Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(ewaldina @ 2009 07 22, 15:01)
1. jei jūs tėvui sakysite kad MAN reikia kad tada ir tada pasiimtum vaiką, tu TURI daryti taip ar kitaip,
2. o jūs su savo REIKIA ir TURI, tik atmušat tėvo norą bendraut su vaiku,
3. Nesikiškite, jei vaikas nori, surinkit tėvellio numerį tegul kalbas.
4. Matyt kad tėvelis skambina, duokit kalbėt iškart vaikui

1. niekada taip nesakiau
2. nuojauta Jus apgauna
3. Tam ir nepriestarauju
4. Gal Jums pateikt isklotine? Pamatysite, kad skambinta nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 16:10)
Ewaldina berots turi keturmetį smile.gif

bijau aisku suklyst bet ar ne pati Ewaldina rase kad tevas bendrauja su vyresniuoju vaiku, ir pas senelius jis ten ilgiau viesi, o su mazuoju kazkaip nelabai? as abejoju kad tokiu atveju kai mazasis nesupranta kodel yra diskriminuojamas tevo, mama visiskai nekreipia i tai jokio demesio ar net apsimeta kad viskas gerai ir nieko cia ner, tiesiog visiskai nesikisa i tai

aisku as atsiprasau jei sumaisiau mamyciu nickus ax.gif
Atsakyti
Viktute, jūs sukūrete tema, ieškodama patarimo, bet problema yra jumyse - jūs nieko negirdite, jūs tik įrodinėjate savo tiesas...

vsio, ate
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 15:16)
o į ką jūs kišatės?

galiu pasakyti i ka nesikisu, tai i svetimus gyvenimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 22 liepos 2009 - 15:24
QUOTE(ewaldina @ 2009 07 22, 16:15)
ir vėl iš patirties  biggrin.gif
yra mergytė, kuriai tėvams skiriantis buvo 2,5 metukų. Mama prigalvodavo visokių vęjų, kad tėvas nesusitiktų su dukra, paskui prasidėjo argumentai vaikas tavęs neprisimena. MELAS. Po 8mėnesių visgi šiaip ne taip pavyko susitikt tėvui su dukra ir... mergytė puolė tėvui ant kaklo. Taigi vaikai prisimena, net nuo tokio amžiaus.

Aišku tokiu atveju neišvengiamai tenka mamai ir tėčiui daugiau bendraut, nes vaikas dar nedaug kalba.
Ar būtina naudoti žodį NENORI? Tokiu atveju vaikui bandyčiau paaiškint kad tėvas išvažiavęs, dirba ar panašiai. Kai tėvas apsireikštų, perspėčiau, kad neturėdama kaip vaikams paaiškint sakiau kad esi išvažiavęs. Kas kodėl ir kaip prašau paaiškink plačiau pats.

nepykit bet net nebuvo pas autore parasytu tokiu zodziu kad ji sukuria visokiu veju kad tik tevas nesusitiktu su dukra, arba kad kai tevas nesusitinka ji savo vaikams pasakoja koks tas tetis negeras, nereikia maisyt
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 15:19)
Viktute, jūs sukūrete tema, ieškodama patarimo, bet problema yra jumyse - jūs nieko negirdite, jūs tik įrodinėjate savo tiesas...

vsio, ate

ezytee > as sukuriau sia tema, ieskodama patarimo, o nesiruosdama teisintis, kodel man to patarimo reikia. Bet Jus nieko negirdite, jus tik irodinejate savo tiesas...

iki
Atsakyti
Jei atvirai, tai man šita tema jau darosi juokinga biggrin.gif Vikute, ko jūs konkrečiai norite iš vaiko tėvo, surašykite papunkčiui? Nes patarimą duodame, o jis atkrenta, nes tai amžius ne tas, tai tėvas drabužių neatveža tai dar kas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 17:22)
Jei atvirai, tai man šita tema jau darosi juokinga  biggrin.gif  Vikute, ko jūs konkrečiai norite iš vaiko tėvo, surašykite papunkčiui? Nes patarimą duodame, o jis atkrenta, nes tai amžius ne tas, tai tėvas drabužių neatveža tai dar kas... rolleyes.gif

taigi va, čia ne tėvo, čia moters problema
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 16:10)
Ewaldina berots turi keturmetį smile.gif

būtent, ir metus su trupučiu taip jis bendrauja su tėvu.
QUOTE(Viktute @ 2009 07 22, 16:12)
skaiciau, bet ten nera problemos del lankymo. tevas, kad ir uzsieny gyvendamas, skambina, raso SMS, o kai atvaziuoja, butinai aplanko vaikus ir dar drabuziu jiems atveza..ar as neteisingai supratau?  g.gif

teisingai. Bet kai skyrėmės, abu buvom sutarę kad vaikai liks su manim, ir to norėdama aš pilnai suvokiau,kad:
man reiks derinti darbą, mokslus, pramogas, asmeninį gyvenimą su laiku, kurį skiriu vaikams kasdien. Žinojau, kad reikalui esant iš situacijos suktis turėsiu pati, ir nebebus taip kaip gyvenant šeimoj, kad vienas kitą vaikų priežiūroje galite pakeisti. Žinojau,kad prie laiko kada vaikai susitiks su tėvu derinsiuos aš, tuo pačiu per tą laiką planuosiu ką nuveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 15:24)
taigi va, čia ne tėvo, čia moters problema

Jus gi jau atsisveikinot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 15:22)
Jei atvirai, tai man šita tema jau darosi juokinga  biggrin.gif  Vikute, ko jūs konkrečiai norite iš vaiko tėvo, surašykite papunkčiui? Nes patarimą duodame, o jis atkrenta, nes tai amžius ne tas, tai tėvas drabužių neatveža tai dar kas... rolleyes.gif

Niekur nemaciau, kad Jusu konkretu patarima del grafiko sudarymo, jei vaika reikia vesti i poliklinika, burelius ar dar kur, buciau atmetus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ewaldina @ 2009 07 22, 15:25)
teisingai. Bet kai skyrėmės, abu buvom sutarę kad vaikai liks su manim, ir to norėdama aš pilnai suvokiau,kad:
man reiks derinti darbą, mokslus, pramogas, asmeninį gyvenimą su laiku, kurį skiriu vaikams kasdien. Žinojau, kad reikalui esant iš situacijos suktis turėsiu pati, ir nebebus taip kaip gyvenant šeimoj, kad vienas kitą vaikų priežiūroje galite pakeisti. Žinojau,kad prie laiko kada vaikai susitiks su tėvu derinsiuos aš, tuo pačiu per tą laiką planuosiu ką nuveiksiu.

o kai gimdysit trecia, kur bus pirmi du vaikai? vezite juos kartu i ligonine ar paliksite auklei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 22 liepos 2009 - 15:30
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 16:14)
bet jūsų situacijoje norite Jūs, o ar žinote ko nori vaikai?
ar esate tikera,kad tuo metu,kai jums reikės vaikus palikti tėvui, būtenmt ir tuo metu jie norės būti pas jį, o gal jie norės pagulėti SAVO lovoj

Na, mano vaikas, tuomet, kai mes dirbam, tikiu, kad irgi mielai kartas nuo karto norėtų pagulėti savo lovoj, vietoj to, kad į darželį keltis, tai man gal darbą mesti, kad visi vaiko norai būtų patenkinti doh.gif A, nu dar jis vakar norėjo, kad atvažiuotų senelis į svečius - čia ir dabar, tai tikriausiai reikėjo paskambinti ir liepti metus darbus važiuoti, nes vaikas to nori? Kai važiuoju pas draugę, mano vaikas kartais staiga užsimano, kad būtent aš, o ne tėtis, jį į lauką išvesčiau arba visą vakarą su juo filmukus žiūrėčiau, nors kitais vakarais jam nesvarbu su kuo būt. Nu ir dar mano vaikas žinoma nori, kad kiekvieną dieną po darželio mes važiuotume į parduotuvę jam pirkti ledų, šokoladuko, saldainių ir pyrago. Ir žinoma, jis visiškai nenori važiuoti į polikliniką, plautis galvą, kartais nenori valytis dantų, nusiplauti rankas, susitvarkyti žaislus ir t.t. Ir žinoma, aš esu tas siaubas baubas, kuris ne visuomet atsižvelgia į vaiko norus. Galit mane dabar vaikų teisėm paskųst (pavardę ir adresą galiu į AŽ parašyt, jei reikia) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 liepos 2009 - 15:31
QUOTE(Viktute @ 2009 07 22, 16:17)
1. niekada taip nesakiau
2. nuojauta Jus apgauna
3. Tam ir nepriestarauju
4. Gal Jums pateikt isklotine? Pamatysite, kad skambinta nebuvo.

blink.gif jokio pozityvumo, tik aiškiai demonstruojamas priešiškumas doh.gif

QUOTE(renatuska @ 2009 07 22, 16:18)
bijau aisku suklyst bet ar ne pati Ewaldina rase kad tevas bendrauja su vyresniuoju vaiku, ir pas senelius jis ten ilgiau viesi, o su mazuoju kazkaip nelabai?

tėvas bendrauja su abiem vienodai biggrin.gif ten jo tėvų problema. Jie nenori bendraut su mažuoju. Tai aš sūnui atsakymo kodėl neturiu, prašysim paaiškint tėčio, kodėl seneliai taip elgiasi 4u.gif

QUOTE(renatuska @ 2009 07 22, 16:20)
nepykit bet net nebuvo pas autore parasytu tokiu zodziu kad ji sukuria visokiu veju kad tik tevas nesusitiktu su dukra

netaikiau to temos autorei ar kam kitam, tiesiog tai buvo situacija DĖL VAIKO AMŽIAUS pavyzdys ir tiek kaip tokio amžiaus vaikai prisimena tėtį
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 16:22)

man irgi toks klausimas kilo... tai ko tas tėvas nedaro, ar ką blogai daro, nes aš jau nebesuprantu g.gif
Atsakyti