Gal kas naudojat gatavą, vokišką Kuchenmeister mišinį? Pabandėm vakar - įpylėm vandens kiek nurodyta, iškepėm duoną, niugis, ir nelabai ... Ar čia šiaip jie nelabai kokie tie mišiniai (rekomendavo vienas žmogus kaipo neblogą/valgomą), ar galima patobulinti kažkokiais ingredientais tą mišinį ir išeitų nebloga duona ? Ar kepti nemokam : minkėm tešlą, šildėm/kildinom ir kepėm ilgą programą įjungę ...
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 28, 18:26)
Gal kas naudojat gatavą, vokišką Kuchenmeister mišinį? Pabandėm vakar - įpylėm vandens kiek nurodyta, iškepėm duoną, niugis, ir nelabai ... Ar čia šiaip jie nelabai kokie tie mišiniai (rekomendavo vienas žmogus kaipo neblogą/valgomą), ar galima patobulinti kažkokiais ingredientais tą mišinį ir išeitų nebloga duona ? Ar kepti nemokam : minkėm tešlą, šildėm/kildinom ir kepėm ilgą programą įjungę ...
jei norite pabandyti misini, tai siulyciau nusipirkti lietuviska malsenos, jis neblogas
bet visgi geriau pabandyti issikepti duonele patiems, nes juk tam ir isigijote turbut duonkepe, kad isvengti visu tu neaiskiu priedu,dedamu i parduotuvine duona
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 28, 17:40)
jei norite pabandyti misini, tai siulyciau nusipirkti lietuviska malsenos, jis neblogas
bet visgi geriau pabandyti issikepti duonele patiems, nes juk tam ir isigijote turbut duonkepe, kad isvengti visu tu neaiskiu priedu,dedamu i parduotuvine duona
Tai bandysim, bandysim . Ale, ant staigiųjų pabandyti panorom . Na, o duonkepę įsigijom, kad skanią duonytę galėtume išsikepti ir visada šviežia būtų - su visokiais grūdais, vaisiais. Yra ir tokių pirkti, bet nemažai kainuoja .
QUOTE(kutvela @ 2010 12 29, 11:53)
moulinex OW 5003
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450
Aš už Panasonic - turiu, naudoju, labai patenkinta... Bet įtariu, kad ir kitų duonkepių turėtojai savosiomis džiaugiasi taip pat
QUOTE(Ragainė @ 2010 12 29, 14:33)
Aš už Panasonic - turiu, naudoju, labai patenkinta... Bet įtariu, kad ir kitų duonkepių turėtojai savosiomis džiaugiasi taip pat
aš turiu Kenwood ne pats naujausias modelis, bet ir ne seniausias, turi du trūkumus vienas rimtas kitas šeip nervuoja, o nervuoja tai, kad duonkepė pradeda pypsėt kai ateina metas sudėt priedus į tešlą, ai pradeda kildint ir ttt žodžiu pypsi ji garsiai, įkyriai ir to pypsėjimo neina nuimt, kitas rimtas trūkumas po pusmečio naudojimo pradėjo kibirėlis maišant tešlą iššokt vat taip kažkaip todėl dabar bijau palikt vieną maišyt, o nakčiai jau net nededu duonos kept kol neišmaišo prie manes nes kart nuo karto tą kibirą reik įstatyt iš naujo na reiktų į garantinį turbūt vežt
tai vat tiek apie Kenwoodą, o šeip kepa, kildina gerai
QUOTE(Ragainė @ 2010 12 29, 12:33)
QUOTE(bugagašenka @ 2010 12 29, 12:44)
aš turiu Kenwood ne pats naujausias modelis, bet ir ne seniausias, turi du trūkumus vienas rimtas kitas šeip nervuoja, o nervuoja tai, kad duonkepė pradeda pypsėt kai ateina metas sudėt priedus į tešlą, ai pradeda kildint ir ttt žodžiu pypsi ji garsiai, įkyriai ir to pypsėjimo neina nuimt, kitas rimtas trūkumas po pusmečio naudojimo pradėjo kibirėlis maišant tešlą iššokt vat taip kažkaip todėl dabar bijau palikt vieną maišyt, o nakčiai jau net nededu duonos kept kol neišmaišo prie manes nes kart nuo karto tą kibirą reik įstatyt iš naujo na reiktų į garantinį turbūt vežt
aciu merginos uz atsakymus.
vis labiau linkstu prie kenwood, bet kiek ieskojau kur butu galima nusipirkt pigiau, visur isparduota
bet dabar suabejojau del to kibirelio jei ir pas mane taip atsitiktu
Laba diena, mamytes
Gavau dovanu duonkeme - Domo b3900, bet ji ne instrukcijos ... niekaip internete negaliu rasti nei lietuviskos, nei angliskos instrukcijos . Gal galite man padeti? Noriu ja isbandyti, bet neisivaizduoju, kaip pradeti dirbti su siuo prietaisu. Prasau, padekite, patarkite.
Gavau dovanu duonkeme - Domo b3900, bet ji ne instrukcijos ... niekaip internete negaliu rasti nei lietuviskos, nei angliskos instrukcijos . Gal galite man padeti? Noriu ja isbandyti, bet neisivaizduoju, kaip pradeti dirbti su siuo prietaisu. Prasau, padekite, patarkite.
QUOTE(Lepsnele @ 2010 12 30, 18:33)
Gavau dovanu duonkeme - Domo b3900, bet ji ne instrukcijos ... niekaip internete negaliu rasti nei lietuviskos, nei angliskos instrukcijos . Gal galite man padeti? Noriu ja isbandyti, bet neisivaizduoju, kaip pradeti dirbti su siuo prietaisu.
Radau tik prancūzišką http://www.ps2netdri...ual/domo.b3900/ šiaip tai ten gana viskas aišku, kelis žodžius išsivertus - galima bandyti. Dar galima būtų klausti pas gamintoją http://www.domo-elek.......v=;4;&cat=1
gal kas turite praktikos, kaip ten su rugine duona, ar yra duonkepės kurios sugeba ruginę duonytę iškept
QUOTE(kutvela @ 2010 12 29, 10:53)
sveikos duonkepiu turetojos. Gal padesit man apsisprest, nes niekaip neissirenku o duonkepes bais noriu, o negaliu apsisprest, kuri geriau. Renkuosi is siu modeliuku
moulinex OW 5003
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450
moulinex OW 5003
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450
nepersu savo minciu...
naudojuosi ir kol kas tikrai dziaugiuosi Kenwood BM900
aisku kyla klausimas: ka as cia rasau, kodel nepaminiu tavo isvardintu... na as galiu isdestyti pliusus, kuriuos pastebejua naudodamas BM900
manau didziausias privalumas elektrinis galingumas 950W
antras pliusas du maisytuvai
siaip kepa duonute liukcas
ivardinciau ir problemele - naudojimo instrukcijoje tik keli receptukai
sekmes issirenkant
Papildyta:
QUOTE(naminukas @ 2010 12 30, 22:20)
gal kas turite praktikos, kaip ten su rugine duona, ar yra duonkepės kurios sugeba ruginę duonytę iškept
rugines duonos kepimui yra butina duonkepe su dviem maisytuvais
QUOTE(naminukas @ 2010 12 22, 22:12)
Gal galit kas patarti "žaliai" kaip su tom sausom mielėm, ar butina pirkt tais mazais pakeliais, gal galima nusipirkt didesnį ir kiek laiko atidarytos jos bus veiksmingos
perkant didesne pakuote sutaupot pinigeliu
laikymas - svarbu kad mieles nesudrektu
as i toki nedideli (apie 100ml talpa) polietilenini maiseli (kuris uzsispaudzia is virsuje) isipyliau ir jas naudoju, o likusiais su pakuote i spintele
Papildyta:
QUOTE(mafiene @ 2010 12 15, 16:58)
Neblogai atrodo, o kiek joje menteliu?
Kenwood BM900 turi dvi maisymo menteles