[quote=Keliux,2009 07 22, 08:27]
Taip dalyvavau, tai tiesą sakant mano darbas
Ir šitoj situacijoj aš labai gerai, tiesiog kaip ant delno matau abi puses.
Ne visai taip. šiuo metu mes kalbame apie vieno iš tėvų piknaudžiavimą veiko teise pažinti tėvą ir su juo bendrauti. Tai kad jūsų vaikas nenori bendrauti su tėvu este kalta pirmiausia jūs. Kitaip tariant jūs traumuojate savo vaiką.
PASTABA. čia kalbame apei normalius tėvus, kurie gal ir nuėjo į šoną su meiluže, bet yra apskritai normalūs žmonės. Apie tėvus kurie smurtauja, muša išnaudoja vaikus net nekalbame, bet ir tokiu atveju moteris turėtų kištis tik tiek, kad apsaugotų vaiką, bet neatimtų jo teisės turėti tėvą.
[/quote]
Panasu, kad dirbate si darba dar labai neseniai
ir butent jusu darbe kaltinti konkrecia moteri nezinant visos jos seimos istorijos mazu maziausiai neteisinga
jus banote kalbeti apie normalius vyrus, bet didzioji dalis cia besilankanciu moteru ir skyresi greiciausiai todel, kad tie vyrai po kurio laiko pasirode beesa ne tokie ir normalus
ir tu moteru vyrai nenorejo bendrauti su savo vaikais, reiske nepasitenkinima, kai vaikai budavo siulomi anot ju per daznai
ir jokia kontora, kaip, kad panasi i jusu, joms deja pagelbeti negali. nes NEGALI PRIVERSTI tevo matytis su vaikais, jei jis to nenori. Niekaip negali pries jo valia. bet ji gali pagelbeti tiems tevams, kuriems moterys neleidzia pamatyti savo vaiku. o tai yra didelis skirtumas
didzios dalies sio skyrelio mamu vaiku tevai patys nerodo noro bendraauti, ar net atsisako
vat apie tai cia kalba, kaip paveikti vyrus, kad jie bent kiek daugiau bendrautu su savo vaikais
Ar turite sioje situacijoje patarimu
( isskyrus reguliaru tevo liaupsinima vaikui)
[quote=Keliux,2009 07 22, 08:48]
O Jums yra dar trečias variantas, kad TĖVUI nerūpi vaikas ir motina niekuo dėta ?
[/quote]
vat ir man idomu
1. Jūsų teisė abejoti dėl mano kompetencijos, bet jei labai reikia galiu nuskanuoti ir atsiųsti diplomus. Ir ne per dvi minutes jūsų situaciją išnagrinėjau. O be to nagrinėjau jūsų situaciją tik kaip pavyzdį.
2. taip yra šita situacija, bet kaip mama, jūs neturite teisės sakyti vaikui, kad dėl to jis yra blogas.
[/quote]
Aukstasis mokslas proto ir inteligencijos neprideda. o diplomas dar nereiskia kompetencijos.
atejote cia, nepazistate tu moteru, bet moralizuojate kokios jos