Mano dukros klaseje kai kurie vaikai apsinuodija nuo tokio maisto. bet kelis menesius ji valge tuos pietus . ir jos atsiliepimai buvo tokie pat.
pas mus mokykloj valgykla - viena didžiausių problemų. Valgykla priklauso mokyklai.. na bet maistas ten.. aš nevalgau, nes man britku atrodo.. o ir kainos.. jau kelinti metai mokyklos taryba kelia direktoriui klausimus dėl valgyklos, bet niekas nesikeičia kaip ir... na, o mažesnių klasių džiaugsmas - visokio šlamšto automatas
QUOTE(insi @ 2007 11 13, 18:03)
mano mokykloj maistas buvo tragedija - neskanus, zalias arba prisviles, net vartodavom garsuji anekdota 'pirk kotletus savaite - surink suniuka'. todel pirkdavau tik arbata ir gerdavau su per ilgaja pertrauka salia esancioj maximoj nusipirkta bandele
Nežinau kurioje mokykoloje mokaisi, insi, bet šalia mūsų irgi yra maxima ir visi bėgioja į ją per pertraukas. (nes valgykloje maistas tikrai baisus). Tai dabar pradėjo rakint duris kad vaikai nebėgiotų, nors manau pirmiausia žmonišką virėją reiktų suorganizuot
Maniskis reanimacijoj gulejo po mokyklos maisto o kita 12 mokiniu kita diena neatejo i mokykla del apsinuodyjimo ( cia tik maniskio klaseje taip)
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 16, 20:05)
Maniskis reanimacijoj gulejo po mokyklos maisto o kita 12 mokiniu kita diena neatejo i mokykla del apsinuodyjimo ( cia tik maniskio klaseje taip)
Siaubas... Čia iš vis turėtų būt ir darbuotojai atleisti, ir valgykla uždaryta O tavo vaikui viskas gerai po tos reanimacijos? Pasveiko?
Может где можно найти в интернете нормы питания, установленные министерством здравохранения или общепита или образования Когда у людей будут эти нормы, тогда можно, придя в школу, на обед, предьявить претензии
Ищем нормы питания для школьных учереждений
QUOTE(Šiaurė @ 2007 12 22, 01:38)
Может где можно найти в интернете нормы питания, установленные министерством здравохранения или общепита или образования Когда у людей будут эти нормы, тогда можно, придя в школу, на обед, предьявить претензии
Gal galėtų kas nors išverst?
jei neklystu tai pietums skiriama 3,85 lt...gera šeimininkė už tuos pinigėlius tikrai gan skaniai pagamintų.
Tikrai,maistas mokyklose baisus,aš dukrai kelias savaites pirkau,bet ji nebenori,sako geriau jau namo kai pareisiu,tada ir pavalgysiu.
Man būtų geriau,kad ji mokykloje užvalgytų apie 10 val,o ne namie 13 val,nes pusryčių 7val nevalgo.
Tikrai,maistas mokyklose baisus,aš dukrai kelias savaites pirkau,bet ji nebenori,sako geriau jau namo kai pareisiu,tada ir pavalgysiu.
Man būtų geriau,kad ji mokykloje užvalgytų apie 10 val,o ne namie 13 val,nes pusryčių 7val nevalgo.
QUOTE(Saga @ 2006 10 16, 19:06)
O as pasigirsiu ......... mano pirmoke labai dziaugiasi maitinimu mokykloje, jau birzeli mokytoja uzakcentavo, kad labai sveikas ir skanus maistas mokykloje, uzsisakyti verta.... is tiesu mergina valgo noriai, o dar skanumynu daznai gauna, Jogurtu, sureliu, apelsinu, bananu, retkarciais dar ir sokoladelis koks buna..... uz pietus ir priespiecius moku tik 75 Lt. ... Beje mes Siauliuose
ar galetumet pasakyti kokia tai mokyklele?..musu mokytoja irgi rugsejo menesi paminejo jog mokyklai tiekiamas maistas tikrai skanus..verta uzsisakyti...uzsakineju ir priespiecius ir pietus abiems vaikams... mano vyresnelis danzokai skundziasi jog skausta pilveli /nuo tada kai lanko mokykla/ valgo jis paklusniai-kas patiekta tas vadinasi valgoma...jis stengiasi..bet daznai sako-mama,as nevalgysiu jei vel tokias pat kruopas isvirs..arba jei toki pat kotleta iskeps... /nelabai paaiskino kas per bedos maiste./ mokytoja sako-jog valgo,ir nesiskundzia /zinau kad nesiskundzia jai,nes mokytas 'neissidirbineti" valgant-tas neskanu ,to nevalgysiu/..
na o su mazuoju tai isvis bedu turiu silto maisto jam butinai reikia,kitaip jis be galo piktas,ir neistvertu pilnos dienos mokykloje. taciau nezinau kaip ir kada tai nutiko-jis visiskai nevalgo jokiu vaisiu,daugiau nei puses darzoviu,balintos sriubos,bei putra primenanciu kosiu /siu produktu nevalge dar net kudikisbudamas..kosiu neikisi,ziaugcioja..banano nepaduosi,vems..ir t.t./
rugsejo menesi gavom anketas,kuriose turejom nurodyti vaiko nemegstamiausius produktus,arba kam alergiskas..nudziugau,pamaniau-bent siek tiek atsizvelgs i vaika..pazymejau didziosiom raidem-jokiu uogu ir vaisiu,mazesnem-misrainiu,burokeliu ir pomidoru-tai vsiskai nemegstamu mazylio produktu sarasas..o dabar nesuprantu kam tos anketos buvo skirtos..
gryzta vaikai is mokyklos,vyresnelis partempia pasiputusi mazaji uz rankos iki 5 auksto.. sakau kas nutiko? mazasis bumbedamas i kambari prigulti..o vyresnelis paskaoja-jis nieko nevalge mokykloje,nes ryta buvo manu kose uzpilta su braskiu uogiene,o per pietus dave burokeliu sriubos,ir kazkokiu kruopu /kaip supratau perliniu kruopu/ su labai astria desryte stora,ir pats tik galiuka jos suvalgiau labai astria... pradineje mokykloje...
vyresnelis puikiai moka atpsakoti skonius ir kvapus,todel juo visiskai pasitikiu..
kita diena pasiskundzia jog saldi sriuba patiekta buvus- uogos........
na ir t.t.