QUOTE(Violia @ 2009 07 07, 12:43)
Gerai kai pvz. mamos turi su kuo palikti savo mazylius, bet jeigu gyveni viena, su kuo palikti nelabai yra, seneliai dirbantys, aukles neprisisamdysi, o tetis aisku lai jis gyvena savo gyvenima, bet noretusi, kad nepamirstu ir mazylio.
Taip ir buna po to mama 7 dienas per savaite 24 val. per para ir metus is metu, kaip manot stogas nepradeda vaziuoti?
Vien zo taip ir gyveni, siaip suprantu ka tai reiskia, pati esu kaip robotas, bet vaikas uzaugs pats atsirinks, kaip ir kas
tai va, butent... as dirbu per du darbus, buna, kad uzsakymu turiu ir savaitgali.. po mamos mirties liko 85 metu mociute, kuriai, tai saldytuvas sugenda, tai kaimynai kazko is jos nori, tai visa diena ji man ragelio nekelia, ir jau nebezinai ka galvoti, turi lekti ir tikrinti, ar sveika, ar gyva...gyventi su mano triuksminga kompanija ji nenori, tad tenka pavazyneti..
gerai, kad mano tevas netoliese manes gyvena, tai buna isleidzia mane keliom valandom koki karta per dvi savaites, nes pats dirbantis, o sveikata jau nebeta.. neseniai mano sunus apsinuodijo vaistais, ir teko su greitaja vezti ji i ligonine, tai paskambinau vaiku tevui, kad ateitu pabuti su dukra, juk vienos jos nepaliksi, dar per maza...aj, vnz., gerai, kad mano tevas atbego, nes vaiku tevelis jau kazkur gastroliavo ir palikti vakarelio neketino. samdausi as ir valandine pagalbininke, nes be jos neissiversciau, ir maisto apsiperku, ir i sporto kluba nueinu, ir i poliklinika su vienu is vaiku, ir pagal uzsakymus sulakstau, kai ji ateina, bet su ja dirbu suderintu grafiku, o kai reikia staigiai, tai jau ir nelabai... bet kad ir negaliu siuo metu sau leisti daugiau nei 500 Lt per menesi jos paslaugoms.
tevelis ima vaikus, kai paskambini, pvz. 1-2 kartus per mensi, bet jei pradedi skambinti "per daznai", tai jau tada kokiam menesiui ragelio ir nekelia..
tikrai, labai daznai jautiesi kaip robotas, jei vaiku tevas jau bent 30 proc. savo laiko skirtu vaikams, butu daug lengviau