Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Mergiona @ 2011 02 16, 22:49)
Aisku nesikist.

Beto, kad nesimato tai tik jo zodziai jums. Kaip yra realybeje galite tik speliot.

Zinau, kad nesimato. Neturi net jos numerio, ir pinigeliu nesiuncia. Isvis nebendrauja
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2011 02 16, 23:37)
Zinau, kad nesimato. Neturi net jos numerio, ir pinigeliu nesiuncia. Isvis nebendrauja

Kaip imanoma tai zinot? Kaip jus galit zinot kuri numeri jis turi o kurio ne? (prirasiau daug, bet istrinu blush2.gif ).

Trumpai: jei jus tikit, kad jis su vaiku (ir vaiko mama) nebendrauja o jusu su vyru santykiai tik stabilizavosi po jo "nuotykiu" tai jusu noras samoningai ji vel suvest su ta, kuri ji paliko (labai esminis momentas, ji paliko, ne jis) man visiskai nesuvokiamas. Vaiko motinai nerupi nei tureti jusu vyra kaip teva savo vaikui, nei jo pinigus (velgi, atsiprasau, bet pasikartosiu, jusu ziniom), o jums tai kazkodel parupo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 vasario 2011 - 00:33
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 17, 01:15)
Kaip imanoma tai zinot? Kaip jus galit zinot kuri numeri jis turi o kurio ne? (prirasiau daug, bet istrinu  blush2.gif ).

Trumpai: jei jus tikit, kad jis su vaiku (ir vaiko mama) nebendrauja o jusu su vyru santykiai tik stabilizavosi po jo "nuotykiu" tai jusu noras samoningai ji vel suvest su ta, kuri ji paliko (labai esminis momentas, ji paliko, ne jis) man visiskai nesuvokiamas. Vaiko motinai nerupi nei tureti jusu vyra kaip teva savo vaikui, nei jo pinigus (velgi, atsiprasau, bet pasikartosiu, jusu ziniom), o jums tai kazkodel parupo?
i

I sita atsakiau i AZ smile.gif
Atsakyti
Mamos, norejau paklaust, ar po skyrybu vyras gali neisleist su vaikais is Lietuvos g.gif Niekuo nesu nusikaltus, kad neisvaziuot, bet jis grasina irasysias privalom gyventi cia (nors pats cia negyvena net!), tiesiog idomu ar kam bande ir kaip tas priimama teisme.
Atsakyti
baltic girl, kassyk kraupstu pasiskaicius apie jusu ex. na ir amerkonas...(nieko pries pries dauguma ju ax.gif )...na ir tipazas...kazkoks patologinis, ir tiek.
manau, negali tikrai, juk, atmenat, istatymas pakoreguotas net del abieju tevu paraso/leidimo vaika issivezti i uzsieni. anksciau reikejo abieju tevu sutikimo, bet emus exams piktnaudziaut isteriniais nesutikimais, istatymas pakoreguotas - jei vaiku gyvenamoji vieta su tavimi nustatyta, tu veziesi juos visur.
ar turi asmenini teisininka?
manau, kad tavo eks visaip motyvuos tuo, kad kitoj saly vaikams stresas, sunku isitvirtinti, jis rupinasi neva vaiku saugumu, jiems ten gali visko nutikt, o kaip tavo finansai, kurie reikalingi del vaiku geroves, ar seksis tau dirbti taip, kad vaikai nebadautu?
juokingai skamba, bet jo tie blabla gali but jam paciam labai suprantami. jei jis dabar zino, kad nedirbi ltv, jis gali pateikti kaip argumenta, nedirbo cia, tai kaip tiketi tuo, kad sukursi staigiai materialini gerbuvi vaikams svetur?

gal mano interpretacijos klaidingos. beje, aisku, vaikai jam dzin, kaip jis irode, ta irode ne syki savo veiksmais. jo ego nesuvaldomas, nukreiptas tik i tave, ne i vaikus savo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 19 vasario 2011 - 22:22
Baltic girl, kol skybos vyksta- gali, po skyrybu- nebegali. Man sake taip.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 19, 22:17)
ar turi asmenini teisininka?

Turiu, eisiu vel pasikonsultuoti. Mano posedis paskirtas tik birzeli, todel iki to laiko jei ir nuramins, tiesa pasakius iki galo atsipalaiduoti negaliu. Kai skaitai laikrasciuose kaip uzsienietis gali mergina isprievartauti ir paskui issaugot savo laisve ir oruma, nenustebciau jei uzsienietis, du metus nebuves LT ir nesirupines vaikais, sugebetu juos gauti ar pritaikyti man nesamus istatymus doh.gif Labiausiai mane gasdina tas faktas, kad is pykcio jis toli gali nueiti, praeityje yra net pakeites viena valstijos istatyma teismo budu (pats ilgai dirbo su teisininkais) ir jam buvo leista padaryti tai, ko ikitol ten nebuvo galima.
Jo motyvai manau bus tokie, kad jis grizta visam i Lietuva, o isvaziuodama atimciau galimybe susitikineti su vaikais. As pati turiu kelis variantus, kur vaziuoti. Tas nebutu kita diena po teismo, ir isvis ziuriu daugiau galimybes o sprendimai zinot atsiranda tik jau kazka pradejus daryti. Juk nieks nezino kur gyvens po 5 metu, bet manau turi teise issikelti. Jis gasdina, kad skyrybu susitarime reikalaus, kad man su vaikais nebutu leista isvaziuoti. Del leidimu panaikinimo ir as zinau, bet karta jau norejau nuvezti vaikus i pajuri Latvijoje ir negalejau, nes vaiku dok.tada buvo pas ji. Neleido padaryt jiem atostogas. Dabar jie pas mane, bet vaikiski pasai tik du metus galioja - po skyrybu gali pasidaryti tik tas tevas, su kuriuo lieka vaikai, o sitas grazuolis neaisku ar neissireikalaus abipusiu teisiu. Ar buna priteisiama, kad vaikai puse laiko gyvena su motina, puse su tevu? Cia nesu girdejusi, bet ten tas populiaru ir jis apie tai zinoma skiedzia.
Atsakyti
rimtai grizta? kiek rimtai? o kur jo darbas su zvaigzdem? ka jis dirbs cia? ar turi NT, kur gyvent? ar jis cia turi leidima dirbt ir gyvent? net jei taip, ka jis cia ketina dirbti, ar amerikonui gerai gyvent ltv? man toks vaizdas, kad pas ji groja ambicijos, jis vel pasisukios, nusispjaus ant varganos litveles ir vel gris.

ar teismas atsizvelgs i jo prasyma padalyti laika perpus, jei jis iki siol nesirupino vaikais? jums geras privatus teisininkas turi patart. ar jau musu teismu morale isvis supuvus?manau, laikas gali buti dalinamas(mano vienas is ex irgi to nori pasiekti) bet manau, tevas tuomet turi buti nepriekaistingas - rupinosi vaikais, ir tt. nesergantis (psich), turintis pajamas ir busta. ar as kazkur klystu? negi va taip ima ir priteisia laika perpus?

isvis, su tokiu patolog tipu, geriausia turet privatu asmen teisininka, bet gaila kad jie visi tiek kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 11:30)
tevas tuomet turi buti nepriekaistingas - rupinosi vaikais, ir tt.

Ir as taip manau.

Renku laiskus, pvz.nesenai parase persius pinigu. Praejo savaite, uzklausiau kada persiusi - trys laiskai apie tai, kad gyvenime ne pinigai svarbiausia doh.gif
Del ju darbu nezinau, kaip sakot ambiciju daug. Su kazkiek pinigu ir turimais rysiais laikinai susitvarkytu darba cia, tik klausimas kaip ilgai tas isliktu po skyrybu.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 02 20, 10:45)
Jis gasdina, kad skyrybu susitarime reikalaus, kad man su vaikais nebutu leista isvaziuoti.

tai neimanoma schmoll.gif

Del leidimu panaikinimo ir as zinau, bet karta jau norejau nuvezti vaikus i pajuri Latvijoje ir negalejau, nes vaiku dok.tada buvo pas ji. Neleido padaryt jiem atostogas.

nereikia daryt beda kur jos nera mirksiukas.gif i LV jau tiksliai gali nuvykt, gi pasienio nebeliko. Buvau kirtus siena, skubejau, bijojau kad pasiklydau, nes pagal km jau turetu but siena o vis nera ir nera. Tik bac, ziuriu, o uzrasai aplinkui tai latviski blink.gif Zodziu, be vos matomo stupelio nieko nera pakeliui i LV pajuri. Na, cia siaip, ne i tema. O ir dokai vaiku nieko nereiskia: abu tevai visada gali gauti dublikatus ir kito tevo sutikimo nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 20 vasario 2011 - 14:09
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 20, 14:07)
O ir dokai vaiku nieko nereiskia: abu tevai visada gali gauti dublikatus ir kito tevo sutikimo nereikia.

Cia rimtai, be kitos puses informavimo? Tokiu atveju negaleciau eks net vaiku duoti, nes jau yra ir negrazines sutartu laiku doh.gif (tik dok.jau buvo pas mane). Bent jau as kai ejau daryti vaikam pasu, reikejo ir tevo paso bent kopijos, o isdave su isimtimi.
Atsakyti
yra kazkur tema "ar eksas turi gimimo liudijima" ir ten buvo rasoma. Gal vienintelis dalykas kad vyras uzsienetis, o taip kompe viska suranda. As isvis vaika registravau be jo doku, nes nesutiko duot, alia viesien kaip jo vaika uzrase biggrin.gif
Atsakyti