Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(Unregistered @ 2010 12 28, 19:26)
Gal kas naudojat gatavą, vokišką Kuchenmeister mišinį? Pabandėm vakar - įpylėm vandens kiek nurodyta, iškepėm duoną, niugis, ir nelabai doh.gif ... Ar čia šiaip jie nelabai kokie tie mišiniai (rekomendavo vienas žmogus kaipo neblogą/valgomą), ar galima patobulinti kažkokiais ingredientais tą mišinį ir išeitų nebloga duona unsure.gif ? Ar kepti nemokam rolleyes.gif : minkėm tešlą, šildėm/kildinom ir kepėm ilgą programą įjungę rolleyes.gif ...

Ka tik isigijom MOULINEX http://lamachine-pai...mageID/28946592 uz 229 lt. Pirma duona kepiau is vokisko Kuchenmeister misinio Ciabatta programa 1. Gavosi thumbup.gif Ji mums irgi rekomendavo. O kiti sios firmos misiniai sake nelabai vyke, bet nusipirkau pora pokeliu pabandymui. Tiesa,vandeni siam misiniui sildziau iki 35 laipsniu. Dar kepiau su laiko atidejimo programa pagal recepta kur viska pati sveriau ir dejau. Irgi labai skani duonyte. Ir mielinems pusrytinems bandelems tesla minke ir kildino duonkepe. Laaabai skanios gavosi . Dar paprastiems sviestiniams sausainiukams tesla su ja gaminau thumbup.gif ismaise, isminke.
Siuo Moulinex modeliu kol kas tikrai labai patenkinta thumbup.gif yra 12 programu, 3 duonos plutos skrudinimo lygiai; 500, 750, 1000 g; viena maisymo mentele. Kai reikia sudeti papildomus ingredientus pypsi kelis kartus gan garsiai, bet man tai netrukdo ax.gif
Valdymas paprastas ir kaina mane tenkina thumbup.gif Visa seima suzaveta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marelis @ 2010 12 31, 02:47)
rugines duonos kepimui yra butina duonkepe su dviem maisytuvais

O nuo kada čia taip? blink.gif Panasonic su viena spec. mentele puikiai maišo ir kepa ruginę, net ir pigutis Bomann susitvarko su ruginėm tešlom... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2010 12 15, 10:46)
Aš turiu šią Sencor duonkepę. Senukų puslapyje neteisingai nurodyta šalis, ji pagaminta Čekijoje. Pirkau ją prieš kelis mėnesius, nuo to laiko duonos gaminių parduotuvėse neperku. Nebrangi ir gera duonkepė, visiškai pakanka 12 programų.

Man Kaledu senis irgi tokia Sencor atnese. Tik dar neisbandziau, laiko nebuvo...
Po Naujuju pradesiu kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 12 31, 11:05)
O nuo kada čia taip?  blink.gif  Panasonic su viena spec. mentele puikiai maišo ir kepa ruginę, net ir pigutis Bomann susitvarko su ruginėm tešlom...  smile.gif

taigi aš turiu Boman thumbup.gif kol kas nebandžiau kept rugines nes įsivaizdavau kad nesigaus nieko doh.gif o šiaip tai labai gera ir labai pigi duonkepė, iki šiol maniau kad brangia pirkciau tik del rugines duonos.bet jei sakot kad ir ši susitvarko g.gif eisiu bandyt tongue.gif Apie rezultatus pranešiu kitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2010 12 31, 12:24)
taigi aš turiu Boman  thumbup.gif kol kas nebandžiau kept rugines nes įsivaizdavau kad nesigaus nieko doh.gif o šiaip tai labai gera ir labai pigi duonkepė, iki šiol maniau kad brangia pirkciau tik del rugines duonos.bet jei sakot kad ir ši susitvarko g.gif eisiu bandyt tongue.gif Apie rezultatus pranešiu kitais metais mirksiukas.gif

turiu aš duonkepę su dviem mentelėm ir jei noriu kept ruginę duoną su raugu ir neperkraut miltų, tai nemaišo ji man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 12 31, 13:36)
turiu aš duonkepę su dviem mentelėm ir jei noriu kept ruginę duoną su raugu ir neperkraut miltų, tai nemaišo ji man  schmoll.gif

Visos duonkepės ruginę tešlą sunkiau maišo. Kad neliktų pakraščiuose sausų miltų, galima joms šiek tiek padėti su kokia medine mentele (anyta naudoja kinišką lazdelę).
Atsakyti
Noriu ir aš duonkepės, bet va kokią pirkti, neapsisprendžiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2011 01 01, 15:29)
Noriu ir aš duonkepės, bet va kokią pirkti, neapsisprendžiu  doh.gif  doh.gif

Aš irgi niekaip išsirinkt negalėjau doh.gif , norisi gi pačios pačiausios ir už prieinamą kainą, buvau nusižiūrėjus PHILIPS HD9040/90 o va gavau dovanų netikėtai nuo senio šalčio PHILIPS HD9020/40 ir laiminga biggrin.gif , kolkas trūkūmų neatradau, kepa gerai, duonelę šviežią ir skanią kasdieną valgom, tik dar ruginės nebandžiau kept g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2010 12 31, 10:43)
Ka tik isigijom MOULINEX  http://lamachine-pai...mageID/28946592  uz 229 lt.  Pirma duona kepiau is vokisko Kuchenmeister misinio Ciabatta  programa 1. Gavosi thumbup.gif  Ji mums irgi rekomendavo. O kiti sios firmos misiniai sake nelabai vyke, bet nusipirkau pora pokeliu pabandymui. Tiesa,vandeni siam misiniui sildziau iki 35 laipsniu. Dar kepiau su laiko atidejimo programa pagal recepta kur viska pati sveriau ir dejau. Irgi labai skani duonyte. Ir mielinems pusrytinems bandelems tesla minke ir kildino duonkepe. Laaabai skanios gavosi . Dar paprastiems sviestiniams sausainiukams tesla su ja gaminau thumbup.gif ismaise, isminke.
Siuo Moulinex modeliu kol kas tikrai labai patenkinta thumbup.gif  yra 12 programu, 3 duonos plutos skrudinimo lygiai; 500, 750, 1000 g; viena maisymo mentele. Kai reikia sudeti papildomus ingredientus pypsi kelis kartus gan garsiai, bet man tai netrukdo ax.gif
Valdymas paprastas ir kaina mane tenkina thumbup.gif  Visa seima suzaveta  smile.gif

turim ir mes sita. Dar nuomone galutinai apie ja nesusiformavus...Kartais gaunas kepinys, kartais ne, bet cia tikriausiai as pati labiau kalta nei duonekepe...
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 01 02, 13:57)
Aš irgi niekaip išsirinkt negalėjau doh.gif , norisi gi pačios pačiausios ir už prieinamą kainą, buvau nusižiūrėjus  PHILIPS HD9040/90 o va gavau dovanų netikėtai nuo senio šalčio PHILIPS HD9020/40 ir laiminga biggrin.gif , kolkas trūkūmų neatradau, kepa gerai, duonelę šviežią ir skanią kasdieną valgom, tik dar ruginės nebandžiau kept g.gif

matyt pas mus tas pats senis buvo drinks_cheers.gif thumbup.gif kolkas trukumu ir as neradau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau mamytei duonkepes, bet reikalinga tokia, kurios pagrindine funkcija bus rugines duonos kepimas. Mat mama gyvena ne Lt todel nori rugines duonos issikepti, ko ten nera smile.gif kokia patartumete, nes as visiskai zalia blush2.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys savo nuomone apie Moulinex OW 5020?
Dabar parduotuvej maciau joms kaina gerokai numusta.Paziurejau i duonkepes vidu,ten matosi tokie 2 cipciukai,tur but ten 2 menteles uzsimauna? g.gif Tai su ja jau galima bus rugine duona kepti?
Labai pasimetus,kuria duonkepe pirkti blush2.gif
Atsakyti