Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(saulytek @ 2009 12 11, 16:14)
<...>Mano atveju, buvo tas pats, vyras smurtavo namuose, <...>Tai ir rasau, kad paaugus naturalu, kad vaikas turi matytis tiek su tevu, tiek su mama, bet kol maizukas turi likti su mama.

Jūs negalite rašyti kad buvo tas pats atvejis, nes nežinote. Vienos moterys nepasitiki, nes yra pagrindas, kitos nepasitiki, nes galvoja kad jos visada teisios. Ir mažas, ir didelis vaikas turi bendrauti ir su tėčiu, ir su mama. Bet koks psichologas pasakys tą patį. 2 metai - jau ne krūtimi maitinamas, tad gali pabūti be mamos ilgiau nei kelias valandas per dieną.
Atsakyti
100 proc teismas patenkintu mamos prasyma, kad iki 3 m vaikas butu lankomas tik jos namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 11 gruodžio 2009 - 16:31
QUOTE(ciuke @ 2009 12 11, 16:31)
100 proc teismas patenkintu mamos prasyma, kad iki 3 m vaikas butu lankomas tik jos namuose.

Ar galite kaip nors pagrįsti šį savo teiginį?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 11, 18:10)
Ar galite kaip nors pagrįsti šį savo teiginį?

biggrin.gif laukiau šio komentaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 12 11, 17:31)

Pasikartosiu, bet priklausys labai nuo vaiko teisiu apsaugos atstovo teisme. Jei tevas is tikruju smurtaujantis, tada taip, o jei ne, tai dar gincytinas klausimas smile.gif

Bet kodel taip isitikinusi, tikrai butu idomu suzinoti jusu pagrindima mirksiukas.gif

nekantriai lauksiu ir as bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes abu suprantame, kas vaikui yra geriau, tad stengiames del jo. Teciu visiskai pasitikiu, tad 1,4m suneliui leidziu pabuti su teciu 2 dienas. Zinau, kad bus priziuretas, pamaitintas, ismaudytas, siltai aprengtas ir laiku parveztas mamai.
Siuo klausimu kolkas problemu neturime smile.gif
Atsakyti
pas mus tai nesamones daros. ex dirba slenkanciu grafiku, mazas lanko darzeli, turim dienos rezima, taisykles (pvz vaikas masinoj sedi tik kedutej, o tevas leidzia be kedutes ir dar prieky - mentas mat). taciau tevui dzin - jis sumasto trim dienom vidury savaites pasimt, paraso sms, jei nesuskumbu atrasyt, paraso - neatrasai, nu ir nereik, ryt pasiemu po darzelio, parvesiu po keliu dienu. tada as turiu skambint ir pritart viskam...
manau vaiko interesai - tai ne tik tai, kuris geresnis ir daugiau zaislu perka, bet ir tai, kad vaiko rezimas butu ziurimas, vaistai serganciam suduodami (ex jau ir daktaru tapo, nes ortopedai nusisneka kad vaikas pilnapadis, o kai pasiima kosinti - pas ji nekosi ir vaistu duot nereik, kuriuos idedu), ir darzelis lankomas. galu gale uz darzeli as moku.
siuliau jam, kad savaitgaliais jei nori - prasom. darbo dienom po darzelio iki vakaro - prasom.
gyvenam vienam mieste, taciau jam va reik su nakvynem vidury savaites imt...
tai parasiau laiska su siulymu susitart, isdesciau viska ir ryt siusiu registruotu pastu. parasiau sakini, kad jei neatrasys per tam tikra laika, skaitau tai kaip sutikima.
jei veliau (kaip jis jau grasino) kreipsis i teismus del vaiko prieziuros - tai bus irodymas, kad as tariaus ir visiskai neriboju jam matymosi su vaiku...
deja, bet buna ir tokiu asilu, kurie vadovaujas bb dejimu ant visko ir tik saves ziurejimu...
Atsakyti
Siuo metu laukiu teismo,kada prasides skyrybu procesas,tevas nesutinka graziuoju skirtis,tad teks irodineti jo kalte,o jis man grasina, kad isvis teisis gyvenama vieta vaiko su juo,as nesu nei asociali,rupinuosi vaiku,siulo 200lt alimentu,taciau nesutinku as,galvoja kad jo pinigus leisiu as "ant saves".aisku siuo metu gaunu pasalpa,o jis gerai uzdirba, ir tipo vaikui geresnes salygos su juo augti..atvaziuoja kada nori,leidziu ir pasiimt,vaikui 2metukai,nedraudziu,bet graziuoju neissiskirsim,patampys man nervus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KaipSauksiTaipAtsilieps @ 2010 04 27, 22:40)
Siuo metu laukiu teismo,kada prasides skyrybu procesas,tevas nesutinka graziuoju skirtis,tad teks irodineti jo kalte,o jis man grasina, kad isvis teisis gyvenama vieta vaiko su juo,as nesu nei asociali,rupinuosi vaiku,siulo 200lt alimentu,taciau nesutinku as,galvoja kad jo pinigus leisiu as "ant saves".aisku siuo metu gaunu pasalpa,o jis gerai uzdirba, ir tipo vaikui geresnes salygos su juo augti..atvaziuoja kada nori,leidziu ir pasiimt,vaikui 2metukai,nedraudziu,bet  graziuoju neissiskirsim,patampys man nervus schmoll.gif

tai tu padavei prasyma skirtis del vyro kaltes? irodymus reikejo surinkti.
del vaiko gyvenamos vietos skyrimo... siuo metu jei atskirai jau gyvenat ir vaikas su tavim, vaikas aprengtas, pavalges, nemusamas - neturetu tevui priskirt. gauni pasalpa - vaikui juk gauni wink.gif
ir tikiuos dirbt grysi. uzrasyk i darzeli salia savo namu vaika.
Atsakyti
QUOTE(KaipSauksiTaipAtsilieps @ 2010 04 27, 23:40)
Siuo metu laukiu teismo,kada prasides skyrybu procesas,tevas nesutinka graziuoju skirtis,tad teks irodineti jo kalte,o jis man grasina, kad isvis teisis gyvenama vieta vaiko su juo,as nesu nei asociali,rupinuosi vaiku,siulo 200lt alimentu,taciau nesutinku as,galvoja kad jo pinigus leisiu as "ant saves".aisku siuo metu gaunu pasalpa,o jis gerai uzdirba, ir tipo vaikui geresnes salygos su juo augti..atvaziuoja kada nori,leidziu ir pasiimt,vaikui 2metukai,nedraudziu,bet  graziuoju neissiskirsim,patampys man nervus schmoll.gif

kaip ruosiates irodyt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana34: 30 balandžio 2010 - 20:09
QUOTE(diana34 @ 2010 04 30, 21:08)
kaip ruosiates irodyt?  g.gif

ziuriu pas visas tas pats,maniau kad tik mano istorija ir sutuoktinis toks bet ziuriu klydau.Kalte nesunku irodyti jei turite aibe dokumentu,bent as rinkau.Bet vat del vaiko lankymo teks pakovoti,vaiku teisiu apsaugos skyriaus darbuotojai buna ir vyro puseje o ne vaiko,bent kiek teko girdeti.Tad mama su savo vaiku lieka vieni,pries atsakova-vyra,jo advokata,teiseja ir dar pries vaiko teises.tokia pas mus durna sistema
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 07 04, 14:53)
va uzknis ji toks Jusu lindimas, teisme prisiteis, kad NESIMATYS su vaikais ir visa Jums pareiga bus... doh.gif Teisiskai tai imanoma. Pinigu tenumes  ir viskas. Privalomas yra materialinis islaikymas. O dalyvavimas auklejant ir bendravimas - ne. Jokios savigarbos... Va tokias vyrai ir palieka...

Dalyvavimas auklėjant ir bendravimas yra numatytas konstitucijoj. Jei motina nori, kad skyrybų sutartyje būtų numatyta, kad tėvas privalo bendrauti su vaiku, tas ir bus numatyta. Aš įtraukiau į savo skyrybų sutartį punktą dėl vaikų vasaros atostogų iš kurių mažiausiai dvi savaites jie privalo praleisti su tėvu. Tiek advokatei, tiek teisėjai šis punktas nesukėlė jokių klausimų, nes tėvai PRIVALO auklėti savo vaikus, ne tik išlaikyti. Jei tėvo teisės neatimtos, vadinasi jis lygiai taip pat turi dalyvauti vaiko auklėjime, net jei vaiko gyvenamoji vieta yra nustatyta su motina.

QUOTE(KaipSauksiTaipAtsilieps @ 2010 04 27, 22:40)

Mažiau nervintis dėl tokių pareiškimų. Manasis kažkada irgi labai grąsino, kad atims vaikus, kad per pažintis padarys taip, kad aš jų niekada daugiau nepamatysiu ir pan. Na ir ka? biggrin.gif Rezultate pats vaikų nelanko po pusę metų, pirma ir vienintelė jo numatyta sąlyga skyryboms buvo "vaikai lieka pas tave" ir t.t. Todėl mažiau tikėt reikia tais visas terorizmais. Manau, kad beveik 98 proc. skyrybas inicijuojančių moterų išgirsta tą patį grąsinimą biggrin.gif Tik vėliau tėvai pamiršta ne tik, kad kadaise buvo pasiryžę patys auginti vaikus, bet ir pamiršta, kad iš viso turi vaikų.
Atsakyti