Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

oj kaip as noriu noriu noriu wub.gif wub.gif wub.gif
jau visi zino ko as noreciau dovanu thumbup.gif
bet bijau jeigu visi supirks, tai ka as tada darysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triksi26: 10 gruodžio 2009 - 10:40
Jei taip nori kaip mano tėtis norėjo "bulgarkės" diskinio pjūklo biggrin.gif tai turėsi tris duonkepes nes jis po vieno baliuko turėjo tris tuos pjūklus biggrin.gif

O duonkepės aš į orkaitę nemainyčiau, nes :
sunaudoja mažiau elektros,
nereik pačiai terliotis su tešla,
padaro puikiai tešlą koldūnams, picoms, bandelėms ir etc.
įjungi ir prisimeni tik po 1,5-3val, kad kepa tongue.gif o orkaitėj jau reiktų nosį kaišiot...
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 12 10, 11:52)
Jei taip nori kaip mano tėtis norėjo "bulgarkės" diskinio pjūklo biggrin.gif tai turėsi tris duonkepes nes jis po vieno baliuko turėjo tris tuos pjūklus biggrin.gif

O duonkepės aš į orkaitę nemainyčiau, nes :
sunaudoja mažiau elektros,
nereik pačiai terliotis su tešla,
padaro puikiai tešlą koldūnams, picoms, bandelėms ir etc.
įjungi ir prisimeni tik po 1,5-3val, kad kepa tongue.gif o orkaitėj jau reiktų nosį kaišiot...

man tai dar labai svarbu kad galima koki keksa iskept, ir elektros maziau sunaudoja, nes kazkas minejo jog po naujako elektra 45ct bus g.gif
Atsakyti
sakykit, o su duonkepe tik baltą duoną galima kepti ar ir juodą g.gif
Atsakyti
Rodos, prieskarinis stovis tongue.gif
As tik sakau - kas gali sau leisti, lai renkasi ne tik pagal f-jas, priedus, bet ir pagal dizaina, varda ir t.t Juk aparatas gali buti ne tik kaip prietaisas, bet ir papuosti virtuve wub.gif
O as tik paseilinu varve hihihi.gif i ta ot kutiur.... Taciau nesu ir absoliuti kaimo muzike (nekreipkim demesio i gyvenama vieta biggrin.gif ) ir MB neleidzia padaryt spalvotos virtuves, tai pirkom su metaliniu korpusu, kad deretu prie viso kito, nes duonkepes niekur neslepiu - stovi ji pas mane garbingoj vietoj.
Taigi kartoju, kas gali - perka ka rinka tik gali pasiulyt geriausio, kas negali - renkasi labiausiai patinkanti pigesni varijanta. Kaip rodo praktika - dazniausiai naudojama Normal (pagrindine) ir teslos programos.
O valgysi juk tai, ka isidesi - rupiu miltu duonele ar duona su feta, sauleje dziovintais pomidorais ir geriausiu kumpiu wub.gif
Lauksime jusu Duonos kepeju temukeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 12 10, 13:01)
Taigi kartoju, kas gali - perka ka rinka tik gali pasiulyt geriausio, kas negali - renkasi labiausiai patinkanti pigesni varijanta. Kaip rodo praktika - dazniausiai naudojama Normal (pagrindine) ir teslos programos.

Lauksime jusu Duonos kepeju temukeje 4u.gif

Visiškai pritariu, kiekvienas renkasi pagal save ir geriausiai žino kam norės naudoti ir ką kepti drinks_cheers.gif

Prapulsit, kai ateis žioplinėjančios naujokės biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 12 10, 13:01)
Rodos, prieskarinis stovis tongue.gif

Ne,tik draugiški pasikumščiavimai biggrin.gif 4u.gif

Aš,jei turiu galimybę,pirkdama naują daiktą,renkuosi su kuo daugiau funkcijų (nes nežinau,ko reikės) doh.gif . Ir pusės jų,kaip išaiškėja vėliau,man visai nereikalingos biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, zinokit sugalvojau as toki reikaliuka, kaip Jus manot!? g.gif
ar gali kuri mamyte parduot man iskepta savo duona?! as noreciau paragauti ar skani, ar as ta valgysiu, ir ar noresiu kazka toki daryt!? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 11, 23:15)
sveikutes, zinokit sugalvojau as toki reikaliuka, kaip Jus manot!?  g.gif
ar gali kuri mamyte parduot man iskepta savo duona?! as noreciau paragauti ar skani, ar as ta valgysiu, ir ar noresiu kazka toki daryt!?  blush2.gif

Manau, kad blogai sugalvojai. Duonos skonis priklauso nuo recepto. Kepamos ir juoda, ir balta, ir su ivairiausiais priedais duonos, priklausomai nuo to, ko norima ir kas megstama. Tai kas vienai bus skanu, tau gali nepatikti ir atvirksciai, del skonio nesigincijama.
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 13, 11:07)
belieka laukt kaledu  4u.gif

Tikrai nenusivilsi, duonkepe - tai ne tik fantastiska duona, bet ir nereali pica, pyragai, ivairios bulkutes, fokacio.... dar ir dzemai... Tik turek laiko ir svarbiausia - noro. Po metu parasyk, ka tau dave, tiksliau, ka atradai su duonkepe.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2009 12 13, 11:03)
Tikrai nenusivilsi, duonkepe - tai ne tik fantastiska duona, bet ir nereali pica, pyragai, ivairios bulkutes, fokacio.... dar ir dzemai... Tik turek laiko ir svarbiausia - noro. Po metu parasyk, ka tau dave, tiksliau, ka atradai su duonkepe.

po metu blink.gif
as greiciau parasysiu, jau kai turesiu tai beveik visas pasaulis zinos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 13, 12:10)
po metu  blink.gif
as greiciau parasysiu, jau kai turesiu tai beveik visas pasaulis zinos  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tikiu biggrin.gif , bet as turedama 3 metus duonkepe, tik dabar atradau italiska fokacio, o kiek as dar nezinau....
Kai isigysi duonkepe, apsilankyk duonos kepimo temoje, ten labai daug puikiu receptu, neuzteks ir menesio viska isbandyt ir atsirinkt tai, kas tinka ir patinka.
Atsakyti