QUOTE(juoze @ 2009 12 04, 18:27)
Noreciau is jusu siokios tokios informacijos. Siuo metu skiriuosi su zmona, santuokoje pragyvenom tik metus. turim berniuka kuriam 1 metukai ir 9 men. Ir nesutariam del vaiko lankymo salygu: ji leidzia iki 3 metu vaika lankyti jos namuose (kartu ir jos tevai), nuo 3 iki 5 vaika pasiemant kas antra sekmadieni ryte grazinant vakare. nuo 5 vaika pasiemant savaitgaliui. as nesutinku su tokiom salygom, juk esu pareigingas tevas, negeriantis ar koks kitoks. as noriu matytis su vaiku, bet ne jos namuose, nes ten pastoviai itampa. ir as noriu iki 2 metu sutinku lankyti vaika pas ja namuose, o nuo 2-3 pasiemant vaika vienai dienai, o nuo 3 vaika pasiemant visam savaitgaliui, plius atostogu metu pasiemant vaika 2 savaites. taip pat svenciu metu vienos kaledos pas ja, kitos pas mane. sakykit ar as nesveikas reikalaudamas tokios tvarkos?? nes vaiku teises uz ja. ka man daryt?? ji nesisneka su manimi, vaiko nenori duoti del nepasitikejimo manimi, kuri grindzia nepagristai. tipo kad as vaiko nepriziuresiu, jis bus musamas ir panasiai, zodziu sneka bili ka.
Mano nuomone VTAT atsizvelgdama i visas aplinkybes,taipogi vaiko amziu teisinga-palaikydama tokia bendravimo tvarka. As taip pat manau,kad tai labai logiska bendravimo tvarka.Ko jus vyrai,kartais ieskot problemu kur ju nera,jums siulo bendravima su vaiku, o jus vis kazko nepatenkinti.saunu,kad zmona supratinga,nes buna ir tokiu atveju,kad vaiko neleidzia matyti ir ka taip ir riejasi zmogeliai. be abejones,galite kreiptis i teisma,reikalauti savos bendravimo tvarkos,taciau teismai atima tiek nervu ir pinigu,turbut net neissivaizduojate.manau,nereiktu principu laikyti auksciau uz viska.nusiraminti ir apgalvoti viska.kaip ir medinis rase,jei zmona tures irodymu,ar nebus jums tik blogiau.nezinau del sito,bet jei sakykime irodytu,kaip rasote del neprieziuros ar juo labiau musimo
ar pats sau tik nepakenktumete?
be abejo,ne mums cia spresti,visas aplinkybes zinote tik jus,linkiu viska apgalvoti ir priimti protinga ir teisinga sprendima visu atzvilgiu,o ypac galvojant apie vaika,nes juk vaikas mazas.sekmes