Kodel taip kategoriskai nurasot ta nemokama maista i siuksliu deze? Gal visdelto yra mokyklu kur normaliai pamaitina vaikucius, ir bent jau kasdien pasiklausiat ju ka valge, ar skanu buvo. Gal parasytu tos mamytes, ar patenkintos tokia vyriausybes dovana musu vaikams...na, nors sis tas jau...
QUOTE(ogista @ 2008 09 13, 20:54)
Kodel taip kategoriskai nurasot ta nemokama maista i siuksliu deze? Gal visdelto yra mokyklu kur normaliai pamaitina vaikucius, ir bent jau kasdien pasiklausiat ju ka valge, ar skanu buvo. Gal parasytu tos mamytes, ar patenkintos tokia vyriausybes dovana musu vaikams...na, nors sis tas jau...
Čia yra visa tema apie pradinukų maitinimą
O aš tai kol kas visai džiaugiuosi tuo nemokamu maitinimu Mano dukra gana išranki,bet dar nė karto nepasakė,kad buvo neskanu,duoda jiems kasdien ir sriubos,ir antrą patiekalą vis su kita koše ir garnyru,kartais ir obuolys būna,bandelė prie pietų,varškės ar bulvių apkepas.Žodžiu po 4 pamokos vaikai visai noriai valgo,ir namo negrįžta išbadėję.O tada jau ir man ramiau,ir ne todėl,kad pati negaliu pagamint vaikams pietų, atvirkščiai,mano darbas toks,kad turiu galimybę kasdien vaikams duoti naminį maistą,tad po kelių valandų pavalgo ir šio
Aš ir džiaugiuosiu šiuo nemokamu maitinimu manoji išranki, jau mokykloje kelios savaitės, bet vis paklausus ką valgėt, kaip skanu ar ne, ji vis atsako, man patinka, kartais sukonkretina
manau čia daug kas priklauso nuo valgyklos, jos darbuotojų
manau čia daug kas priklauso nuo valgyklos, jos darbuotojų
as tai irgi uz tai, kad maitina, pernai dave pilnus pietus, taciau visko nesuvalgydavo, dabar kai maziau:), vaikas sako, kad uztenka, ir sako, kad visai skanu
Na baikim vieną kartą verkšlenti, kad viskas blogai, dabar jau kliūna nemokamas maitinimas Aš džiaugiuosi nemokamu maitinimu, maniškiui kartais skanu, kartais ne, kartais valgo, kartais ne. Bet juk taip ir namie būna. Nenorėkime, kad skanu ir kokybiška būtų kaip namie. Lankėm darželį mokėdavome už panašų maistą ir buvo gerai, dabar gauname nemokamai, bet vis tiek blogai. Nustokime būti pesimistų tauta, pamatykime tame ką nors gera. Bent jau maniškis neparlekia alkanas kaip vilkiukas.
QUOTE(juranda @ 2008 09 23, 15:07)
Na baikim vieną kartą verkšlenti, kad viskas blogai, dabar jau kliūna nemokamas maitinimas Aš džiaugiuosi nemokamu maitinimu, maniškiui kartais skanu, kartais ne, kartais valgo, kartais ne. Bet juk taip ir namie būna. Nenorėkime, kad skanu ir kokybiška būtų kaip namie. Lankėm darželį mokėdavome už panašų maistą ir buvo gerai, dabar gauname nemokamai, bet vis tiek blogai. Nustokime būti pesimistų tauta, pamatykime tame ką nors gera. Bent jau maniškis neparlekia alkanas kaip vilkiukas.
O as manau, kad maistas nemokamas, tai labai gerai.
Bet parodykit, kur vaikas pietauja 9.20 val.?
Atejes maniskis sako, kad valge tik sriuba, o antro patiekalo nenorejo, tai man idomu, ar kuri mama ir pati valgo puse 10 is ryto?
O pamokos vyksta iki 12.05 val. , tai naturalu, kad parbeges po pamoku is karto praso valgyti. Tai tuomet ir vel pradeti nuo sriubos ir kitu patiekalu???
Mano nuomone, tai galetu pietus (vadinami) buti nors viena valanda veliau.
O be to nemanau, kad valgykla gali skustis, kad jiems per mazai yra skirta pinigu pamaitinti pradinukus, jei mokykloje apie 80 pradinuku, o is ju bent 10 nevalgo antro patiekalo, tai kyla klausimas, kur maistas keliauja???
QUOTE(ivaa @ 2008 09 25, 01:56)
O as manau, kad maistas nemokamas, tai labai gerai.
Atejes maniskis sako, kad valge tik sriuba, o antro patiekalo nenorejo, tai man idomu, ar kuri mama ir pati valgo puse 10 is ryto?
O pamokos vyksta iki 12.05 val. , tai naturalu, kad parbeges po pamoku is karto praso valgyti. Tai tuomet ir vel pradeti nuo sriubos ir kitu patiekalu???
O be to nemanau, kad valgykla gali skustis, kad jiems per mazai yra skirta pinigu pamaitinti pradinukus, jei mokykloje apie 80 pradinuku, o is ju bent 10 nevalgo antro patiekalo, tai kyla klausimas, kur maistas keliauja???
maniškis prieš 11 val. , bet kadangi keliasi 7 val. , tai manyčiau gan normalu.
o koks skirtumas, kur tas maistas keliauja, juk jis jau pagamintas, pinigai sunaudoti, kur jūs namie dedat nesuvalgytą maistą, arba išmetat, arba šildotės kitą kartą.
O man idomu net pasidare. Ar tik nebuvo uzdrausta mokyklose prekiauti traskuciais ir panasiais nesveikais dalykais ir uz ju pardavinejima duoti baudas? Lyg apie tai ir girdejau, bet kad buvau karta mokykloj dukterecios parsivest ir maciau kaip yra pardavinejami ir perkami tarskuciai. Galvoju, gal atsauke, ar ka?
Mano antrokė ir mes džiaugiames nemokamu maitinimu ne piniginiu atžvilgiu,o meniu ka gauna.Nes pirmoj klasėj kai patys mokėdavom už pietus apart sriubos ir saldainiu daugiau nebuvo.Tiesiog nepagamindavo įvairesnio maisto O šymet jau ir maistas įvairus ir vietoj saldainių sūrelis ar jogurtas Kadangi yra skiriamos lėšos ir jas tikrina kaip panaudoja tai dabar ir vaikai sotūs Bent jau pas mus situacija pasikeitė tik į gera
Visose mokyklose taspats ,kad ir mano mokykloje pardavėjos paduoda bandelę be maišelių(plikomis rankomis) ,puse prekystalio užima saldumynai,o kas žmoniško pavalgyti tai kainuoja....OHoho ,mano rusų mokytoja valgydama mišrainę vos neprarijo stiklo gabaliuko..tai koks čia lygis?,daug mokinių buvo apsinuodiję bandelėmis su dešrelėm...tad nepatarčiau ten valgyti...aš jau prisižiūrėjau siaubekų...ir ten nevalgau...