[quote=milla22,2010 06 23, 10:06]
[quote=diana34,2010 06 22, 22:51]
num...7 metukai kaip ir mazoka mergina rimtiems jusu aiskinimams suprasti
... tokiu atveju jei ex vyras dar taip elgtusi - vaika duociau kiek imanoma reciau.. arba isvis neduociau
...o jei ateis i prota - tada prasom
nors ir savaitei . o kas per prakeiksmai i jusu puse eina? gal galima jiems abiems kokia administracine baudele pritaikyt?
profilaktikai
[b]Papildyta:[na prakeiskmaitaipvz Cituoju: as tave keikiu diena ir nakti, pamatysi tavo vaikas invalidas gims urodas ir tt ) va toookie , o as tai laukiuosi dar ir taip kas 3 min , tai pasikeiciau tel nr ir nuejau i policija, kadangi zodziu tai dar buvo grasinama ir man ir mano draugui, o sms va toookie ir visoookie
jau naktim ramiai nemiegu
[/quote]
as labai tiksliai negaliu pasakyt kaip ten daro grasinimo atveju , bet sms zinutes jau sis tas
paklauskit pas advokata kaip zinuciu teksta butu galima perkelt ant balto popieriuko
.. o policijoj ka sako? paraset pareiskima del grasinimo? parasyciau , kad grasina susidorojimu su manim ir mano seima
tegu tada jie irodineja , kad nekupranugariai .
Papildyta:
QUOTE(State @ 2010 06 23, 09:33)
Skirdamiesi sutarėm kad sūnus gyvens su ja, nes vistiek vaiką nuo motinos atplėšt..be to ji gali jam daugiau laiko skirt nes aš dirbu daugiau. Tačiau vaiką lankyt turėjau kada tik noriu. Dabar tai sūnus miega jau, tai ji turi kažkur išvažiuot su juo, tai dar kas. O man atrodo kad ji tiesiog nenori kad sūnus mane taip mylėtų.
siulyciau jums pasisneket kaip suaugusiems... jei nesupras - nustatyti per teisma vaiko lankymo grafika.