Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas mokyklose

QUOTE(loret30 @ 2008 01 14, 12:51)
jei neklystu tai pietums  skiriama 3,85 lt...gera  šeimininkė už tuos pinigėlius tikrai gan skaniai pagamintų.
Tikrai,maistas mokyklose baisus,aš dukrai kelias savaites pirkau,bet ji nebenori,sako geriau jau namo kai pareisiu,tada ir pavalgysiu.
Man būtų geriau,kad ji mokykloje užvalgytų apie 10 val,o ne namie 13 val,nes pusryčių 7val nevalgo.

Gerai butu, musu mokykloje pietus kainuoja 4.5 blush2.gif Plius kokia nors bandele nuperka +1.5 Lt, nes pietu visai dienai tikrai neuztenka. Tai dienai gaunasi 6 Lt.
Atsakyti
nuejau kartą ankščiau savo vaiką iš mokyklos parsivest-tai pamačiau ką jiems pietums duoda, tai mano plaukai pasistojo(tiesiogine to žodžio prasme).Už tuos 4 litus, kur jam pietums duodu gavo mano nabagas tokį "blyną",kuri visi kažkodėl varškiečiu vadino, kuris ir pagal išvaizdą ir pagal konsistenciją greičiau bato padą priminė, ir visa tai apipilta kažkuo, iš tolo l.smarkiai praskiestą grietinę priminė...
Tai va, žinote, až už tuos pačius litukus darbe pavalgyčiau tikrai ne mažiau, o kad skaniau -tai jau tikrai, ir dar patiekta visą tai būtų gražioj lėkštėj,o ne tokioj nuskilusiais kraštais, kaip kad pamačiau mokykloje.Žodžiu, kad ir kaip noriu, kad mano vaikas šilto maisto gautų m-loje(visgi išbūna ten didžiąją dienos dalį), bet kai pamačiau ,kaip mano tikrai dėl maisto neišrankus "kūdikis"nuo jo nosį riečia- užtepu kasryt kelis sumuštinius vien tam kad 16 val. kaip nors sulauktų...
Tai klausiu:ką galima padaryti, juk vaikai nepasiskus, o jei ir taip, tai ar dažnas atkreipsite į tai dėmesį, juk visi manome kad tie vaikai tokie išrankūs, nori tik saldumynų, o ką duoda -viskas neskanu jiems, o gal tai tikrai labai neskanu? verysad.gif
Atsakyti
Beje,nuo rugsėjo pradinukai gaus nemokamus pietus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 02 19, 19:43)

schmoll.gif nemanau. Ar jau patvirtinta? Kol kas tik svarstymai...
Atsakyti
tai kai prades maitinti visus masiskai visokiu sh.................... kad jau nemokamai... tikrai abejoju ar ka gero dalins...
Atsakyti
Pirmoje klasėje su dukra ėjau kartu į valgyklą bent kelis kartus ir maistas pas mus neblogas,bet dažniausiai sumuštinukų įsideda iš namų.
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 02 19, 19:43)

Kas iš to g.gif Kam tai naudingiau: vaikams, valstybei? Nemokamas maitinimas nepamaitins daugiau vaikų

QUOTE(Springlet @ 2008 02 19, 20:07)
schmoll.gif nemanau. Ar jau patvirtinta? Kol kas tik svarstymai...

Taigi vyriausybė tai priėmė gruodžio mėnesį. Čia viskas išdėstyta mirksiukas.gif

QUOTE(Ragaina @ 2008 02 19, 20:19)
tai kai prades maitinti visus masiskai visokiu sh.................... kad jau nemokamai... tikrai abejoju ar ka gero dalins...

Išvirs pigią "sasiską", įdės vandeninės košės ir bus nemokami pietūs
Atsakyti
jau dabar susiduriam su pigiom sasyskom.....gryzta vaikai is mokyklos alkani..sakau nevalget?..sako-buvo desra pilna pipiru su kruopu kose...o tai tau pietus ka?..., schmoll.gif

o tai mokama dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragaina: 27 vasario 2008 - 19:52
Mano antrokas mieliau sumustini is namu nesasi,
nes kitaip butu visa diena nevalges... schmoll.gif
Atsakyti
Mamytės kreipiuosi su klausimu gal kas susidūrėte norim atsisakyti oficialiai nemokamo maitinimo, kam reikia rašyti prašyma, kad mano vaiko maitinimo pinigėliai būtų skiriami kitoms reikmėms ar kitų vaikučių maitinimui, nenorime, kad maistas būtų metamas į šiukšlių dėžę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2008 09 04, 11:30)
Mamytės kreipiuosi su klausimu gal kas susidūrėte norim atsisakyti oficialiai nemokamo maitinimo, kam reikia rašyti prašyma, kad mano vaiko maitinimo pinigėliai būtų skiriami kitoms reikmėms ar kitų vaikučių maitinimui, nenorime, kad maistas būtų metamas į šiukšlių dėžę verysad.gif

rasai prasyma mokytojai ir manau nevercia valgyti,gal jie maziau pagamina ,net neisivaizduoju ar gali kur nors kitur padeti tuos pinigelius uz maista
Atsakyti
Mes gyvename provincijojeir turim 2 mokyklas viena pradine kita gimnazija,kadangi pradine mokykla nesugeba isirengti valgyklos ,vaikai buvo vedami i gimnazija valgyti,bet symet gimnazija keiciasi virtuves iranga remontuojasi,ir neaisku kada atsidarys.Tai pamatytumet koki maista gauna vaikai vadinama sausa davini.Supakuota maiselyje bandele su neaiskia desrele sulciu pakiukas obuolys arba bananas,uzvakar pasinese vakume kazkokio kumpio supjaustyto mineralinio buteliuka ir apelsina kuris jau visas minkstas .Man net baisu salygu valgyti vaikams nera saleja kur vyksta susirinkimai ir naujieji metai sustatyti suolai vaikams valgyti.Cia pasibaisetina situacija,bet savo mantrokei as idedu sumustiniu nes ji nevalgo tu sausu bandeliu su desrelem.
Atsakyti