Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Rudeneja @ 2009 07 22, 09:45)
Tik daznai, kai mama uzsimano patekti i chebra pavadinimu "visi", buna problemu tiek su techniniu to atlikimu, tiek su visuomenes reakcija (ka aiskiai matome ir sioje diskusijoje).

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 22, 14:54)
Čia šiaip gana įdomus klausimas... Kam skiriamas išlaikymas? Tenkinti vaiko poreikius ar kaupti pinigus jo vestuvėms (tarkim).

o jus manot kad vaika islaikyt dabar tai yra abieju tevu pareiga, o bent kazkiek paruost ateiciai (nekalbu apie vestuves nes apsizenyt galima ir uz 100 litu ar kiek ten kainuoja tas zaksas daba) tai jau to tevo reikalas pas kuri vaikas gyvena nuolatos? nes sutikit kad yra daug tevu kuriems moket alimentus kas menesi yra per daug sudetingas reikalas, tai negi jus manot kad tokie tevai po vaiko 18-to gimtadienio sutiks ir toliau islaikyt savo vaika? nereikia but naiviam

P.S. as cia kalbejau apie ta situacija kur vaikam paskirti alimentai sudaro ne 200 ar 300 simtus o kaip jus ir pateiket situacija del tu 4000 tukstanciu alimentu nes butent ja ir nagrinejot
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 22, 15:31)
Ši apžvalga šiame skyrelyje jau seniai išnagrinėta.
Gal praleidau - ar joje paminėta kad vaiko poreikiams reikia kaupti iš išlaikymo pinigų sumą, kurią vaikas galės leisti, kai išlaikymas bus nebemokamas?

Įstatyme toks draudimas nenumatytas smile.gif juk pats siųlėte palikimą palikti mirksiukas.gif manau jei pinigai būtų investuojami kad ir į investicinį gyvybės draudimą ar sveikatos draudimą, tai niekam nenusižengtų. be to gali būti įvairių situacijų, kad ir suruošti vaiką mokyklai - tais atvejais reikia daug pinigų smile.gif, Svarbu tik ,kad tas litas vaiko interesui atitektų.
Atsakyti
ŽInot - net jei vaikas gyvena su abiem tėvais gali būti ,kad vieno iš tėvų rūpestis yra didesni negu kito
Tai kas tada?
gal vienas daugiau dirba mažiau mato vaiką, kitas mažiau, daugiau mato, tai ką???
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 09:50)
aš žinau,kad savo vaiko "nemytyčiau"

is kur zinote?? ar jau buvote tokioje situacijoje, kai nera atliekamu pinigu auklei, o reikia atlikti daugybe darbu? visko gyvenim buna...matyt, neteko susidurti mirksiukas.gif beje, Judas irgi nezinojo, kad isduos Jezu wink.gif
Atsakyti
į temą biggrin.gif PASAKA APIE TAI KAIP MAMYTĖ TĖVELĮ AUKLĖJO...
moteris, jei ne akla,prieš pradėdama gyventi kartu su vyru mato jo trūkumus, ir dažna mąsto: ai, nieko tokio, tobulų nėra, bet gyvendamas su manimi jis pasikeis, aišku tik į gera,arba aš jį pakeisiu. biggrin.gif
Gyvena gyvena kartu, susilaukia vaiko. Bet rupkė nesikeičia, ir nesiduoda keičiamas g.gif
Ach tu koks buvai stuobrys barbaras, toks ir likai? neee man su tavim tada nepakeliui. Nu ir išsiskirsto,kas į kairę, kas į dešinę.
Gyvena moteriškė su vaiku, tėvelis moka išlaikymą (aišku dažnai moka ne tik kiek galėtų ar turėtų ar būtų teisinga biggrin.gif )
Bet moteriai kažkaip vieno auklėjamojo neužtenka, su vaikais paprasta,pasakei kad turi būt taip, o ne kitaip ir šventa. Bet... a kodėl tėvelis nepaskambino kai vaikui dantukas iškrito, a kodėl aš į darbą nepasidažius einu nes vaikas ryte ilgai krapštėsi, o tėvelis išsiparpęs laimingas ir net nusiskutęs į darbą žygiuoja???
Išvada. Reikia tėvelį auklėt. Neišėjo kaip vyro išauklėt, auklėsiu kaip tėvą, ir šį kart, man tikrai pasiseks. biggrin.gif
Tik kokiom priemonėm? Į kampą pastatyt...netinka..diržą paimt...netinka...kalbėtis.. ai,kad jam per vieną ausį įėjo,per kitą išėjo, arba visai nesikalba.... ožys...
Nu bet aš kaip nors... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 14:40)
ŽInot - net jei vaikas gyvena su abiem tėvais gali būti ,kad vieno iš tėvų rūpestis yra didesni negu kito
Tai kas tada?
gal vienas daugiau dirba mažiau mato vaiką, kitas mažiau, daugiau mato, tai ką???

atidarykit atskira tema ir ten apie tai diskutuokit. gal kas ka ir patars.. as sioje situacijoje nesu patareja, nes "Jums pavydziu, juk nepatyriau tokios laimes" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2009 07 22, 15:41)
is kur zinote?? ar jau buvote tokioje situacijoje, kai nera atliekamu pinigu auklei, o reikia atlikti daugybe darbu? visko gyvenim buna...matyt, neteko susidurti  mirksiukas.gif  beje, Judas irgi nezinojo, kad isduos Jezu wink.gif

Viktute, tokiems "privalomiems" reikalams kaip vaiko priežiūra ir nuvedimai į polikliniką, tikrai galite nusistatyti matymosi su vaiku tvarką, kiek tai įmanoma.

Na dėl to kito, šito intymaus bendravimo tai nežinau net ką ir bepatarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2009 07 22, 14:43)
į temą  biggrin.gif PASAKA APIE TAI KAIP MAMYTĖ TĖVELĮ AUKLĖJO...

pasaku skyrelis cia
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 15:39)
Įstatyme toks draudimas nenumatytas smile.gif juk pats siųlėte palikimą palikti  mirksiukas.gif  manau jei pinigai būtų investuojami kad ir į investicinį gyvybės draudimą ar sveikatos draudimą, tai niekam nenusižengtų. be to gali būti įvairių situacijų, kad ir suruošti vaiką mokyklai - tais atvejais reikia daug pinigų smile.gif, Svarbu tik ,kad tas litas vaiko interesui atitektų.

Kokius poreikius tenkina pinigų kaupimas? Kas turi teisę nuspręsti dėl pinigų kaupimo - motina, kaip vaiko pinigų valdytoja, tėvas, kaip išlaikymo mokėtojas, vaikas (nerealu)? Beje, apie investicinį draudimą būna daug klausimų temoje "kaip išmušti alimentus". Daugeliui motinų tai atrodo tiek pat būtina, kaip maisto poreikis.

apie ką diskutuojame visą dieną... Na bent jau aš - kad tėvas, gyvenantis atskirai, yra suprantamas tik kaip išlaikymo mokėtojas, bet neturi teisės įtakoti vaiko auginimo ir auklėjimo. Motina gali nuspręsti, kad maistui užtenka to, kas skiriama pagal higienos normas, o visi kiti pinigai turi būti investuoti tarkime į investicinį draudimą, kurio išmokos po 15 metų užteks nusipirkti vienam kiaušiniu, kurį bus galima paleisti į tėvą.
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2009 07 22, 16:43)
į temą  biggrin.gif PASAKA APIE TAI KAIP MAMYTĖ TĖVELĮ AUKLĖJO...
moteris, jei ne akla,prieš pradėdama gyventi kartu su vyru mato jo trūkumus, ir dažna mąsto: ai, nieko tokio, tobulų nėra, bet gyvendamas su manimi jis pasikeis, aišku tik į gera,arba aš jį pakeisiu.  biggrin.gif
Gyvena gyvena kartu, susilaukia vaiko. Bet rupkė nesikeičia, ir nesiduoda keičiamas  g.gif
Ach tu koks buvai stuobrys barbaras, toks ir likai? neee man su tavim tada nepakeliui. Nu ir išsiskirsto,kas į kairę, kas į dešinę.
Gyvena moteriškė su vaiku, tėvelis moka išlaikymą (aišku dažnai moka ne tik kiek galėtų ar turėtų ar būtų teisinga  biggrin.gif )
Bet moteriai kažkaip vieno auklėjamojo neužtenka, su vaikais paprasta,pasakei kad turi būt taip, o ne kitaip ir šventa. Bet... a kodėl tėvelis nepaskambino kai vaikui dantukas iškrito, a kodėl aš į darbą nepasidažius einu nes vaikas ryte ilgai krapštėsi, o tėvelis išsiparpęs laimingas ir net nusiskutęs į darbą žygiuoja???
Išvada. Reikia tėvelį auklėt. Neišėjo kaip vyro išauklėt, auklėsiu kaip tėvą, ir šį kart, man tikrai pasiseks.  biggrin.gif
Tik kokiom priemonėm? Į kampą pastatyt...netinka..diržą paimt...netinka...kalbėtis.. ai,kad jam per vieną ausį įėjo,per kitą išėjo, arba visai nesikalba.... ožys...
Nu bet aš kaip nors...  biggrin.gif

didis.gif

Viktute, man visai nereikia jokio patarimo, aš jo ir neprašau
jei taip rašau, nereiškia,kad aš tai ir turiu...

Bet jūs neatsakote, savo nuomonės šioje situacijoje
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2009 07 22, 16:45)
pasaku skyrelis cia

o jūs,tai nesididžiuokite,
kreipkit dėmesį į žmonių mintis, nes tam ir temą sukūrėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 14:48)
o jūs,tai nesididžiuokite,
kreipkit dėmesį į žmonių mintis, nes tam ir temą sukūrėte 4u.gif

as cia ne pasaku skaityt atejau, o gauti konkreciu patarimu is PATIRTIES
Atsakyti