Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

Maniškis irgi gąsdino per skyrybas, kad neuždrausiu matytis ir pan.
Tai susitarėm, gražiuoju, atvažiuodavo irgi pasiimdavo ir trankydavosi, vežiodavo po svietą- grąžindavo murzinus ir apsirgusius. Nors lagaminų su daiktais prikraudavau nemažai- per dvi dienas nepakeisdavo. Mūsų namuose su vaikais savaitgalių leisti nenorėdavo, nors ir maisto palikdavau ir tuščius namus, kad tik tiek vaikams ramiau būtų. Bet ne... Jam buvo svarbu prieš kitus pasirodyti, kad va kok geras vaikus lanko- tai ir vežiodavosi pas gimines, draugus šimtais kilometrų. O po to aš su sergančiais ant biuletenio sėdėdavau doh.gif Trūko kantrybė ir pasakiau, kad neduosiu daugiau vaikų jam vien dėl pasimaivymo ir tokios nepriežiūros. Ir ką gi- jis net neprieštaravo ir jokio gąsdinimo nebuvo. (juk realiai aš to uždrausti negaliu, juk jei norėtų būtų ir toliau lankęs, tampęs). Po šito-nei kart nepaskambino, nepaklausė- išvis nebendraujame jau porą metų. Tiek ir reikalingi vaikai buvo. Dabar nei tėvo, nei senelių, nei kitų giminaičių iš exo pusės vaikų gyvenime nėra- ir manau, kad tai į gerą.
Taip kad tie gąsdinimai- tik ambicijos, o ne meilė ar realūs veiksmai.
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2010 12 19, 10:04)
Maniškis irgi gąsdino per skyrybas, kad neuždrausiu matytis ir pan.
Tai susitarėm, gražiuoju,  atvažiuodavo irgi pasiimdavo ir trankydavosi, vežiodavo po svietą- grąžindavo murzinus ir apsirgusius. Nors lagaminų su daiktais prikraudavau nemažai- per dvi dienas nepakeisdavo. Mūsų namuose su vaikais savaitgalių leisti nenorėdavo, nors ir maisto palikdavau ir tuščius namus, kad tik tiek vaikams ramiau būtų. Bet ne... Jam buvo svarbu prieš kitus pasirodyti, kad va kok geras vaikus lanko- tai ir vežiodavosi pas gimines, draugus šimtais kilometrų. O po to aš su sergančiais ant biuletenio sėdėdavau doh.gif  Trūko kantrybė ir pasakiau, kad neduosiu daugiau vaikų jam vien dėl pasimaivymo ir tokios nepriežiūros. Ir ką gi- jis net neprieštaravo ir jokio gąsdinimo nebuvo. (juk realiai aš to uždrausti negaliu, juk jei norėtų būtų ir toliau lankęs, tampęs). Po šito-nei kart nepaskambino, nepaklausė- išvis nebendraujame jau porą metų. Tiek ir reikalingi vaikai buvo. Dabar nei tėvo, nei senelių, nei kitų giminaičių iš exo pusės vaikų gyvenime nėra- ir manau, kad tai į gerą.
Taip kad tie gąsdinimai- tik ambicijos, o ne meilė ar realūs veiksmai.

baisu.. kaip galima nemyleti savo kuno ir kraujo.. verkti norisi kokius parazitus sis pasaulis nesioja...
Atsakyti
Sveikos supermamytes mirksiukas.gif norejau paklausti,gal kas zino nuo keleriu metu vaikas gali vienas susitikt su teciu,be mamos prieziuros, pagal istatymus? ax.gif
Atsakyti
tai kad manau, nėra tokio įstatymo... bent aš tai negirdėjau
Atsakyti
iki triju metu motina gali reikalauti kad vaikas butu lankomas jai dalyvaujant, kiek zinau, ir mama gali atsisakyti duoti vaika issivezti kazkur. kaip veliiau nezinau ax.gif
Atsakyti
kad toks dalykas yra zinojau,advokate sake,bet kvaile buvau,kad nepasiteiravau jos koks tas amzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nemezide @ 2010 12 21, 19:53)
kad toks dalykas yra zinojau,advokate sake,bet kvaile buvau,kad nepasiteiravau jos koks tas amzius blush2.gif

Sveiki. Įstatymu šis dalykas nereglamentuotas, tačiau pagal vaikų teisų rekomendacijas iki trejų metų vaikas lankomas esant mamai ir jo negali išsivežt jei mama nesutinka. Paprastai, teismai į šias rekomandacijas atsižvelgia.
Atsakyti
aha,vat kaip.na didelis dekui jums uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Gal galite ir man ka nors patarti?esu isiskyres,mano dukrelei 6 metukai,teismo sprendimu su dukrele galiu susitikineti isanksto suderines telefonu.Eks zmona man nedraudzia susitikineti,bet maciute daro visokias kliutis mano ir dukreles bendravimams ir susitikimams,kalba dukrelei apie mane blogus dalykus ir panasiai.Dukrele gyvena kartu su mama uosvienes bute,kur yra deklaruota gyvenamoji vieta,suderines isanksto laika su mama as vistiek negaliu susitiineti su dukra,nes jos mociute neatidaro duru,neatsako i skambucius,is darzelio dukrele pasiema anksciau nei as galeciau atvaziuoti ir pats pasimti...kur ir kaip as galeciau kreiptis del mociutes savivales aprbojimu?blogos itakos savo dukrai as nedarau,visada apiperku dovanelemis,leidziu laika su ja taip kad ji gryzysi namo visada buna linksma patenkinta...eks man sako kad ji nieko negali padaryti ir viskas bus taip kaip yra,bet juk teisines priemones turi buti kaskokios,as nenoriu pyktis,bet kad zmoniskumo nera,todel ir jieskau protingu patarimu mano atzvilgiu.Naetasisakau as savo dukreles,noriu bendrauti su ja,rupintis,auginti ir tt.
Atsakyti
manyciau turetumet labai rimtai sia tema pasneket su eks zmona,ji yra suauges zmogus ir gali itakoti savo motina,bene vaikas aklai klausantis teveliu.na o jei nesigaus susitarti,manyciau butu protingiausia kreiptis i juristus patarimo.jei visa tai prailgtu,galit susitikinet su dukrele savo eks akivaizdoj,jei mociute tokia jau nagla.bet gal visdelto reiktu susimastyti kodel taip yra?be priezasties retai buna toks elgesys.
Atsakyti
sveikos gal gali man kas pasakytikaip butu jeigu butu

tarkim teismo sprendimas toks kad tevas paima vaika kas antra savaitgali ir.t.t. o kas jei vaikas nesutinka eiti su tevu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte69: 17 sausio 2011 - 11:57
QUOTE(saulyte69 @ 2011 01 17, 12:57)
sveikos gal gali man kas pasakytikaip butu jeigu butu

tarkim teismo sprendimas toks kad tevas paima vaika kas antra savaitgali ir.t.t. o kas jei vaikas nesutinka eiti su tevu?

Tada mamos darbas vaika itikinti, kad jis apsilankytu pas teva(jei vaikas iki 12 metu) 4u.gif Nebent yra pateisinama priezastis: vaikas sunkiai serga, temperaturuoja arba isvykes kur ilsetis/atostogauti. Bet ir tada lankymo grafikas nepasikeicia, o tik nusikelia i kita savaitgali.
Atsakyti