O mano berniuko biologinis tevas per 2metus nesugebejo nei aplankyti.Skiria 150km kelio, per tuos dvejus metus sugebejo tik paklausti ''kaip sekasi mano suneliui'' ir paprasyti nuotrauku...Nes mat jo familijai turbut parupo i ka vaikas panasus...
O dabar per jo dabartine sugyventine suzinojau kad jis nori ji pamatyti,ir kad tureciau savo vaika atvezti parodyti :D
Negana to,kad jis man nei zodziu nera uzsimines,kaip nori pasimatyti,bet dar ir i namus,prie duru slenkscio reikia pristatyti......
Kuomet pasakai,kad to nebus,nes jeigu nori pats tegul vaziuoja ir lanko,tai jo zmonele isvedzioja,kad ne va as vis dar iskaudinta,kad principinga,neleidziu tevui ir vaikui susitikti :D Taip as kalciausia,kad biologiniam tevui nerupi jo vaikas.... Amziais tik duok,duok,vesk,nesk,nes pats tingi,o ka as mainais uz tai gaunu,ka sunus gauna...Sh ir nieko,nei nera paklauses nei karto kaip su pinigais,ar uztenka pinigu islaikyti,gal ka nupirkti..Nera net su 2metu gimtadieniu pasveikines...
Tokias ir panasiais istorijas tekdavo skaityti daznai,galvodavau,na jau man tai taip nebus,issirinksiu gera busima vaiko teva...ir se tau,kazkoks svolacius...
Ir is kur tokiu vyru buna....