Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėję limfmazgiai

QUOTE(ausru @ 2009 09 08, 20:57)
Jus gal pasitarkit paskambine i K-link atstovybe kaip naudoti (ju puslapyje yra telefonai), as tiksliai neprisimenu kaip tokiam mazuliui - lygtais reikia tik 3 val laikyti, o as tai saviskiui jau visa nakti pralaikau. Sekmes  4u.gif

o kiek kainuoja tie pleistriukai?
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2009 09 08, 19:18)
o ar 2 men kudikiui jie tiks?

lauksiu labai atsakymo

Man snd atrase kad galima klijuot nuo gimimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuska @ 2008 08 01, 09:14)
sake gali buti nuo bet ko..ir nuo gerkles ir nuo dantu ir nuo katino...negali pasakyti tiksliai...zodziu patys nezino

Tai va, blogiausia kai eini pas tuos daktarus, o atsakymo į savo klausimus taip ir nesužinai doh.gif
Atsakyti
Mano 4 mėn. sūneliui padidėjo kairės pažasties limfmazgis (~1cm).
Pasirodo nuo BCG (tuberkuliozės) skiepo. Ftiziatrė išrašė gaminamų vaistukų ir jais jau trečia sav. tepam. Jei būna labai padidėję, tai pjauna, bet irgi nieko baisaus, greitai užgija. Mūsų gyd. sakė, kad nuo šio skiepo buvo, kad leliukui visi kairės pusės limfmazgiai buvo padidėję (kaklo, nugarytės, pažasties). mamytės neišsigąskit, kaip kad buvo man 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritute @ 2010 12 09, 02:03)
Mano 4 mėn. sūneliui padidėjo kairės pažasties limfmazgis (~1cm).
Pasirodo nuo BCG (tuberkuliozės) skiepo. Ftiziatrė išrašė gaminamų vaistukų ir jais jau trečia sav. tepam. Jei būna labai padidėję, tai pjauna, bet irgi nieko baisaus, greitai užgija. Mūsų gyd. sakė, kad nuo šio skiepo buvo, kad leliukui visi kairės pusės limfmazgiai buvo padidėję (kaklo, nugarytės, pažasties). mamytės neišsigąskit, kaip kad buvo man  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mano vyrukui 5 men. pas mus irgi tokia situacija,tik jo limfmazgiai daug didesni verysad.gif verysad.gif ,greiciausiai reikes pasalinti. Laukiam treciadienio ka nuspres chirurgas.
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2010 12 20, 07:15)
mano vyrukui 5 men. pas mus irgi tokia situacija,tik jo limfmazgiai daug didesni verysad.gif  verysad.gif ,greiciausiai reikes pasalinti. Laukiam treciadienio ka nuspres chirurgas.

sveikos mamytes 4u.gif o kaip jum nustate kad nuo bcg skiepo padideje? mano dukrytei keturi menesiai tuoj bus unsure.gif vakar pastebejau guziuka uz ausytes toki maziuka paslanku verysad.gif issigandau baisingai o dar prisiskaiceu visokiu ligu..... mums po tuberkuliozinio skiepo nesusidare randukas net paraudimo nera dar.... antrad eisim pas gyd ziuresim ka sakys prasysim kraujo tyrimo, beje mano maziuke nuo mazens beria, yra kazkam alergiska pati nebemaitinu valgom antialergiska misinuka.... tai galvoju gal dar nuo to, nes vakar nakti galvyte prasidreske, lyg ir beprasidedantis AD mum... vienu zodziu visos bedos vienu metu, tai nezn ir ka galvot db verysad.gif
Atsakyti
O tie padidėję limfmazgiai kada atsiranda po skiepo, na po kiek laiko? Nes manąjai jau virš metukų, kur tik nebuvom, 6 echo visokias darė, kraujo visokius tyrimus darė.. neranda, kodėl padidėjęs 1 dar dar keli mažiukai limfmazgiukai kaklo srityje... Ir kaip galima sužinoti ar tikrai tai nuo skiepo? Nes tokios versijos, nė vienas ir keliolikos gydytojų net neužsiminė.
Atsakyti
Žiūriu apmirusi tema 4u.gif Pas dukrytę 1m.6 mėn. padidėjo limfmazgis kairėj kirkšny. Vakar darėm pilvuko echo tai gan didelis jis apie 2 cm, pupelės formos, taip pat rado ir dešinėj kirkšny mažesnį, jo aš nė nepastebėjau. Parašė atsakyme "Reaktyvinė limfadenopatija" ir dar nustatė kepenų padidėjimą verysad.gif 99 mm, tik nežinau ar čia tiek per didelės ar toks jų dydis. Negaliu rasti sau vietos, prisigalvojau jau visko, pas gyd. tik rytoj. Internete tik baisios ligos, kaip Cirozė ir Hepatitas, labai tikiuos, kad nieko blogo mažutei nebus. Gal atsiras mamyčių su panašia patirtimi, pasidalinkit prašau, kaip viskas baigėsi.
Atsakyti
oi oi, skaitau ir negaliu patiketi kokiu ligu tik ner.
Dabar ir as pradejau panikuoti, nes berniukui darem echoskopija irgi pastebejo kad kirksnies limfmazgis padidejes. klausiau kodel? tai gastro siunte tirtis, gastro atsake, kad gali reiksti persirgta infekcine liga arba musu atveju pilvo putimas (duju kaupimasis, tustinimosi sutrikimai ir.t.t.) skausmingas ir todel padideje limfmazgiai.

Dabar svarstau kiek tame atsakyme teisybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 03 13, 15:37)
oi oi, skaitau ir negaliu patiketi kokiu ligu tik ner.
Dabar ir as pradejau panikuoti, nes berniukui darem echoskopija irgi pastebejo kad kirksnies limfmazgis padidejes. klausiau kodel? tai gastro siunte tirtis, gastro atsake, kad gali reiksti persirgta infekcine liga arba musu atveju pilvo putimas (duju kaupimasis, tustinimosi sutrikimai ir.t.t.) skausmingas ir todel padideje limfmazgiai.

Dabar svarstau kiek tame atsakyme teisybes  g.gif

Susitikom ir čia 4u.gif
Mes vakar buvom pas savo gyd. tai sako nelabai galima tiketi del kepenu, nes ta gyd. kur dare, nera vaiku, o is tikro ginekologes spec. tai nesupratau kokio velnio liepe toj poliklinikoj darytis, buciau geriau kur privaciai. Dar padare kraujo tyrimus, tai viskas normos ribose. Patare 10 d. laukti ir jei nepraeis, tuomet i klinikas sius. Praeita pirmadieni dukriukas gavo skiepa 18 men. tai sako gali buti ir i ji reakcija.
Atsakyti
Sveikutes,
Na tas limfmazgiu padidejimas gali tikrai buti nuo skiepo. Nes mes kai gulejom 2-oje klinikoje Kaune tai viena po kito veze vaikucius su padidejusiais limfmazgiais,ir juos operuodavo visus. Buciau as anskciau apie tai zinojus,buciau nei vieno vaiko jokiu skiepu neskiepinus schmoll.gif Ir visi vaikai kakzur iki metuku. Maziausias tai pamenu buvo 2men.

Na o musu sutiuacija kitokia,megytei apie puse metu buvo padideja limfmazgiai kaklo sirtyje,ir po dazno persalimo isoko guzas kakle-limfangioma. Tai va iki ko mums isivyste visa tai. Bet sakau tai retas atvejis kad buna ir kiekvienam vaikui ksirtingai.
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2012 03 22, 13:33)
Sveikutes,
Na tas limfmazgiu padidejimas gali tikrai buti nuo skiepo. Nes mes kai gulejom 2-oje klinikoje Kaune tai viena po kito veze vaikucius su padidejusiais limfmazgiais,ir juos operuodavo visus. Buciau as anskciau apie tai zinojus,buciau nei vieno vaiko jokiu skiepu neskiepinus  schmoll.gif  Ir visi vaikai kakzur iki metuku. Maziausias tai pamenu buvo 2men.

Na o musu sutiuacija kitokia,megytei apie puse metu buvo padideja limfmazgiai kaklo sirtyje,ir po dazno persalimo isoko guzas kakle-limfangioma. Tai va iki ko mums isivyste visa tai. Bet sakau tai retas atvejis kad buna ir kiekvienam vaikui ksirtingai.

Kažkaip anksčiau nieko panašaus nepastebėdavau. Mažėja jau po truputį tas limfmazgis, jau gal per pus mažesnis, niekur mūsų nesiunčia. Užsirašėm dar echo, jau tipo pas geresni gyd. bet ir tai tik 04.14 d.
Spėju pas Jus čia jau labai rimta.
Atsakyti