Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(segtukas @ 2009 11 05, 13:08)
Kaip duonytė kepasi yra receptų forume. Ten rasite ir patarimų kodėl ir kaip.

Norėjau paklausti ar kas matė pas mus pirkti su dviem kibirėliais duonai, kad jų yra zinau, tik ar yra pas mus yra?

Lietuvoje tokių dar nesu mačiusi pardavime. Kol kas vienintelė išeitis - užsisakyti internetu tokią.
Atsakyti
neseniai ir mes isigijom sita aparaciuka , ir be galo esu patenkinta, duonyte, o ypac pieninis batonas iseina superinis thumbup.gif neatsidziaugiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2009 11 05, 14:22)
Lietuvoje tokių dar nesu mačiusi pardavime. Kol kas vienintelė išeitis - užsisakyti internetu tokią.

sveikos. as nusipirkau kenwood duonkepe su dviem kibireliais, apvaliu ir keturkampu. apvalus buvo dovanu prie duonkepes. cia akcija megos senukuose papuole smile.gif
Atsakyti
Laukiu tokios, įdomu ar neprašoviau g.gif https://www.amazon.c...oss_T15_product
Atsakyti
Norėjau paklausti, kokias duonkepes naudojat? kur perkat? kokios įmonės? į kokią kainą orientuotis? labai užsinorėjau šio daikto, bet neįsivaizduoju iš kur gauti..
Atsakyti
dabar darosi vis populiariau duonyte kepti patiems. drauge nusipirko kepimo masina ir atnese kazkada i svecius siltos duoneles keptos. nuostabus skonis! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ruosiames su vyru nusipirkti. tik nenusprendziam kokia, yra topocentre kelios..
Gal turit SM kokiu patarimu?
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 11 24, 12:44)
ruosiames su vyru nusipirkti. tik nenusprendziam kokia, yra topocentre kelios..
Gal turit SM kokiu patarimu?

Porą puslapių atgal pavartykit, surasit patarimus į ką atkreipt renkant duonkepę
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2009 11 05, 13:08)

Norėjau paklausti ar kas matė pas mus pirkti su dviem kibirėliais duonai, kad jų yra zinau, tik ar yra pas mus yra? Manau šaunesnės nei su bagetais.
Top shcope būdavo Kenvod duonkepės. Jos brangiuos ir nelabai išvaidžios..................................

Maciau Elektromarkte Moulinex'a
Atsakyti
Turejau viena nebloga, mamai atidaviau. isigijau mandresne, gera butu, bet perdaug paskrunda - kiek supratau nesiregulioja. net nezinau, ka daryti. tiesiog turi sekti ir anksciau isjungti
Atsakyti
Nusižiūrėjau sau dovanų "Kenwood BM 450", bet labai didelė kaina ir taip mesis pusė giminės, kad padovanot, tai nenorėčiau suklysti...gal kas turit ir galit pakomentuoti trūkumus? Privalumų tai prisiskaičiau sočiai, tik iš kur žinoti kiek juose tiesos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 30, 00:34)
Nusižiūrėjau sau dovanų "Kenwood BM 450", bet labai didelė kaina ir taip mesis pusė giminės, kad padovanot, tai nenorėčiau suklysti...gal kas turit ir galit pakomentuoti trūkumus? Privalumų tai prisiskaičiau sočiai, tik iš kur žinoti kiek juose tiesos cool.gif

o aš sau šiemet išsirinkau Moulinex ow5003 XXl duonkepę ax.gif ilgai visur skaitinėjausi,analizavau.
patarimų turbūt ir nesulauksi,nes mažai dar kas jas turi,o ypač naujesnio modelio wink.gif teks pačiai bandyti ir džiaugtis arba kažkuom ir nusivilti

na man nerūdijančio plieno technikos jau nesinori pirkti.visi pirštų antspaudai iki smulkmenų matosi.taip gaunasi,kad gyveni dėl daikto.jam tarnauji,o ne jis tau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamzelka: 01 gruodžio 2009 - 12:32
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 01, 12:28)
o aš sau šiemet išsirinkau Moulinex ow5003 XXl duonkepę  ax.gif ilgai visur skaitinėjausi,analizavau.
patarimų turbūt ir nesulauksi,nes mažai dar kas jas turi,o ypač naujesnio modelio  wink.gif teks pačiai bandyti ir džiaugtis arba kažkuom ir nusivilti

na man nerūdijančio plieno technikos jau nesinori pirkti.visi pirštų antspaudai iki smulkmenų matosi.taip gaunasi,kad gyveni dėl daikto.jam tarnauji,o ne jis tau...

Išvis mažoka atsiliepimų apie duonkepes..LT vos keli modeliukai populiaresni. Užsienio forumuose inf-jos daugiau, šitą Kenwood daug kas giria, tai kažkaip taip ir liko 'nusižiūrėta'.
Dėl plieno technikos, tai turbūt jūs teisi drinks_cheers.gif Man tik vienas dalykas patiko, kad šio modelio duonkepės šonai neįkaista..tai net akcentuojama g.gif Sakau, gal kitos labai karštos duonos kepimo metu ir nesaugu turint vaikų blush2.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti