QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 21, 21:10)
Aš manau, kad kuo mažiau priešinsitės tokioms nesąmonėms, tuo greičiau tėvui tai atsibos. Praeis kiek laiko ir jis apskritai jo nelankys, ypač jei atsiras pas jį kita moteris ar kitas vaikas. Kita vertus jeigu tokia teismo nutartis netenkina tai yra duota 30 dienų tokiam sprendimui apskųsti.
man tokios nenormalybes nereikejo apskundinet, nes teiseja ne kokia durne, kad priteisinetu vaikus traumuojancius nuosprendzius.
ka reiskia kuo maziau priesinsites? tai is vis nesipriesinkit ir duokit tevui tuos vaikus augint. bent nereiks tampyt jus is vienos vietos i kita kas savaite ar dvi, kaip kokius benamius . pati noretum taip gyvent?
geriau jau ilgiau teismuose pasigincyt, ir negaut tokios nutarties, negu vaikus kazkokiais nesuliais is namu i namus padaryt. man visai nesunku pasipriesint kazkokioms izeisto diedo teisminems nesamonems, jei as puikiai zinau, kad laimesiu tokia byla. kodel as turiu laukt, kol vaikas atsibos tevui, kaip koks katinas? ir laimejau. o jis visus absoliuciai skundus prakiso, iki paskutines instancijos.
tai tipo neverta buvo? geriau sutikt reikejo?