Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Shater @ 2009 07 15, 15:47)
Reikėjo pasiimti ir slapta dažniau pagirdyti...

Ką pasiimti? Kai paaugo tai dažnai baruose alų gerdavom. Dabar nebenori, na kartais kvietinio pora gurkšnių, kompanijai palaikyt...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 15:49)
Ką pasiimti? Kai paaugo tai dažnai baruose alų gerdavom. Dabar nebenori, na kartais kvietinio pora gurkšnių, kompanijai palaikyt...

Nu tikrai, fainuolis koks rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tikiu,kad jei nuo kūdikystės būtumėt atsakingai vaiką pratinęs,tai šiandien jis ryte jums skambintų ir klaustų,kur jo alus?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 15:49)

stupid.gif
..nors kas nebuvo susidures su priklausomybe, tam turbut labai juokinga..
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 07 15, 16:06)
stupid.gif
..nors kas nebuvo susidures su priklausomybe, tam turbut labai juokinga..

Aš alkoholikas. Man tai nejuokinga. Tiesiog taip yra.
Atsakyti
Medini,tai mėgaukitės tuom į sveikatą.
Visgi alkoholio girdymas vaikui yra baudžiamoji atsakomybė ir galima tokį tatą apriboti nuo bendravimo.
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2009 07 15, 16:53)
Visgi alkoholio girdymas vaikui yra baudžiamoji atsakomybė

Gal žinote pagal kokį BK straipsnį?
Atsakyti
Numerio nepasakysiu,bet nepilnamečius LR įstatymai dar gina.
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2009 07 15, 20:11)
Numerio nepasakysiu,bet nepilnamečius LR įstatymai dar gina.

Jūs nežinote įstatymų, bet jais tikite. Retas atvejis.
Atsakyti
Jooo.Kažkaip man išeina huh.gif
Atsakyti
Jus naiviai tikites, kad istatymai vaikus gina - tik ne musu Lietuvoj...
Man teiseja per kelis kartus pasake, kad kol vyksta teismo procesas, as PRIVALAU leisti tevui su vaikais matytis ir netgi juos issivezti savaitei...

Kaip butu galima vaikus apginti???
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 08, 16:46)
Taip pat motinos naudojasi lankymo grafiko nesilaikymu tuomet, kai nori paridinti išlaikymą vaikui - argumentuoja, kad grafiko nesilaikoma, todėl joms tenka didesnė išlaidų suma

Rasot nesamone.Teismai i tuos argumentus neatsizvelgia ir islaikymo sumos nedidina

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 08, 16:46)
Lankymo grafikas niekaip neįpareigoja tėvo bendrauti tomis dienomis ir tais laikais su vaiku.

Butent sis dalykas ir leidzia tevams nebendrauti su vaiku metu metais.
Cia yra istatymo spraga,kuria reiketu keisti

Papildyta:
QUOTE(Kristi7 @ 2009 07 11, 12:22)
1.Tai as kaip suprantu, galiu neleisti su vaikais matytis tol, kol jis neatsines teismo sprendima, nurodanti jam leisti matytis su vaikais tam tikru grafiku ir mano prieziuroje?

2.Del vaiku teisiu patarimo - tuscias reikalas. Tevas buvo mazaji pagrobes menesi laiko, po to grazino, kiek veliau alkoholiu prigirdes mazyli buvo - ir vaiku teises, ir policija informuoti - ir nieko, viskas tvarkoj, teciui VISISKAI NIEKO. Vaiku teises tik popieriuose, o kai reikia realios pagalbos, jos nera. Del to as ir bijau kai tevas su vaikais susitinka - nebezinau ko dar tiketis ir net nebezinau, kaip vaikus apsaugoti. Gal kas zinote, kokio dydzio ta pinigine bauda, kuria tureciau sumoketi, kai neleisiu su vaikais matytis?

1.Jus teisi
2.Mano situacija su mazuju tevu analogiska.Dabar surasiau prasymu Vaiku teisems del tevo teisiu apribojimo.
Kiekviena karta,kai tevui neleidziate bendrauti su vaiku,rasote 2 pareiskimus-policijai ir vaiku teisems,kodel nebuvo leista susitikti su vaiku-buvo girtas,atejo vaiku miego metu ir pan.
Man buvo dar tokia situacija-as neileidau vaiku tevo,nes jis buvo isgeres,jis skambina policijai,policija skambina man ir liepia ileisti.As atsisakau motyvuodama jo girtumu.Tada atvaro igaliotinis-mano ex klasiokas-ir liepia ji ileisti pas vaikus,tuo paciu teigia,kad girtumo negali nustatyti,nes neturi alkotesterio...As vis vien neileidau nei tevo,nei igaliotinio,o sekancia diena surasiau rastus policijai ir vaiku teisems.Jokios baudos uz tai negavau.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 09, 08:11)
Tai vat kol nėra nustatyta darbo/lankymo grafiko, tai tėvas gali matytis su vaiku visą parą. Nustačius - tik nustatytomis dienomis/valandomis.

Ne visa para.Buvau suradus nuostata,kurioj parasyta,kad tai neturi trukdyti vaiko poilsio rezimui
Atsakyti