Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

Va buten kad kartais pamirstama ko vaikai nori. Ir as zinau viena istorija tikrai relia nes ja pazystu, jis siemet skiriasi su vyru pagaliau... kai jai sunus pagrasino jai tu nesisskirsi su tevu as sau gala pasydarysiu nes vaikas nebegali jau pakesti tevo smurto pries ji ir motina. Nors jau jai buvo patarta seniausiai su juo skirtis nes jis jau tada snekejo kad kai as uzauksiu uzmusiu teva. Baisu kaip taip kitos nesiskiria tik tam kad vaikas teva turetu, o ne i vaiko interesus. doh.gif
Atsakyti
[pirmais antrais vaiko gyvenimo metais ir as kišau tevui vaika... vis prašydavau, kad lankytu, pasiimtu nors keliom val vaiką.. nes vaikas labai pasiilgdavo tėvo. o tėvas vaiko NE. Vis rasdavo paaiškinimų kaip jis užsiėmės, kita diena, veliau ir t.. praėjo 6metai vaikas tėvo nepažįsta.... tėvas teismo praso vaiko lankymo grafiko doh.gif absurdas doh.gif kad ir dave ta grafika vistiek tas vaikas nereikalingas...
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 13:02)
Teismo posėdžio metu teisėja pabrėžė, kad niekas vaiko negali priverst matytis su tėvu jei pati to nenori.  kolkas tylu, ramu.. vaiko turbut vel nereiks 10 m i prieki  biggrin.gif

Tai nėra visiška tiesa. Jei motina neleido ilgą laiką matytis su vaiku, jei nustatinėjo vaiką prieš tėvą, tai savaime suprantama, kad vaikas tėvo gali bijoti ir nenorėti susitkti. Tam yra skiriami susitikimai su VTAT priežiūra, su psichologo priežiūra. Tėvas tik turėtų nenuleisti rankų ir kovoti už savo ir vaiko teises.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 15:18)
. Tam yra skiriami susitikimai su VTAT priežiūra, su psichologo priežiūra. Tėvas tik turėtų nenuleisti rankų ir kovoti už savo ir vaiko teises.

Na ar bendravimas yra kova?
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 21, 14:28)
Na ar bendravimas yra kova?

Kartais - taip. Neleisti žaloti savo vaiko kartais tenka per kovą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 14:18)
Tai nėra visiška tiesa. Jei motina neleido ilgą laiką matytis su vaiku, jei nustatinėjo vaiką prieš tėvą, tai savaime suprantama, kad vaikas tėvo gali bijoti ir nenorėti susitkti. Tam yra skiriami susitikimai su VTAT priežiūra, su psichologo priežiūra. Tėvas tik turėtų nenuleisti rankų ir kovoti už savo ir vaiko teises.

Jūs negalit sakyt, kad tai netiesa, nes tik aš žinau kaip kas buvo smile.gif Nuo jo vaikas nebuvo slepiamas, zinojo darželi, mano telefono numeri , mano darbo vietą. visad galejo pasiteiraut apie vaiką, bet nenorėjo. Kodel nesikreipe i VAIKU TEISES ? kodel praejus 6 metam uzsimane grafiko ? be to per posedi pripažino, kad pats kaltas, kad prarastas ryšys su vaiku blink.gif
aš nenuteikinejau vaika pries ji, man nebuvo tikslo ir pagrindo. Jis nera toks reikšmingas mano seimoje , kad mes kalbetumem apie ji...
Dar viena detale, kad as nuvedziau vaika i pasimatyma su juo dar nepaskelbus teismo sprendimo. pasigailejau... vaikas visa vakara verke, buvo išsigandus..
As jam taip pat siuliau kreiptis i psichologus mums visiems 3 , kad kuo lengviau vaikui but pradet ta bendravima. Jis i pasiulima paziurejo nerimtai.. Palikau vaikui sprest nori lai sustinka, nenori nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 14:31)
Jūs negalit sakyt, kad tai netiesa, nes tik aš žinau kaip kas buvo  smile.gif 

Netiesa yra jūsų teiginys, o ne jūsų aprašyta situacija. Nors ji greičiausiai taip pat ne visiškai tiesa. Palikti neparuoštą vaiką su jam svetimu žmogumi - kokiu gi žvėrim reikia būti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 15:30)
Kartais - taip. Neleisti žaloti savo vaiko kartais tenka per kovą.

Bet šios temos pavadinimas yra " vaiko lankymas" ir kaip suprantama -priverstinis lankymas - tai yra kova už teises? ar žalojimas?
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 15:33)
Netiesa yra jūsų teiginys, o ne jūsų aprašyta situacija. Nors ji greičiausiai taip pat ne visiškai tiesa. Palikti neparuoštą vaiką su jam svetimu žmogumi - kokiu gi žvėrim reikia būti?

apie ką jūs? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 14:33)

niekas jos nepaliko , net minties tokios negali but doh.gif as visad salia buvau ir pries tai buvo aiškinama kur mes einam , su kuo susitiksim.
o teismo sprendime nera priskirta jokio psichologo ar vaikų teisiu. tiesiog as turiu kartu but .

kuo skirias mano sprendimas nuo teismo sprendimo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lile*: 21 liepos 2009 - 13:38
QUOTE(ezytee @ 2009 07 21, 13:27)
...perkskaičiau visą temą...
ir karšta ir šalta darėsi...
Išties, nesuvokiama - kaip Jums širdies neskauda per prievartą kažkam palikti svao vaiką??? kaip jūs ramiai galite gyventi tą laiąk kai jūsų vaikas paliktas su tuo,kad jo nenori??...

išties, lile, turbūt atsakė visiems dėl prievartinio vaiko "lankymo"
visi tie teismai - tai yra tik vaiko tėvų "žaidimas" bet šioje situacijų visų pirmiausia niekas nepagalvoja apie patį vaiką - t.y. kas geriausia jam???
vat bųtetn - gal jis nori u-sidaryti ir pabūti savo kambary? mes, suaugę , neopagalvojam apie tokius teisėtus norus....

drinks_cheers.gif super, labai teisingai pasisakete, pritariu viskam
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 07 21, 14:37)
niekas jos nepaliko , net minties tokios negali but doh.gif  as visad salia buvau ir pries tai buvo aiškinama kur mes einam , su kuo susitiksim.
o teismo sprendime nera priskirta jokio psichologo ar vaikų teisiu. tiesiog as turiu kartu but .

kuo skirias mano sprendimas nuo teismo sprendimo ?

Buvot kartu ir vaikas visą vakarą verkė? Kodėl? Kai medinukas buvo mažesnis, mes bendraudavom su nepažystamais žmonėmis, eidavome į svečius. Gal pradžioje būdavo truputi nedrasesnis, bet tikrai neverkdavo dėl to, kad šalia yra nepažystamasis.

Jūsų sprendimas yra neprivalomas.
Atsakyti
Medini, bet jūs tikrai negali taip drąstiškai teigti apie situacijas kurios visiškai nžn
kita vertus, jūs prieštaraujate pats sau -
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 15:33)
Palikti neparuoštą vaiką su jam svetimu žmogumi - kokiu gi žvėrim reikia būti?

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 21, 15:18)
Tėvas tik turėtų nenuleisti rankų ir kovoti už savo ir vaiko teises.

Atsakyti