Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Keliux @ 2009 07 21, 17:57)
o vertėjo  bigsmile.gif

Atsakyti
[quote=*lile*,2009 07 22, 09:06]
1. Jūsų teisė abejoti dėl mano kompetencijos, bet jei labai reikia galiu nuskanuoti ir atsiųsti diplomus. Ir ne per dvi minutes jūsų situaciją išnagrinėjau. O be to nagrinėjau jūsų situaciją tik kaip pavyzdį.
2. taip yra šita situacija, bet kaip mama, jūs neturite teisės sakyti vaikui, kad dėl to jis yra blogas.
[/quote]

atsiprašau, bet jau nebesuprantu doh.gif

Jūs cituojat mano teksta, paskui rasot, kad ne apie mane doh.gif
o dabar iškazkur istrauket, kad aš apie tėva kalbu blogai doh.gif

gal Jūs bandykit perskaityt kas čia ka rašo 4u.gif

Aš suprantu ką Jūs norit pasakyt, bet gal Jūs netaikyt man, nes matau , kad tiūkrai nesusigaudot smile.gif
[/quote]

Jūs per jautriai į viską reaguojate smile.gif Ir ačiū Dievui, pagaliau supratot apie ką mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 15:31)

aš nenuteikinejau vaika pries ji, man nebuvo tikslo ir pagrindo. Jis nera toks reikšmingas mano seimoje , kad mes kalbetumem apie ji...

Atsakyti

kai apie mane ir mano vaikus tai visad jautriai biggrin.gif 4u.gif turiu nesutikt su Jūsų nuomone, kai Jūs tik speliojat , o nežinot kaip ištikrųju yra mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

viskas baigiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lile*: 22 liepos 2009 - 08:14
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 10:06)
3. Jis turi būti su vaiku, tada kai to reikia VAIKUI!  doh.gif  (dieve, su kuo aš diskutuoju - retorika!)

Taip , visiškai sutinku - būti su vaiku,kada to reikia vaikui, o ne jo mamai
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 09:14)

apie ka ir kalbam jau senai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 07:27)
Jūs teisi, neturiu, nei vieno vaiko, bet pati buvau vaikas, kuriam buvo draudžiama matytis su tėvu  mirksiukas.gif

Ir savo vaikystes nuoskaudas, is kuriu nesugebat isaugti, bandot perkelti i kitas, kitokias situacijas.

Beje, kazkaip neatseku, kaip tema tapo tema apie draudima matytis, jei buvo tema apie tai, kaip issireikalauti, kad tevas daugiau laiko skirtu vaiku auklejimui ir prieziurai.
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 07 22, 10:16)
apie ka ir kalbam  jau senai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Taigi, bet vis spardoma į vienus vartus - mama neleidžia, mama kalta...
kažkoks jau čia bardakas
Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2009 07 22, 10:17)
Ir savo vaikystes nuoskaudas, is kuriu nesugebat isaugti, bandot perkelti i kitas, kitokias situacijas.

Beje, kazkaip neatseku, kaip tema tapo tema apie draudima matytis, jei buvo tema apie tai, kaip issireikalauti, kad tevas daugiau laiko skirtu vaiku auklejimui ir prieziurai.

drinks_cheers.gif taigi, daug kartų bandžiau tempti atgal
prie ko čia draudimas
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 08:14)

Kad cia paprasciau nebuna. Jei man reikia i darba, tai vaikui reikia, kad tetis su juo pabutu. Ir man, kaip atsakingai motinai, taip pat reikia, kad vaikas nebutu vienas. Nera priespriesos tarp "reikia vaikui" ir "reikia mamai".

Is kur tas isivaizdavimas, kad tevas tik zaidimams, o visu kitu turi pasirupinti vien tik mama. Is tikruju tevas turetu vienodai lekt ir i poliklinika, ir neduokdie ligonine su vaiku, ir slaugyt, ir veziot i burelius. O ne tik kavinej pasedet ir zaisliuku nupirkt, nors aisku, kad vaikas tai labiau nori i kavine nei skiepytis.
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2009 07 22, 10:20)
Kad cia paprasciau nebuna. Jei man reikia i darba, tai vaikui reikia, kad tetis su juo pabutu. Ir man, kaip atsakingai motinai, taip pat reikia, kad vaikas nebutu vienas. Nera priespriesos tarp "reikia vaikui" ir "reikia mamai".

,

o tėvui į darbą nereikia?
Atsakyti
[quote=Keliux,2009 07 22, 08:27]
Taip dalyvavau, tai tiesą sakant mano darbas smile.gif Ir šitoj situacijoj aš labai gerai, tiesiog kaip ant delno matau abi puses.

Ne visai taip. šiuo metu mes kalbame apie vieno iš tėvų piknaudžiavimą veiko teise pažinti tėvą ir su juo bendrauti. Tai kad jūsų vaikas nenori bendrauti su tėvu este kalta pirmiausia jūs. Kitaip tariant jūs traumuojate savo vaiką.

PASTABA. čia kalbame apei normalius tėvus, kurie gal ir nuėjo į šoną su meiluže, bet yra apskritai normalūs žmonės. Apie tėvus kurie smurtauja, muša išnaudoja vaikus net nekalbame, bet ir tokiu atveju moteris turėtų kištis tik tiek, kad apsaugotų vaiką, bet neatimtų jo teisės turėti tėvą.
[/quote]

Panasu, kad dirbate si darba dar labai neseniai g.gif ir butent jusu darbe kaltinti konkrecia moteri nezinant visos jos seimos istorijos mazu maziausiai neteisinga bigsmile.gif
jus banote kalbeti apie normalius vyrus, bet didzioji dalis cia besilankanciu moteru ir skyresi greiciausiai todel, kad tie vyrai po kurio laiko pasirode beesa ne tokie ir normalus verysad.gif
ir tu moteru vyrai nenorejo bendrauti su savo vaikais, reiske nepasitenkinima, kai vaikai budavo siulomi anot ju per daznai doh.gif
ir jokia kontora, kaip, kad panasi i jusu, joms deja pagelbeti negali. nes NEGALI PRIVERSTI tevo matytis su vaikais, jei jis to nenori. Niekaip negali pries jo valia. bet ji gali pagelbeti tiems tevams, kuriems moterys neleidzia pamatyti savo vaiku. o tai yra didelis skirtumas 4u.gif
didzios dalies sio skyrelio mamu vaiku tevai patys nerodo noro bendraauti, ar net atsisako doh.gif vat apie tai cia kalba, kaip paveikti vyrus, kad jie bent kiek daugiau bendrautu su savo vaikais smile.gif Ar turite sioje situacijoje patarimu g.gif ( isskyrus reguliaru tevo liaupsinima vaikui)

[quote=Keliux,2009 07 22, 08:48]
O Jums yra dar trečias variantas, kad TĖVUI nerūpi vaikas ir motina niekuo dėta ?
[/quote]

vat ir man idomu bigsmile.gif

1. Jūsų teisė abejoti dėl mano kompetencijos, bet jei labai reikia galiu nuskanuoti ir atsiųsti diplomus. Ir ne per dvi minutes jūsų situaciją išnagrinėjau. O be to nagrinėjau jūsų situaciją tik kaip pavyzdį.
2. taip yra šita situacija, bet kaip mama, jūs neturite teisės sakyti vaikui, kad dėl to jis yra blogas.
[/quote]

Aukstasis mokslas proto ir inteligencijos neprideda. o diplomas dar nereiskia kompetencijos.

atejote cia, nepazistate tu moteru, bet moralizuojate kokios jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 07 22, 10:26)
Panasu, kad dirbate si darba dar labai neseniai g.gif ir butent jusu darbe kaltinti konkrecia moteri nezinant visos jos seimos istorijos mazu maziausiai neteisinga bigsmile.gif
Aukstasis mokslas proto ir inteligencijos neprideda. o diplomas dar nereiskia kompetencijos.

atejote cia, nepazistate tu moteru, bet moralizuojate kokios jos doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti