Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(Medinis @ 2009 07 22, 07:53)
Aš manau geriau būti bevaikiu teoretiku, nei praktiku, atėmusiu 4 vaikams tėvą.

jūs įsikandot vien1 frazę ir ją valkiojat - niekas nieko neatima, čia kalbama apie norą ir nenorą bendrauti
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 07:46)
jūs įsikandot vien1 frazę ir ją valkiojat - niekas nieko neatima, čia kalbama apie norą ir nenorą bendrauti

Aš rašau truputi plačiau... Žmonės turėtų atsakingiau žiūrėti į vaikų pradėjimą ir auginimą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 22, 06:53)
Aš manau geriau būti bevaikiu teoretiku, nei praktiku, atėmusiu 4 vaikams tėvą.

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 22, 07:54)
Aš rašau truputi plačiau... Žmonės turėtų atsakingiau žiūrėti į vaikų pradėjimą ir auginimą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar isvadinkit mane BAMBALIU...Matet,kuo baigesi Dagiui tokie zodziai?
Niekas vaiku neateme,beje, dvieju,o ne keturiu-mazieji bendrauja su tevu ir zino,kad toks egzistuoja.O kai zmogus nebendrauja savo noru su vaikais 12 metu ir lygiai tiek metu ne centu neprisideda prie ju islaikymo,tai ko jis tikisi normalaus rysio?As nematau prasmes KOVOTI uz tevo ir vaiku bendravima:nenori-nereikia.Beje,buvau tokia mama,kuri nenuteikinejo vaiku pries teva,bet ir nepasakojau,kad teveliuks yra kosmonautas,kuris isskrido i ilgamete kelione i Marsa...Vaikai,susitike su tevu,patys padare isvadas.Dabar visi ramus ir patenkinti,visi zino,kas yra kas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 22, 08:54)

Žinoma!be jokios abejonės
bet atsakomybės jausmas turi būti ir tada ,kad dega beprotiškas noras vaikus "iškišti" kitam...
ar gi ne?
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 07 22, 09:05)
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar isvadinkit mane BAMBALIU...Matet,kuo baigesi Dagiui tokie zodziai?
Niekas vaiku neateme,beje, dvieju,o ne keturiu-mazieji bendrauja su tevu ir zino,kad toks egzistuoja.O kai zmogus nebendrauja savo noru su vaikais 12 metu ir lygiai tiek metu ne centu neprisideda prie ju islaikymo,tai ko jis tikisi normalaus rysio?As nematau prasmes KOVOTI uz tevo ir vaiku bendravima:nenori-nereikia.Beje,buvau tokia mama,kuri nenuteikinejo vaiku pries teva,bet ir nepasakojau,kad teveliuks yra kosmonautas,kuris isskrido i ilgamete kelione i Marsa...Vaikai,susitike su tevu,patys padare isvadas.Dabar visi ramus ir patenkinti,visi zino,kas yra kas.

vat būtent visi atsirenka kas yra kas.
Ir bendraviams jis būna savaime - arba jis yra, arba jo nėra

o kovoti už bendravimas??? kažkaip nesuvokiama...
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 17:58)
tai jūs dar ir įrodinėjot  bigsmile.gif ...hmm...gražu... g.gif

o Jūs dalyvavot kada tokioje byloje ? Ar žinot kaip kas vyksta ?

Taip dalyvavau, tai tiesą sakant mano darbas smile.gif Ir šitoj situacijoj aš labai gerai, tiesiog kaip ant delno matau abi puses.
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2009 07 21, 18:00)
išsiskyrę žmonės - bendrauja.O jūsų žvengimas iš šito dalyko kelia siaubą.
O bendravimas teismuose, čia ne bendravimas ar jums labiau priimtinas?

Jei jau prieinama prie teismo, tai vadinasi nebendraujate, o taip pat priminsiu, kad be teismo sutuoktiniai negali oficialiai išsiskirti. Taigi bendrauti teisme irgi reikia mokėti -čia beveik dzenbudizmas.
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 07 21, 22:28)
Papildyta:
Is to ,ka cia PEZAT,ir is to,kad neturit ne vieno savo vaiko,sprendziu,kad esat teoretikas(-e),o ne praktikas.Man juokinga,kai zmones ,neturintys ne vieno savo vaiko,aiskina ar net raso knygas ,kaip reikia vaika auginti,aukleti.Ar esat issiskyres,ar jusu ex sutuoktinis atsisako bendrauti metu metais su jusu nesamu vaiku?..Tai ko cia is viso filosofuojat?Ka konkretaus jus galit pasakyti zmonems,kurie isgyvena sia situacija?
Man patinka viena privati organizacija,kuri nepriima darbuotojo i savo kolektyva,jei jis neturi nors vieno(o jie pageidauja- dvieju) savo vaiko.Nes zmogus,dirbantis su vaikais,privalo tureti ne tik teoriniu ziniu.
Gal jus cia sugrizkit po n metu,kai bus jums tokia pati situacija,kaip cia aptariama.

Jūs teisi, neturiu, nei vieno vaiko, bet pati buvau vaikas, kuriam buvo draudžiama matytis su tėvu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 18:02)
bet Jūs citavote mano teksta biggrin.gif 

aš taip pat PRIEŠ  , bet šiuo atveju buvo kitaip. 4u.gif

citavau jį kaip pavizdį
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2009 07 21, 23:09)
o kodel?  bigsmile.gif

Todėl, kad neatimtumėt vaiko teisės matytis, bendrauti, pažinti savo tėvą.
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 07:46)

Ne visai taip. šiuo metu mes kalbame apie vieno iš tėvų piknaudžiavimą veiko teise pažinti tėvą ir su juo bendrauti. Tai kad jūsų vaikas nenori bendrauti su tėvu este kalta pirmiausia jūs. Kitaip tariant jūs traumuojate savo vaiką.

PASTABA. čia kalbame apei normalius tėvus, kurie gal ir nuėjo į šoną su meiluže, bet yra apskritai normalūs žmonės. Apie tėvus kurie smurtauja, muša išnaudoja vaikus net nekalbame, bet ir tokiu atveju moteris turėtų kištis tik tiek, kad apsaugotų vaiką, bet neatimtų jo teisės turėti tėvą.
Atsakyti
Keliux , jei neturit vaikų tai Jums labai sunku suprast išvis apie ką kalbama doh.gif
o , kad dirbat tokį darba tai išvis verčia abejot doh.gif

Aš tasiausi metus laiko kol paskelbė sprendima, o Jus per 2 min visa mano istorija išnagrinėjot bigsmile.gif Verčia manyt, kad jei jau dirbat tokį darba, tai Jūsų nuomone visad vienoda, nes vis jaučiat vaikystės nuoskaudas ir manot , kad visos istorijos tokios kokios Jūsų. biggrin.gif

Atsakyti
Musu tetis nelanko. Ir neskambina. Kai nuvezu savaitgaliui, priima, bet iniciatyvos niekada nerodo
Atsakyti
PASTABA. čia kalbame apei normalius tėvus, kurie gal ir nuėjo į šoną su meiluže, bet yra apskritai normalūs žmonės. Apie tėvus kurie smurtauja, muša išnaudoja vaikus net nekalbame, bet ir tokiu atveju moteris turėtų kištis tik tiek, kad apsaugotų vaiką, bet neatimtų jo teisės turėti tėvą.
[/quote]

O Jums yra dar trečias variantas, kad TĖVUI nerūpi vaikas ir motina niekuo dėta ?
Atsakyti
[quote=*lile*,2009 07 22, 08:36]
[/quote]

O Jums yra dar trečias variantas, kad TĖVUI nerūpi vaikas ir motina niekuo dėta ?
[/quote]

1. Jūsų teisė abejoti dėl mano kompetencijos, bet jei labai reikia galiu nuskanuoti ir atsiųsti diplomus. Ir ne per dvi minutes jūsų situaciją išnagrinėjau. O be to nagrinėjau jūsų situaciją tik kaip pavyzdį.
2. taip yra šita situacija, bet kaip mama, jūs neturite teisės sakyti vaikui, kad dėl to jis yra blogas.
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 09:27)

Ne visai taip. šiuo metu mes kalbame apie vieno iš tėvų piknaudžiavimą veiko teise pažinti tėvą ir su juo bendrauti. Tai kad jūsų vaikas nenori bendrauti su tėvu este kalta pirmiausia jūs. Kitaip tariant jūs traumuojate savo vaiką.

Gerb.Keliux, smile.gif

1,šios temos pavadinimas yra "vaiko lankymas"
2,Mano vaikas ne tik bendrauja, bet ir gyvena su tėvu biggrin.gif aš nieko nerašiau apie savo vaikus
3,Tie kurie ir nuėjo į šoną, ir susitvarkė savo gyvenimą su kita moterim - nereiškia,kad juos reikia priversti šokti pagal dūdelę paliktosios, t.y. jis turi būti su vaiku tada,kada to reikia vaiko mamai
Papildyta:
QUOTE(Keliux @ 2009 07 22, 09:48)

2. taip yra šita situacija, bet kaip mama, jūs neturite teisės sakyti vaikui, kad dėl to jis yra blogas.

jau daugelyje atvejų jūs pati sau prieštaraujate
kur buvo parašytas,kad kažkas sakė,kad tėvas blogas?

o jūs rašėye, jog reikėjo vaiką nuteikti prieš tėvą
Papildyta:
Aš turiou ne vieną pavyzdį,kai išsiskyrę žnmonės bendrauje ne teismuose
Kartoju: išsiskyrė žmonės bendrauja.
Atsakyti
[quote=Keliux,2009 07 22, 08:48]
[/quote]

1. Jūsų teisė abejoti dėl mano kompetencijos, bet jei labai reikia galiu nuskanuoti ir atsiųsti diplomus. Ir ne per dvi minutes jūsų situaciją išnagrinėjau. O be to nagrinėjau jūsų situaciją tik kaip pavyzdį.
[/quote]

atsiprašau, bet jau nebesuprantu doh.gif

Jūs cituojat mano teksta, paskui rasot, kad ne apie mane doh.gif
o dabar iškazkur istrauket, kad aš apie tėva kalbu blogai doh.gif

gal Jūs bandykit perskaityt kas čia ka rašo 4u.gif

Aš suprantu ką Jūs norit pasakyt, bet gal Jūs netaikyt man, nes matau , kad tikrai nesusigaudot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lile*: 22 liepos 2009 - 08:08
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 08:52)
Gerb.Keliux,  smile.gif

1,šios temos pavadinimas yra "vaiko lankymas"
2,Mano vaikas ne tik bendrauja, bet ir gyvena su tėvu biggrin.gif  aš nieko nerašiau apie savo vaikus
3,Tie kurie ir nuėjo į šoną, ir susitvarkė savo gyvenimą su kita moterim - nereiškia,kad juos reikia priversti šokti pagal dūdelę paliktosios, t.y. jis turi būti su vaiku tada,kada to reikia vaiko mamai
Papildyta:
jau daugelyje atvejų jūs pati sau prieštaraujate
kur buvo parašytas,kad kažkas sakė,kad tėvas blogas?

o jūs rašėye, jog reikėjo vaiką nuteikti prieš tėvą
Papildyta:

Gerb. ezyyte,
1. Su mediniu padarėme, klaidą, kad šioje temoje pradėjome diskutuoti apie situacijas, kai tėvui nėra sudaromos sąlygos matytis su vaiku. t.y. mes paprasčiausiai nuklydome nuo temos. Jūs teisi, eisime ir susikursime patys naują. Atsiprašome jei įžeidėme.
2. aš dėl to džiaugiuosi ir nieko jums nesakau. Jūs neprivalote man teisintis.
3. Jis turi būti su vaiku, tada kai to reikia VAIKUI! doh.gif (dieve, su kuo aš diskutuoju - retorika!)

"o jūs rašėye, jog reikėjo vaiką nuteikti prieš tėvą" - pacituokite, būkite, gera.

"Aš turiou ne vieną pavyzdį,kai išsiskyrę žnmonės bendrauje ne teismuose
Kartoju: išsiskyrė žmonės bendrauja." - puiku!duok Dieve, jiems palaimos.

Atsakyti