Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Medinis @ 2009 07 10, 23:15)
administracinę baudą, kurią pats tėvas sumokės iš alimentų.

Pirma karta apie tai girdziu. O ta bauda didele? Cia tevas privalomai sumoketi turetu ar geranoriskai? Siaip geranoriskai jis nieko nedaro... Ar tada man skola parkeliautu?
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2009 07 11, 00:05)
Visa sia temele perskaiciau ir man taip liudna, kad net ir forume rietenos, barniai, tiesiog pyktis liejasi laisvai... Pakankamai jo turime gyvenime, nurimkit, zmones...

Kadangi man taip pat si tema aktuali, as turiu klausimeli - gal kas zinot, ar as galiu NELEISTI tevui pamatyti vaikus? Tuoj paaiskinsiu kodel. Vyresneliui taip susuka prota, tiek visko prikalba, kad praeita karta jis net apie vaiku namus ir savizudybe pradejo kalbet - tik traumuodamas vaika gali man pakenkti, kitaip neprieina prie manes, nebendrauju. Ar galiu apsaugodama vaika atriboti ji visiskai nuo tevo?

Zinokit cia niekas nesipyksta mirksiukas.gif tiesiog diskutuojama, gal kiek Medinis papriestarauja kur, bet siaip jeigu jo nebutu tai diskusija butu ''sausa" rolleyes.gif

O del Jusu situacijos su vaiku teisem gal pasikalbeti. Tada pasimatymai vyktu, gal but Jusu namuose vaiko nepaliekant vieno su tevu, bet visisko apribojimo negali buti. Jeigu neklystu, net apribojus tevystes teise, tevas gali matytis su savo vaiku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2009 07 11, 09:08)
Pirma karta apie tai girdziu. O ta bauda didele? Cia tevas privalomai sumoketi turetu ar geranoriskai? Siaip geranoriskai jis nieko nedaro... Ar tada man skola parkeliautu?

nesupratai ko gero: baudą gautum ir mokėtum tu, Medinis matyt norėjo pasakyt, kad tą baudą sumokėsi iš vaikui tėvo mokamų alimentų.
Čia jis paskutiniu metu taip teksto suvokimą tikrina, parašydamas ne tiesius, o suveltus atsakymus.
Atsakyti
Tai as kaip suprantu, galiu neleisti su vaikais matytis tol, kol jis neatsines teismo sprendima, nurodanti jam leisti matytis su vaikais tam tikru grafiku ir mano prieziuroje?

Del vaiku teisiu patarimo - tuscias reikalas. Tevas buvo mazaji pagrobes menesi laiko, po to grazino, kiek veliau alkoholiu prigirdes mazyli buvo - ir vaiku teises, ir policija informuoti - ir nieko, viskas tvarkoj, teciui VISISKAI NIEKO. Vaiku teises tik popieriuose, o kai reikia realios pagalbos, jos nera. Del to as ir bijau kai tevas su vaikais susitinka - nebezinau ko dar tiketis ir net nebezinau, kaip vaikus apsaugoti. Gal kas zinote, kokio dydzio ta pinigine bauda, kuria tureciau sumoketi, kai neleisiu su vaikais matytis?
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2009 07 11, 12:22)
Tai as kaip suprantu, galiu neleisti su vaikais matytis tol, kol jis neatsines teismo sprendima, nurodanti jam leisti matytis su vaikais tam tikru grafiku ir mano prieziuroje?

Del vaiku teisiu patarimo - tuscias reikalas. Tevas buvo mazaji pagrobes menesi laiko, po to grazino, kiek veliau alkoholiu prigirdes mazyli buvo - ir vaiku teises, ir policija informuoti - ir nieko, viskas tvarkoj, teciui VISISKAI NIEKO. Vaiku teises tik popieriuose, o kai reikia realios pagalbos, jos nera. Del to as ir bijau kai tevas su vaikais susitinka - nebezinau ko dar tiketis ir net nebezinau, kaip vaikus apsaugoti. Gal kas zinote, kokio dydzio ta pinigine bauda, kuria tureciau sumoketi, kai neleisiu su vaikais matytis?

Apie jokias baudas nekalbekit ir nesiklaidinkit. Kreipkites i teisma del tevo teisiu apirbojimo. Jei vaikas buvo prigirdytas alkoholiu, ir tevui nieko, tai bent vaikui teisese kazkur tas turejo buti atzymeta. Tai bus teismui reikalinga. Tada bus viskas aisku ir ne vienai dienai.
Atsakyti
Kai pasiklausai visos situacijos skirtingos, ir patarti sunku manau teisininkai tau geriausiai patar tavo konkreciai situacijai. Va vieni tevai nenori bendrauti su vaikais, kiti sektiek bendrauja, o va mano situacija tokia kad is manes jis nori atimti vaika. Bet sei dienai negali nes mat as nepuoliau i depresija nepradejau gerti valkatauti zinoma ko jis tikejosi su savo mamele biggrin.gif Bet dabar grasina kai vaikui sueis dvilika metu tada jis visas pasdangas des kad vaikas gyventu su juo jai as isikelsiu ikita miesta gyventi. Zinoma as tai kaiptik dabar tai ir ketinu padaryti.
Atsakyti
Na mano tėvai išsiskyrę, tėvas kartais atvažiuoja.Bet kai jis atvažiuoja mama jį varo lauk.Wtf?Nu ok, aš suprantu, (na bent jau bandau) kad jis ją įskaudino, na bet jos poelgis be logikos.Kai jis ilgesnį laiką neatvažiuoja ji zyzia koks jis tėvas jei vaikų neaplanko, jei atvažiuoja pradeda ginčytis ir varo lauk.Jetau kaip mane nervina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 12 liepos 2009 - 02:39
QUOTE(Kristi7 @ 2009 07 11, 12:22)

Dieve šventas,čia gi košmaras blink.gif Už tokius dalykus jam turi ATIMTI tėvystės teises!!!Greitai kreipkitės į teismą!Aš negaliu patikėti,kad taip gali būti-mažylį girdyti alkoholiu! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 15 liepos 2009 - 13:35
QUOTE(Shater @ 2009 07 15, 14:34)
Dieve šventas,čia gi košmaras blink.gif Už tokius dalykus jam turi ATIMTI tėvystės teises!!!Greitai kreipkitės į teismą!Aš negaliu patikėti,kad taip gali būti-mažylį girdyti alkoholiu! blink.gif

Medinukas pirmą kartą alaus paragavo kai jam buvo 2 savaitės. Kas turėtų kreiptis į teismą, kad man atimtų tėvystės teises?
Atsakyti
Mama.Alkoholio vartojimas kelia grėsmę vaiko sveikatai ir jo gyvybei.
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2009 07 15, 15:41)
Mama.Alkoholio vartojimas kelia grėsmę vaiko sveikatai ir jo gyvybei.

Nesikreipė tada, o dabar tikriausiai jau vėlu... Sveikas ir gyvas medinukas...
Atsakyti
Reikėjo pasiimti ir slapta dažniau pagirdyti...
Atsakyti