Įkraunama...
Įkraunama...

Kenksmingos nėščiosios darbo sąlygos

As stengiuos negalvoti apie kompiuteriu zala, kad saves nenervoti - mano, kaip ir daugelio nestuke.gif darbas buvo prie kompo, tai nori nenori reikejo prie jo sedeti nuo pat nestumo pradzios, juk nemesi darbo... O vat su kopijavimo aparatu "nutraukiau visus santykius" smile.gif gal po poros savaiciu, kai suzinojau, jog esu nescia (uz mane kopijuodavo kolege). Bet siek tiek neramu, nes teko girdeti, kad kenkia svinas is kopijavimo aparatu. Ar ka nors apie tai zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 06 11, 15:49)
As stengiuos negalvoti apie kompiuteriu zala, kad saves nenervoti - mano, kaip ir daugelio  nestuke.gif  darbas buvo prie kompo, tai nori nenori reikejo prie jo sedeti nuo pat nestumo pradzios, juk nemesi darbo... O vat su kopijavimo aparatu "nutraukiau visus santykius"  smile.gif gal po poros savaiciu, kai suzinojau, jog esu nescia (uz mane kopijuodavo kolege). Bet siek tiek neramu, nes teko girdeti, kad kenkia svinas is kopijavimo aparatu. Ar ka  nors apie tai zinot? g.gif

Nu pirma kart toki dalyka girdziu g.gif Bet visai galimas dalykas,nes esu girdejus kad rasalo milteliai nuodingi ar kazkas panasaus.Bet cia as tikriausiai ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 11, 17:36)
Nu pirma kart toki dalyka girdziu  g.gif Bet visai galimas dalykas,nes esu girdejus kad rasalo milteliai nuodingi ar kazkas panasaus.

Butent tai as ir esu girdejusi - kenkia ne pats kopijavimo aparatas ar jo dalys biggrin.gif , o milteliai, nes juose yra svino. Todel man ir idomu, kaip is tikruju g.gif
Atsakyti
ne kiek neabejoju, kad kenkia viskas kas yra kompiuterizuota, turi schemas ir jungiasi su elektra! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 06 12, 11:59)
Butent tai as ir esu girdejusi - kenkia ne pats kopijavimo aparatas ar jo dalys biggrin.gif , o milteliai, nes juose yra svino. Todel man ir idomu, kaip is tikruju g.gif

As girdejau, kad kenkia....
Atsakyti
Pati darbe prasedziu visa diena prie kompo...ziauru...tikiuosi neprikenkiau, bet jau dabar velu...sedziu tikrai daugiau negu 8 val per diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2006 10 13, 19:59)
Pati darbe prasedziu visa diena prie kompo...ziauru...tikiuosi neprikenkiau, bet jau dabar velu...sedziu tikrai daugiau negu 8 val per diena verysad.gif

Nu ka padarysi, daug nestukiu visa diena sedi prie kompo, tikekimes, kad viskas bus gerai leliukams.
Atsakyti
Man rodos, siais laikais neimanoma nuo visko apsisaugoti. Juk nesedesi spintelej po stiklu kaip porcelianine lele... Na, nesakau, kad nereikia saugotis nestuke.gif , bet turbut blogiau del visko nuolat nervintis ir jaudintis doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
kol kas dar dirbu ir dar teks dirbti apie menesi..
viskas butu ok, jei ne mano sedimas darbas ir praeita savaite prasideje begaliniai tukstantiniai spausdinimai tokiu dokumentu... printeris kabinete veikia visa visa diena.. to pasekoje kvapas kabinete svino, rasalo ir pan.. vedinames, nors ir sloga sergu.. bet kai siandien atnese antra printeri nes kitaip su terminu nespesim jau pasidare neramu, nes pazistama medike, pasake, kad kvepuoti tuo visa diena ir perspektyvoje dar dvi minimum savaites nera gerai...ne ta zodis ne gerai...
Man jau 23 savaites, ir va kai dabar rasau, jau nuo pat ryto kvapelis jau griauzia nosi...
Nenoriu labai atrodyti lepunele, listi vedejai i akis, nes bendradarbiai, atrodo patys nei mamos nei teciai, kazkaip labai skeptiskai ziuri i tai kai iskeliau sia problema...
tipo imk biuleteni vos ne ir vsio...
na zodziu noreciau klausti jusu patarimo ir pasiulymu kaip elgtis tokioje situacijoj..
perkėlimas i kita kabineta neimanomas, nes mano skyriuje, vyksta tokio pat pobudzio darbai siuo laikotarpiu visur...
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 10 16, 10:05)
Sveikos,
kol kas dar dirbu ir dar teks dirbti apie menesi..
viskas butu ok, jei ne mano sedimas darbas ir praeita savaite prasideje begaliniai tukstantiniai spausdinimai tokiu dokumentu... printeris kabinete veikia visa visa diena.. to pasekoje kvapas kabinete svino, rasalo ir pan.. vedinames, nors ir sloga sergu.. bet kai siandien atnese antra printeri nes kitaip su terminu nespesim jau pasidare neramu, nes pazistama medike, pasake, kad kvepuoti tuo visa diena ir perspektyvoje dar dvi minimum savaites nera gerai...ne ta zodis ne gerai...
Man jau 23 savaites, ir va kai dabar rasau, jau nuo pat ryto kvapelis jau griauzia nosi...
Nenoriu labai atrodyti lepunele, listi vedejai i akis, nes bendradarbiai, atrodo patys nei mamos nei teciai, kazkaip labai skeptiskai ziuri i tai kai iskeliau sia problema...
tipo imk biuleteni vos ne ir vsio...
na zodziu  noreciau klausti jusu patarimo ir pasiulymu kaip elgtis tokioje situacijoj..
perkėlimas i kita kabineta neimanomas, nes mano skyriuje, vyksta tokio pat pobudzio darbai siuo laikotarpiu visur...

Giedrushka,

Aš tai tavo nerimą labai puikiai suprantu. Lygiai taip pat ir aš tavo vietoje jausčiausi, nerimaučiau ir jausčiau paniką, tuo labiau jei tavo pažįstama pasakė, kad negerai. Aišku mano nuomone gerai yra tai, kad tavo nėštumas jau didelis, tai gal nelabai baisiai ir kenkia. Bet iš kitos pusės, jei aš taip nerimaučiau tavo vietoje tai arba pasakyčiau vedėjai (nusispjaut kas ką pagalvos, tu ir tavo vaikas svarbiau už visokius darbus), o jei jau visgi nedrįstum pasakyti arba ji sureaguotų skeptiškai, visgi pasiimčiau biuletenį (tiek kiek reikės ir kol neužsibaigs tie nesibaigiantys spausdinimai) ir eina jie visi š...

Atsakyti
tai kad biuletenio nenoriu imti o ir nelabai man ji duos, nes iseinu uz dvieju savaiciu atostogu, tai labai nukentes atostoginiai, o pinigeliu labai reikia, plius man is siu menesiu skaiciuos jau po dekreto vaikui iki metu pinigus, tai nukentes ir tie pinigai...
siuo atveju negaliu to padaryti.. siandien sugalvojau siokia tokia iseiti, bet tai nepades, nes dar dvi savaites teks kest,,,
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 10 16, 10:52)
tai kad biuletenio nenoriu imti o ir nelabai man ji duos, nes iseinu uz dvieju savaiciu atostogu, tai labai nukentes atostoginiai, o pinigeliu labai reikia, plius man is siu menesiu skaiciuos jau po dekreto vaikui iki metu pinigus, tai nukentes ir tie pinigai...
siuo atveju negaliu to padaryti.. siandien sugalvojau siokia tokia iseiti, bet tai nepades, nes dar dvi savaites teks kest,,,

Tokiu atveju, nueik ir akis į akį pašnekėk su vedėja (jokia gi tu lepūnėlė, o tiesiog besilaukianti moteris, besirūpinanti savo būsimo vaikelio sveikata nestuke.gif ). Tiesiog nuoširdžiai pasakyk, kad labai nerimauji dėl savo vaikelio sveikatos, jeigu ji normali tai supras... Koks gi jiems skirtumas, gali tuos printerius į kitą kabinetą perkelti, vistiek tikriausiai visi prie vieno tinklo prijungti. O kad bendradarbiai skeptiškai žiūri, tai nusispjaut (vyrai visada į tokius dalykus šalčiau žiūri, tą jau pastebėjau, o moteris moteriai nelygi).
Na o jeigu tikrai negali pasiimti biuletenio dėl pinigėlių (nelabai ant bendros sumos tas kelių savaičių biuletenis), tai gal kartais dar kažkiek kasmetinių atostogų priklauso? Gal kartais pavyktų susitarti, kad tu išeitum kasmetinių atostogų prieš dekretą? O gal pavyktų susitarti su gydytoja, kad tave į dekretą bent kažkiek anksčiau išleistų?
Atsakyti