QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 07 04, 14:53)
va uzknis ji toks Jusu lindimas, teisme prisiteis, kad NESIMATYS su vaikais ir visa Jums pareiga bus...
Teisiskai tai imanoma. Pinigu tenumes ir viskas. Privalomas yra materialinis islaikymas. O dalyvavimas auklejant ir bendravimas - ne. Jokios savigarbos... Va tokias vyrai ir palieka...
Dalyvavimas auklėjant ir bendravimas yra numatytas konstitucijoj. Jei motina nori, kad skyrybų sutartyje būtų numatyta, kad tėvas privalo bendrauti su vaiku, tas ir bus numatyta. Aš įtraukiau į savo skyrybų sutartį punktą dėl vaikų vasaros atostogų iš kurių mažiausiai dvi savaites jie privalo praleisti su tėvu. Tiek advokatei, tiek teisėjai šis punktas nesukėlė jokių klausimų, nes tėvai PRIVALO auklėti savo vaikus, ne tik išlaikyti. Jei tėvo teisės neatimtos, vadinasi jis lygiai taip pat turi dalyvauti vaiko auklėjime, net jei vaiko gyvenamoji vieta yra nustatyta su motina.
QUOTE(KaipSauksiTaipAtsilieps @ 2010 04 27, 22:40)
Siuo metu laukiu teismo,kada prasides skyrybu procesas,tevas nesutinka graziuoju skirtis,tad teks irodineti jo kalte,o jis man grasina, kad isvis teisis gyvenama vieta vaiko su juo,as nesu nei asociali,rupinuosi vaiku,siulo 200lt alimentu,taciau nesutinku as,galvoja kad jo pinigus leisiu as "ant saves".aisku siuo metu gaunu pasalpa,o jis gerai uzdirba, ir tipo vaikui geresnes salygos su juo augti..atvaziuoja kada nori,leidziu ir pasiimt,vaikui 2metukai,nedraudziu,bet graziuoju neissiskirsim,patampys man nervus
Mažiau nervintis dėl tokių pareiškimų. Manasis kažkada irgi labai grąsino, kad atims vaikus, kad per pažintis padarys taip, kad aš jų niekada daugiau nepamatysiu ir pan. Na ir ka?
Rezultate pats vaikų nelanko po pusę metų, pirma ir vienintelė jo numatyta sąlyga skyryboms buvo "vaikai lieka pas tave" ir t.t. Todėl mažiau tikėt reikia tais visas terorizmais. Manau, kad beveik 98 proc. skyrybas inicijuojančių moterų išgirsta tą patį grąsinimą
Tik vėliau tėvai pamiršta ne tik, kad kadaise buvo pasiryžę patys auginti vaikus, bet ir pamiršta, kad iš viso turi vaikų.