Įkraunama...
Įkraunama...

problemos su kaimynais

Neteisingai. Reikia viena karta susaukti namo susirinkima ir susitarti galima ar ne laikyti dviracius. Jei tam gyventojai pritars - tai galima, jei ne - kaimyne bus teisi.
Atsakyti
Kadangi jau dirbi, tai darbdavys tuo pagrindu, jog pakeitei gyvenamaja vieta negali atleisti.
O vazinet i darba ir atgal galima savo transportu, nes ir as, budama darbdaviu papildomu islaidu nenoreciau.
O del laisvalaikio tai cia pacios valia kur ji leisti: ar ant sofos ziurint televizoriu, ar vazinetis autostrada
Atsakyti
Ačiū,Viktorija wink.gif , bet ruošiuosi keisti darbą...
Atsakyti
Gerb. teisininke,
temos pradžioj rašėte, kad esat subūrus namo bendriją, tad ko gero teko susidurti ir su tokiu klausimu:

KAS TEISUS IR KUO TIKĖTI?

Savo pašto dėžutėse radom lapelius, raginančius nepasirašyti sutarties dėl šildymo su "Vilniaus energija". Esą jie už 1 kvadratinio metro šildyma ima - 0,24lt. o vat tai agituojanti seniūnija- tik 0,09lt. Po kiek laiko laiptinėj atsirado kitokio turinio plakatas,- kad nepasirašinėtume šidymo sutarties su seniūnija, nes jie esą klaidina žmones- sakydami kad ims tik 0,09lt, jie ima 0,29lt už kvadratinio metro šildymą. Nugi kuom dabar tikėt, kas čia vyksta?

Atsakyti
Cia kalba eina ne apie sildymo kaina, o apie silumos mazgo eksplotacija. Kiekviename name turi buti asmuo, atsakingas uz silumos uki, kuris palaiko santykius su Vilniaus energija, paruosia nama sildymo sezonui, priziuri skaitliukus ir t.t. Asmuo turi buti islaikes reikalingus kvalifikacinius egzaminus.
Vilniaus energija uz sia paslauga ima 24 cnt. nuo kvadratinio metro. Naujos statybos namams pastaruoju metu siulo po 20 cnt. As savo name radau zmogu, turinti individualia imone ir mes per menesi mokame 250 litu. Tai sudaro po 5 cnt kv/m. Jei butume sudare sutarti su Vilniaus energija (po 24 cnt.) namui per menesi tai kainuotu apie 1750 litu.
Jei reikes, galesiu duoti sio zmogaus koordinates. Jis jau dirba beveik metai ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
Gyvename daugiabutyje (27 butai), atsikraustem ziema ir buvom nustebinti, kai pastatem masina, o pro antro auksto langus moteris pradejo aiskinti, atseit cia jos vieta, nestatykit. Mandagiai paaiskinom, kad mes cia irgi gyvensim, bendras kiemas, teks dalintis ir pan. Nuo tada, jei pastatom i "jos vieta", prasidejo X-failai blink.gif - ispradziu rasdavom pakeltus valytuvus masinos, po to langus istepliotus klijais, lupu dazais, o paskutinis veiksmas - smarkiai subraizyti masinu sonai!!! sad.gif Cia ne vien musu masina nukentejo, bet ir sesers, uosvio, drauges, kurie pastate tik keletui valandu!! Kiti kaimynai ten nestato, nes ir jiems taip buvo...o mes su vyru kazkaip nesam tokie, kad nusileisti, kai ant galvos lipa. Tik va, tokiais pat metodais kariauti nenorim, nors man nagai ir niezti mad.gif , graziai pasneketi, manau nepades, kai zmogus taip elgiasi. Noreciau paklausti - ka galima padaryti, kad liautusi? tiesa, mes nei karto nematem savo akim, kad cia sita boba kazka daro sad.gif , tik itariam, bet ne mes vieni, o ir kaimynai.
Atsakyti
be irodymu tu negali nieko padaryti. Imanoma rasyti pareiskima policijai ir tada jie ateitu su tais kaimynais pasikalbeti. Bet kol neturi irodymu realiu veiksmu ar zalos atlyginimo tikrai negali tiketis
Atsakyti
Nezinau, gal as cia filmu per daug prisiziurejau, bet gal galit kokia slapta kamera itaisyti, pries tai su policija pasitare apie tokia procedura?

Nu, bet zmones kartais doh.gif
Atsakyti
Labutis!Iskilo tokia problema-norim apsitverti savo sklypa, bet kaimynai snairuoja. Zinoma, jie noretu, kad musu tvora butu vos matoma, o mes norime aukstos, kad galetumeme atsiriboti. Ar yra koks istatymas nurodantis kokio aukscio gali buti tvora? Nesinori pyktis, bet... smartass.gif Aciu.
Atsakyti
Nu nemanau, kad toks istatymas yra.

O ko jums sleptis, apsitviarent auksta tvora?
Atsakyti
QUOTE (Saulutele @ 2004 06 24, 22:37)
Nu nemanau, kad toks istatymas yra.

O ko jums sleptis, apsitviarent auksta tvora?

pvz nuo piktu kiamynu akiu wink.gif mano vyro tevai irgi statesi auksta tvora, nes kaimynka salia verda is neapykantos jiems ir pastoviai gadindavo nuotaika suversdama siuksles ar dar ko pridirbdama ju sklype. pastacius tvora problemu nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
Dar auksta tvora tinka, kai norisi intymumo savo kieme wink.gif
Atsakyti