Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(State @ 2010 06 23, 07:53)
Nieko juokingo čia nematau cool.gif
nelabai turi už ką kerštaut. o ir tokio keršto nesuprasčiau. tai kenktų vaikui.
Bet matyt jums tokia mintis nesvetima? mirksiukas.gif

is ko jau cia nusprendete? g.gif as savo vaika tevui kisu per prievarta, bet jam nereikia.... gun_bandana.gif o jau kai prisireiks - nebus .
o kuom jusu ex motyvuoja nedavima ?
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 06 23, 06:26)
is ko jau cia nusprendete?  g.gif  as savo vaika tevui kisu per prievarta, bet jam nereikia.... gun_bandana.gif  o jau kai prisireiks - nebus . 
o kuom jusu ex motyvuoja nedavima ?

Skirdamiesi sutarėm kad sūnus gyvens su ja, nes vistiek vaiką nuo motinos atplėšt..be to ji gali jam daugiau laiko skirt nes aš dirbu daugiau. Tačiau vaiką lankyt turėjau kada tik noriu. Dabar tai sūnus miega jau, tai ji turi kažkur išvažiuot su juo, tai dar kas. O man atrodo kad ji tiesiog nenori kad sūnus mane taip mylėtų.
Atsakyti
[quote=diana34,2010 06 22, 22:51]
num...7 metukai kaip ir mazoka mergina rimtiems jusu aiskinimams suprasti g.gif ... tokiu atveju jei ex vyras dar taip elgtusi - vaika duociau kiek imanoma reciau.. arba isvis neduociau gun_bandana.gif ...o jei ateis i prota - tada prasom rolleyes.gif nors ir savaitei . o kas per prakeiksmai i jusu puse eina? gal galima jiems abiems kokia administracine baudele pritaikyt? mirksiukas.gif profilaktikai ax.gif
[b]Papildyta:[na prakeiskmaitaipvz Cituoju: as tave keikiu diena ir nakti, pamatysi tavo vaikas invalidas gims urodas ir tt ) va toookie , o as tai laukiuosi dar ir taip kas 3 min , tai pasikeiciau tel nr ir nuejau i policija, kadangi zodziu tai dar buvo grasinama ir man ir mano draugui, o sms va toookie ir visoookie unsure.gif verysad.gif unsure.gif verysad.gif
jau naktim ramiai nemiegu verysad.gif
Atsakyti
[quote=milla22,2010 06 23, 10:06]
[quote=diana34,2010 06 22, 22:51]
num...7 metukai kaip ir mazoka mergina rimtiems jusu aiskinimams suprasti g.gif ... tokiu atveju jei ex vyras dar taip elgtusi - vaika duociau kiek imanoma reciau.. arba isvis neduociau gun_bandana.gif ...o jei ateis i prota - tada prasom rolleyes.gif nors ir savaitei . o kas per prakeiksmai i jusu puse eina? gal galima jiems abiems kokia administracine baudele pritaikyt? mirksiukas.gif profilaktikai ax.gif
[b]Papildyta:[na prakeiskmaitaipvz Cituoju: as tave keikiu diena ir nakti, pamatysi tavo vaikas invalidas gims urodas ir tt ) va toookie , o as tai laukiuosi dar ir taip kas 3 min , tai pasikeiciau tel nr ir nuejau i policija, kadangi zodziu tai dar buvo grasinama ir man ir mano draugui, o sms va toookie ir visoookie unsure.gif verysad.gif unsure.gif verysad.gif
jau naktim ramiai nemiegu verysad.gif
[/quote]
as labai tiksliai negaliu pasakyt kaip ten daro grasinimo atveju , bet sms zinutes jau sis tas g.gif paklauskit pas advokata kaip zinuciu teksta butu galima perkelt ant balto popieriuko mirksiukas.gif .. o policijoj ka sako? paraset pareiskima del grasinimo? parasyciau , kad grasina susidorojimu su manim ir mano seima ax.gif tegu tada jie irodineja , kad nekupranugariai .
Papildyta:
QUOTE(State @ 2010 06 23, 09:33)
Skirdamiesi sutarėm kad sūnus gyvens su ja, nes vistiek vaiką nuo motinos atplėšt..be to ji gali jam daugiau laiko skirt nes aš dirbu daugiau. Tačiau vaiką lankyt turėjau kada tik noriu. Dabar tai sūnus miega jau, tai ji turi kažkur išvažiuot su juo, tai dar kas. O man atrodo kad ji tiesiog nenori kad sūnus mane taip mylėtų.

siulyciau jums pasisneket kaip suaugusiems... jei nesupras - nustatyti per teisma vaiko lankymo grafika.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 06 23, 21:58)
as labai tiksliai negaliu pasakyt kaip ten daro grasinimo atveju , bet sms zinutes jau sis tas  g.gif    paklauskit pas advokata kaip zinuciu teksta butu galima perkelt ant balto popieriuko  mirksiukas.gif  .. o policijoj ka sako? paraset pareiskima del grasinimo? parasyciau , kad grasina susidorojimu su manim ir mano seima  ax.gif  tegu tada jie irodineja , kad nekupranugariai .
Papildyta:

siulyciau jums pasisneket kaip suaugusiems... jei nesupras - nustatyti per teisma vaiko lankymo grafika.

Na taip ir padariau parasiau kad grasino mano seimai blink.gif ir tt ir dar sms pacitavau, bet reikalas tas kad viskas prasides tik po svenciu doh.gif nors man tai ramu, tel nr pasikeiciau, bet nuojauta turiu kad ir sveciu sulauksiu verysad.gif .
ot nelaiku tie nervai unsure.gif verysad.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 14:57)
Na taip ir padariau parasiau kad grasino mano seimai  blink.gif ir tt ir dar sms pacitavau, bet reikalas tas kad viskas prasides tik po svenciu doh.gif  nors man tai ramu, tel nr pasikeiciau, bet nuojauta turiu kad ir sveciu sulauksiu  verysad.gif  .
ot nelaiku tie nervai  unsure.gif  verysad.gif  schmoll.gif  g.gif

buvau isvykusi atostogu ax.gif .. tai buvau be interio...kaip jusu reikalai? gal aprimo viskas? sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 07 07, 17:57)
buvau isvykusi atostogu  ax.gif .. tai buvau be interio...kaip jusu reikalai? gal aprimo viskas?  sunglasses2.gif

sweika 4u.gif
Niu kaip ir aprimo, nes pasikeiciau tel Nr. blink.gif lotuliukas.gif blink.gif , nors seip tai jau laukiau, nes zino kur gyvenu, turi papr tel nr , o vaiko gimtadienis be to buvo, bet............... TYLA thumbup.gif
Na laukiu jau tik laiskelio is teismo doh.gif nes zinant kaip greitai laiskai pasiekia adresata tam paciam mieste, tai dar galiu ir pagimdyti nesulaukus laisko thumbup.gif doh.gif thumbup.gif

O as atostogauju namie, per toooki ora namai geriausios atostogos nepernesu karsciu, man geriau Aliaskoj su meskom gyventi clap.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milla22: 11 liepos 2010 - 11:47
QUOTE(milla22 @ 2010 07 11, 12:44)
sweika  4u.gif
Niu kaip ir aprimo, nes pasikeiciau tel Nr.  blink.gif  lotuliukas.gif  blink.gif , nors seip tai jau laukiau, nes zino kur gyvenu, turi papr tel nr , o vaiko gimtadienis be to buvo, bet............... TYLA  thumbup.gif
Na laukiu jau tik laiskelio is teismo  doh.gif nes zinant kaip greitai laiskai pasiekia adresata tam paciam mieste, tai dar galiu ir pagimdyti nesulaukus laisko  thumbup.gif  doh.gif  thumbup.gif

O as atostogauju namie, per toooki ora namai geriausios atostogos nepernesu karsciu, man geriau Aliaskoj su meskom gyventi  clap.gif  cool.gif

num... jei ramu - tai ir liuks 4u.gif 4u.gif
o orelis tai 000189.gif lotuliukas.gif .. rusyje reiks pradet gyvent..
Atsakyti
Aga 4u.gif tyla prieš audrą doh.gif
Pritariu as jau nuo šnd kraustausi i pirma aukštą (atseit vėsau ten) doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
na o pas mane tai visai kitokia situacija,vyras isejo pries savaite pas kita(tarp kitko jis su ja jau bendravo metus,bet as naivuole tik nesenai suzinojau)dabar skambineja ir praso vaika leisti susitikt,bet jei vaikas pats nenori?vaikui 9metai,tai ka man per prievarta versti?Vaikas net kalbeti nenori su tevu telefonu.O nenori ne del to,kad as ji prikalbu,bet del to,kad iseidamas issinese jo brangiausia dalyka kompa:)bet gaidys to nesupranta ir vercia kalte man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenioMama: 18 liepos 2010 - 17:01
QUOTE(DenioMama @ 2010 07 18, 17:56)
na o pas mane tai visai kitokia situacija,vyras isejo pries savaite pas kita(tarp kitko jis su ja jau bendravo metus,bet as naivuole tik nesenai suzinojau)dabar skambineja ir praso vaika leisti susitikt,bet jei vaikas pats nenori?vaikui 9metai,tai ka man per prievarta versti?Vaikas net kalbeti nenori su tevu telefonu.O nenori ne del to,kad as ji prikalbu,bet del to,kad iseidamas issinese jo brangiausia dalyka kompa:)bet gaidys to nesupranta ir vercia kalte man.

jei jis nenori susitikt su tevu tai kam ji verst? tegu nesusitinka ... praeis daugiau laiko , aprims aistros ir tada matysit ka toliau daryt . o tas " gaidys" tegu sneka sau toliau, kad tik pries pati neatsisuktu jo kalbos doh.gif .. kai as skyriausi ( ir dar dabar negaliu visko uzbaigt ) su ex , tai jis vaikui vare ant manes visaip... bet vaikai juk nekvaili per laika ir atsisrinko kas ir kaip yra smile.gif tai su juo isvis nenori bendraut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 07 19, 14:59)
jei jis nenori susitikt su tevu tai kam ji verst? tegu nesusitinka ... praeis daugiau laiko , aprims aistros ir tada matysit ka toliau daryt . o tas " gaidys" tegu sneka sau toliau, kad tik pries pati neatsisuktu jo kalbos  doh.gif .. kai as skyriausi ( ir dar dabar negaliu visko uzbaigt )  su ex , tai jis vaikui vare ant manes visaip... bet vaikai juk nekvaili per laika ir atsisrinko kas ir kaip yra  smile.gif  tai su juo isvis nenori bendraut  biggrin.gif

Yra tookiu ex , kurie varo apie mamas ne nepagalvodami, o kiti taip gudriai ir svelniai vaikui moka pasneketi ne i gera puse schmoll.gif doh.gif doh.gif . Taip sutinku vaikai tikrai atsirenka, bet ne is karto verysad.gif verysad.gif verysad.gif , turi praeiti gan ilgas perioda (aisku priklauso nuo vaiko amziaus, jautrumo ir tt ) unsure.gif
Atsakyti