QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 17:58)
tai jūs dar ir įrodinėjot
...hmm...gražu...
o Jūs dalyvavot kada tokioje byloje ? Ar žinot kaip kas vyksta ?
Taip dalyvavau, tai tiesą sakant mano darbas
Ir šitoj situacijoj aš labai gerai, tiesiog kaip ant delno matau abi puses.
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2009 07 21, 18:00)
išsiskyrę žmonės - bendrauja.O jūsų žvengimas iš šito dalyko kelia siaubą.
O bendravimas teismuose, čia ne bendravimas ar jums labiau priimtinas?
Jei jau prieinama prie teismo, tai vadinasi nebendraujate, o taip pat priminsiu, kad be teismo sutuoktiniai negali oficialiai išsiskirti. Taigi bendrauti teisme irgi reikia mokėti -čia beveik dzenbudizmas.
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 07 21, 22:28)
Papildyta:
Is to ,ka cia PEZAT,ir is to,kad neturit ne vieno savo vaiko,sprendziu,kad esat teoretikas(-e),o ne praktikas.Man juokinga,kai zmones ,neturintys ne vieno savo vaiko,aiskina ar net raso knygas ,kaip reikia vaika auginti,aukleti.Ar esat issiskyres,ar jusu ex sutuoktinis atsisako bendrauti metu metais su jusu nesamu vaiku?..Tai ko cia is viso filosofuojat?Ka konkretaus jus galit pasakyti zmonems,kurie isgyvena sia situacija?
Man patinka viena privati organizacija,kuri nepriima darbuotojo i savo kolektyva,jei jis neturi nors vieno(o jie pageidauja- dvieju) savo vaiko.Nes zmogus,dirbantis su vaikais,privalo tureti ne tik teoriniu ziniu.
Gal jus cia sugrizkit po n metu,kai bus jums tokia pati situacija,kaip cia aptariama.
Jūs teisi, neturiu, nei vieno vaiko, bet pati buvau vaikas, kuriam buvo draudžiama matytis su tėvu
Papildyta:
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 18:02)
bet Jūs citavote mano teksta
aš taip pat PRIEŠ , bet šiuo atveju buvo kitaip.
citavau jį kaip pavizdį
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2009 07 21, 23:09)
o kodel?
Todėl, kad neatimtumėt vaiko teisės matytis, bendrauti, pažinti savo tėvą.
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2009 07 22, 07:46)
jūs įsikandot vien1 frazę ir ją valkiojat - niekas nieko neatima, čia kalbama apie norą ir nenorą bendrauti
Ne visai taip. šiuo metu mes kalbame apie vieno iš tėvų piknaudžiavimą veiko teise pažinti tėvą ir su juo bendrauti. Tai kad jūsų vaikas nenori bendrauti su tėvu este kalta pirmiausia jūs. Kitaip tariant jūs traumuojate savo vaiką.
PASTABA. čia kalbame apei normalius tėvus, kurie gal ir nuėjo į šoną su meiluže, bet yra apskritai normalūs žmonės. Apie tėvus kurie smurtauja, muša išnaudoja vaikus net nekalbame, bet ir tokiu atveju moteris turėtų kištis tik tiek, kad apsaugotų vaiką, bet neatimtų jo teisės turėti tėvą.