Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Viktute @ 2009 07 08, 18:31)
Tai jau sita supratom, kad neprivers. Bet yra tokiu zmoniu, kuriuos rastiskas nurodymas labiau veikia, nei zodinis.

Tai kad tai ne nurodymas, tai leidimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 08, 18:44)
Tai kad tai ne nurodymas, tai leidimas  doh.gif

.. g.gif tai kodel tada del to "leidimo" i teisma kreipiasi mamos, su kuriomis vaikai gyvena?.. cia, tipo, tam, kad nori parodyti kokios jos geros, kad leidzia tevui matytis su vaikais? lotuliukas.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2009 07 08, 22:57)
.. g.gif  tai kodel tada del to "leidimo" i teisma kreipiasi mamos, su kuriomis vaikai gyvena?.. cia, tipo, tam, kad nori parodyti kokios jos geros, kad leidzia tevui matytis su vaikais?  lotuliukas.gif  lithuania.gif

Aš jums jau rašiau kodėl. Kaip manote - kodėl muziejuose yra darbo grafikas ir darbo valandos? Kodėl negalima eiti ten kada tik nori?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 09, 06:55)
Aš jums jau rašiau kodėl. Kaip manote - kodėl muziejuose yra darbo grafikas ir darbo valandos? Kodėl negalima eiti ten kada tik nori?

o prie ko cia muziejaus darbo valandos? ka tai turi bendro? blink.gif juk nekalbam apie kazkokios istaigos darba. o jei jau taip norit apie darbo valandas, tai ligonine pvz. dirba visa para, degalines irgi, yra ir visa para dirbancios parduotuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2009 07 09, 08:06)
o prie ko cia muziejaus darbo valandos? ka tai turi bendro?  blink.gif  juk nekalbam apie kazkokios istaigos darba. o jei jau taip norit apie darbo valandas, tai ligonine pvz. dirba visa para, degalines irgi, yra ir visa para dirbancios parduotuves  lotuliukas.gif

Tai vat kol nėra nustatyta darbo/lankymo grafiko, tai tėvas gali matytis su vaiku visą parą. Nustačius - tik nustatytomis dienomis/valandomis.
Atsakyti
tada tai tinka tik tiems tevams, kurie tiesiog niekaip negali atlipti nuo vaiko tongue.gif na arba megstantiems daryti siurprizus, apie kuri parase Violia.
jeu visi supratome Medini, kad Lietuva vyru zeme, tad nusiraminkite...slowdown...slowdown... juk vistiek visada laimi vyrai

Isvada:
Vienintelis budas priversti teva padeti auginti vaika, tai issireikalauti, kad samdytu aukle vietoje saves. Sekemes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2009 07 09, 08:19)
juk vistiek visada laimi vyrai

Laimi protingesni. Tai, kad tėvo teisių Lietuvoje niekas negina - akivaizdu. Bet laimi protingesni. Net jei tai bus tuomet, kai gims anūkai.
Atsakyti
Beje, motinu teisiu niekas negina taip pat wink.gif
o laimi tie, kuriu puseje istatymai, jau supratome kieno jie puseje lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 09 liepos 2009 - 07:46
QUOTE(Viktute @ 2009 07 09, 08:46)
o laimi tie, kuriu puseje istatymai, jau supratome kieno jie puseje lithuania.gif

Tikriausiai jūsų supratimas skiriasi nuo manojo...
Atsakyti
tai akivaizdu 4u.gif
Atsakyti
Visa sia temele perskaiciau ir man taip liudna, kad net ir forume rietenos, barniai, tiesiog pyktis liejasi laisvai... Pakankamai jo turime gyvenime, nurimkit, zmones...

Kadangi man taip pat si tema aktuali, as turiu klausimeli - gal kas zinot, ar as galiu NELEISTI tevui pamatyti vaikus? Tuoj paaiskinsiu kodel. Vyresneliui taip susuka prota, tiek visko prikalba, kad praeita karta jis net apie vaiku namus ir savizudybe pradejo kalbet - tik traumuodamas vaika gali man pakenkti, kitaip neprieina prie manes, nebendrauju. Ar galiu apsaugodama vaika atriboti ji visiskai nuo tevo?
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2009 07 11, 00:05)
Ar galiu apsaugodama vaika atriboti ji visiskai nuo tevo?

Teismo keliu. Turėsite įrodyti, kad bendravimas su tėvu kenkia vaikui. Bus reikalingi liudytojai, psichologų ir VTAT išvados.
Papildyta:
Arba tiesiog šiaip neleisti. Kaip dauguma. Galit karts nuo karto gauti administracinę baudą, kurią pats tėvas sumokės iš alimentų.
Atsakyti