QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 11:26)
ewaldina, mano nuomone jūs šauniai tvarkoties
kol turiu sveikas rankas ir dirbančią galvą ant pečių, tol galiu teikt paslaugą tėveliui "alimentai išsimokėtinai"
bet nuo to kiek pinigų mano kišenėj niekada nepriklausys vaikų ir tėvo bendravimo laikas. Būna momentų kai tėvelis ant galvos bando užsilipt, bet tada jam gražiai būna priminta pamąstyt,kiek tokių kaip aš po pusmetį ir daugiau laukia išlaikymo pinigų vaikams, ir nesikreipia į anstolius ir t.t.
Aš tiesiog noriu išlaikyt gerą ir artimą ryšį su vaikais. O laikydamasi teismo nustatyto grafiko, kas antro savaitgalio tėvui ir vaikams pabendraut, skriausčiau vaikus ir jie pyktų ant manęs. Nes jei tėvas grįžta tarkim 2 savaitėms, tai tik porą dienų vaikai su juo susitiktų. Buvo momentas, kad didysis grįžo piktas, nes tėvas jam liepė agurkus į stiklainius kišt marinavimui o pats su kaimynu alų gėrė
Paprasčiausiai pasitaikius progai pasakiau tėvui kad tokiu elgesiu prisižais, ir vaikai nenorės pas jį važiuot. Taip ir buvo, net kelis kartus kai tėvas skambino sūnui ir norėjo juos pasiimt didysis jo klausė ką veiksim