Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

Gal kas naudojat gatavą, vokišką Kuchenmeister mišinį? Pabandėm vakar - įpylėm vandens kiek nurodyta, iškepėm duoną, niugis, ir nelabai doh.gif ... Ar čia šiaip jie nelabai kokie tie mišiniai (rekomendavo vienas žmogus kaipo neblogą/valgomą), ar galima patobulinti kažkokiais ingredientais tą mišinį ir išeitų nebloga duona unsure.gif ? Ar kepti nemokam rolleyes.gif : minkėm tešlą, šildėm/kildinom ir kepėm ilgą programą įjungę rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 28, 18:26)
Gal kas naudojat gatavą, vokišką Kuchenmeister mišinį? Pabandėm vakar - įpylėm vandens kiek nurodyta, iškepėm duoną, niugis, ir nelabai doh.gif ... Ar čia šiaip jie nelabai kokie tie mišiniai (rekomendavo vienas žmogus kaipo neblogą/valgomą), ar galima patobulinti kažkokiais ingredientais tą mišinį ir išeitų nebloga duona unsure.gif ? Ar kepti nemokam rolleyes.gif : minkėm tešlą, šildėm/kildinom ir kepėm ilgą programą įjungę rolleyes.gif ...

jei norite pabandyti misini, tai siulyciau nusipirkti lietuviska malsenos, jis neblogas ax.gif
bet visgi geriau pabandyti issikepti duonele patiems, nes juk tam ir isigijote turbut duonkepe, kad isvengti visu tu neaiskiu priedu,dedamu i parduotuvine duona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 28, 17:40)
jei norite pabandyti misini, tai siulyciau nusipirkti  lietuviska malsenos, jis neblogas  ax.gif
bet visgi geriau pabandyti issikepti duonele patiems, nes juk tam ir isigijote turbut duonkepe, kad isvengti visu tu neaiskiu priedu,dedamu i parduotuvine duona  blush2.gif

Tai bandysim, bandysim drinks_cheers.gif . Ale, ant staigiųjų pabandyti panorom mirksiukas.gif . Na, o duonkepę įsigijom, kad skanią duonytę galėtume išsikepti ir visada šviežia būtų - su visokiais grūdais, vaisiais. Yra ir tokių pirkti, bet nemažai kainuoja 4u.gif .
Atsakyti
sveikos duonkepiu turetojos. Gal padesit man apsisprest, nes niekaip neissirenku doh.gif o duonkepes bais noriu, o negaliu apsisprest, kuri geriau. Renkuosi is siu modeliuku
moulinex OW 5003
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 12 29, 11:53)
moulinex OW 5003
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450

Aš už Panasonic - turiu, naudoju, labai patenkinta... Bet įtariu, kad ir kitų duonkepių turėtojai savosiomis džiaugiasi taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 12 29, 14:33)
Aš už Panasonic - turiu, naudoju, labai patenkinta... Bet įtariu, kad ir kitų duonkepių turėtojai savosiomis džiaugiasi taip pat  smile.gif

aš turiu Kenwood ne pats naujausias modelis, bet ir ne seniausias, turi du trūkumus vienas rimtas kitas šeip nervuoja, o nervuoja tai, kad duonkepė pradeda pypsėt kai ateina metas sudėt priedus į tešlą, ai pradeda kildint ir ttt žodžiu pypsi ji garsiai, įkyriai ir to pypsėjimo neina nuimt, kitas rimtas trūkumas po pusmečio naudojimo pradėjo kibirėlis maišant tešlą iššokt vat taip kažkaip todėl dabar bijau palikt vieną maišyt, o nakčiai jau net nededu duonos kept kol neišmaišo prie manes nes kart nuo karto tą kibirą reik įstatyt iš naujo na reiktų į garantinį turbūt vežt rolleyes.gif

tai vat tiek apie Kenwoodą, o šeip kepa, kildina gerai
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 12 29, 12:33)
Aš už Panasonic - turiu, naudoju, labai patenkinta... Bet įtariu, kad ir kitų duonkepių turėtojai savosiomis džiaugiasi taip pat  smile.gif

QUOTE(bugagašenka @ 2010 12 29, 12:44)
aš turiu Kenwood ne pats naujausias modelis, bet ir ne seniausias, turi du trūkumus vienas rimtas kitas šeip nervuoja, o nervuoja tai, kad duonkepė pradeda pypsėt kai ateina metas sudėt priedus į tešlą, ai pradeda kildint ir ttt žodžiu pypsi ji garsiai, įkyriai ir to pypsėjimo neina nuimt, kitas rimtas trūkumas po pusmečio naudojimo pradėjo kibirėlis maišant tešlą iššokt vat taip kažkaip todėl dabar bijau palikt vieną maišyt, o nakčiai jau net nededu duonos kept kol neišmaišo prie manes nes kart nuo karto tą kibirą reik įstatyt iš naujo na reiktų į garantinį turbūt vežt  rolleyes.gif

tai vat tiek apie Kenwoodą, o šeip kepa, kildina gerai

aciu merginos uz atsakymus.
vis labiau linkstu prie kenwood, bet kiek ieskojau kur butu galima nusipirkt pigiau, visur isparduota verysad.gif
bet dabar suabejojau del to kibirelio g.gif jei ir pas mane taip atsitiktu verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 29 gruodžio 2010 - 13:27
Laba diena, mamytes

Gavau dovanu duonkeme - Domo b3900, bet ji ne instrukcijos unsure.gif ... niekaip internete negaliu rasti nei lietuviskos, nei angliskos instrukcijos verysad.gif . Gal galite man padeti? Noriu ja isbandyti, bet neisivaizduoju, kaip pradeti dirbti su siuo prietaisu. Prasau, padekite, patarkite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2010 12 30, 18:33)
Gavau dovanu duonkeme - Domo b3900, bet ji ne instrukcijos  unsure.gif  ... niekaip internete negaliu rasti nei lietuviskos, nei angliskos instrukcijos  verysad.gif . Gal galite man padeti? Noriu ja isbandyti, bet neisivaizduoju, kaip pradeti dirbti su siuo prietaisu.

Radau tik prancūzišką http://www.ps2netdri...ual/domo.b3900/ šiaip tai ten gana viskas aišku, kelis žodžius išsivertus - galima bandyti. Dar galima būtų klausti pas gamintoją http://www.domo-elek.......v=;4;&cat=1
Atsakyti
gal kas turite praktikos, kaip ten su rugine duona, ar yra duonkepės kurios sugeba ruginę duonytę iškept blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 12 29, 10:53)
sveikos duonkepiu turetojos. Gal padesit man apsisprest, nes niekaip neissirenku doh.gif o duonkepes bais noriu, o negaliu apsisprest, kuri geriau. Renkuosi is siu modeliuku
moulinex OW 5003
PANASONIC SD-255WXE
KENWOOD BM 450
  blush2.gif

nepersu savo minciu...
naudojuosi ir kol kas tikrai dziaugiuosi Kenwood BM900

aisku kyla klausimas: ka as cia rasau, kodel nepaminiu tavo isvardintu... na as galiu isdestyti pliusus, kuriuos pastebejua naudodamas BM900

manau didziausias privalumas elektrinis galingumas 950W
antras pliusas du maisytuvai

siaip kepa duonute liukcas wink.gif

ivardinciau ir problemele - naudojimo instrukcijoje tik keli receptukai

sekmes issirenkant
Papildyta:
QUOTE(naminukas @ 2010 12 30, 22:20)
gal kas turite praktikos, kaip ten su rugine duona, ar yra duonkepės kurios sugeba ruginę duonytę iškept blush2.gif

rugines duonos kepimui yra butina duonkepe su dviem maisytuvais
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2010 12 22, 22:12)
Gal galit kas patarti "žaliai" kaip su tom sausom mielėm, ar butina pirkt tais mazais pakeliais, gal galima nusipirkt didesnį ir kiek laiko atidarytos jos bus veiksmingos schmoll.gif

perkant didesne pakuote sutaupot pinigeliu
laikymas - svarbu kad mieles nesudrektu
as i toki nedideli (apie 100ml talpa) polietilenini maiseli (kuris uzsispaudzia is virsuje) isipyliau ir jas naudoju, o likusiais su pakuote i spintele

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mafiene @ 2010 12 15, 16:58)
Neblogai atrodo, o kiek joje menteliu?

Kenwood BM900 turi dvi maisymo menteles
Atsakyti