Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(ROMA'ntike @ 2007 10 22, 16:04)
Mano kleckas taip pat nuo gimimo auga be tevelio,As tuo dziaugiuosi,kad tik taip butu ir toliau.Gal nesvarbu visgi kiek ir kada atvaziuoja tetukas,svarbu,kad su meile ir su noru. wub.gif

skaitau ir pavydžiu...gal kada nors ir pas mus taip bus...gal, (nes dabar nieko nėra)nors tėvelis aišku kito profilio verysad.gif
Atsakyti
as ir to bijau, kad gerai nepriziures ir pan. Jau dabar kai reik iki centro kur palekt valandziukei ir mamai palieku suneli - tai sirdis spurda, kaip patrakus ir kas 15 min skambinu klausti ar viskas gerai. O jei vaiko nematyt pora ar daugiau dienu - atrodo isproteciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asariukele @ 2007 10 25, 12:44)
as ir to bijau, kad gerai nepriziures ir pan. Jau dabar kai reik iki centro kur palekt valandziukei ir mamai palieku suneli - tai sirdis spurda, kaip patrakus ir kas 15 min skambinu klausti ar viskas gerai. O jei vaiko nematyt pora ar daugiau dienu - atrodo isproteciau  doh.gif

nebijokit, šis instinktas su laiku praeis.
jei tėtis yra pareigingas, atsakingas žmogus, su juo vaikui bus labai labai gerai.
tai tik Jūsų mažas pavydas, kad vaikui gal bus geriau, nei su jumis.
žiūrėkite iš šalies į save-vaikutis nėra Jūsų nuosavybė. tai ne daiktas, kuriuo manipuliuojama keršyjant tėtei ar atvirkščiai.....tėvai irgi myli savo vaikus(tik mamyčių jau nebe)....va to moterys nenori pripažinti.
Atsakyti
Zinau, kad jis labai myli sunu, niekada juo nemanipuliuociau.
jau susitaikiau su mintim, kad jis manes nebemyli, nors kiekviena diena raso sms kad yra kitaip, bet... tai jau kita istorija...
Atsakyti
Sveikos mamos, kurios vienos auginate vaikučius 4u.gif
Norėjau paklausti kaip jums pavyko išspręsti vaiko lankymo problemą, kai vaiko tėvas beveik nelanko vaiko, neima jo (ar jų) nei savaitgaliui, nei nakvynei, nei atostogoms, nei pan.
Mano atveju, mano vaikų tėvas pasimato su vaikais per šeimos šventes, ar kartą per mėnesį kelioms valandoms nuveda juos į kavinę. Vaikų į savo namus nekviečia, nes turi Rotveilerio kalaitę.
Ar yra čia tokių, kurioms pavyko priversti vaiko tėvą atlikti savo pareigas (norėčiau pabrėžti, kad šiuo atveju ne alimentų mokėjimą turiu omeny)? Jei taip, tai kaip tai padarėte?

P.S.: esu šios temos autore, todėl prašau tuščias diskusijas palikti už šios temos ribų, čia norėtųsi išgirsti tik konkrečius faktus ir konkrečią patirtį smile.gif
Atsakyti
Labutis, as irgi auginu dvynukus 4u.gif 4u.gif ir esu panasioj padety , kaip ir tu, tik musiskis aplanko kas antra sekmadieni.Stiprybes tau .Supratau tik tiek, kad jej nenores tai ir nelankys doh.gif
Atsakyti
2-3 savaites pas teva karta metuose. Siais metais nepasimatys, tetis turi rimtesniu reikalu. Taip pat jokiu skambuciu, SMS ar internetinio bendravimo (arba labai labai retai). Priversti teti bendrauti su vaiku? Deja, o ir koks tikslas.
O vaikas teti myli. Sunui neidomu, ar bus mokami alimentai, ir del atsauktu atostogu nepyksta, ir jokiu dovanu is tecio nebelaukia. O apie teti kalbame gerai.
Iskart po skyrybu ir as skambindavau ex, stengiausi "priversti" bendrauti su vaiku, skambindavau, jei vaikas sirgdavo ar kas gero nutikdavo. Taciau nei tada, nei dabar jam tai neidomu. Buvo susikaupe nuoskaudu del tokio tecio bendravimo su sunum, taciau pripratome, atleidome, nesistebime. Jis vis tiek tevas. Atvirksciai, pateisiname, pagiriame ji.
Ir suprantu, kaip kartais sunku nepykti ir atleisti ex, jei iskaudintas lieka vaikas. Taciau as ne teiseja.
Atsakyti
tiesiog patiniski instinkai pas juos biggrin.gif jie elgesi pagal gamtos desnius doh.gif arba kad sazine perdaug negriauztu lotuliukas.gif o priversti neimanoma schmoll.gif as jau su tuo susitaikiau verysad.gif
Atsakyti
bet gal kam teko kreiptis pagalbos i teisma ar dar i kokia kita instancija?
Papildyta:
QUOTE(Judita38 @ 2009 07 03, 21:38)
Priversti teti bendrauti su vaiku? Deja, o ir koks tikslas.

Tikslas ne del bendravimo, o del atsakomybes. Nes iseina, kad vaiko islaikymas perpus, o auklejimas ir rupinimasis, tik vienam is tevu. Kalbu ne apie tevo bendravima su vaiku, o apie tevo teisine pareiga buti atsakingam uz tai, koks isaugs jo vaikas. Vaiko auklejimas ir rupinimasis juo kasdieneje buityje yra labai atsakingas ir nelengvas darbas. Si darba kartu su mama turetu atlikti ne vien tik samdomos pagalbininkes ar seneliai, bet, pirmoje eileje, abu tevai vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2009 07 04, 18:04)
bet gal kam teko kreiptis pagalbos i teisma ar dar i kokia kita instancija?

Joks teismas neprivers lankyti vaiko, jei jis to nenores. O ir kam prievarta kisti tevui ta vaika,nesuprantu Jusu? Per prievarta gi myleti vaiko neprades... Nesuprantu tokiu mamu: Juk kartinate gyvenima ir sau, ir savo vaikui, ir vaiko tevui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rerose @ 2009 07 03, 20:48)
Labutis, as irgi auginu dvynukus 4u.gif  4u.gif ir esu panasioj padety , kaip ir tu, tik musiskis aplanko kas antra sekmadieni.Stiprybes tau .Supratau tik tiek, kad jej nenores tai ir nelankys doh.gif

aciu 4u.gif
isties, vienai auginti dvynius yra nelengva, todel vaiku tevo pagalba tikrai praverstu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 07 04, 14:40)
O ir kam prievarta kisti tevui ta vaika,nesuprantu Jusu? Per prievarta gi myleti vaiko neprades...

doh.gif Nejaugi galvojat, kad esu tokia kavaila, jei tikiuosi, kad galiu priversti myleti vaikus??? doh.gif Nei man, nei vaikams, niekam to nereikia. Tad geriau demagogijas apie vaiko ir tevo bendravima cia nepradekite, nes kalbu ne apie meile, o apie pareigos vykdyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 04 liepos 2009 - 14:51
va uzknis ji toks Jusu lindimas, teisme prisiteis, kad NESIMATYS su vaikais ir visa Jums pareiga bus... doh.gif Teisiskai tai imanoma. Pinigu tenumes ir viskas. Privalomas yra materialinis islaikymas. O dalyvavimas auklejant ir bendravimas - ne. Jokios savigarbos... Va tokias vyrai ir palieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griuk negyvas: 04 liepos 2009 - 14:56