Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

Ziauriai daug info apie duoneles kepima wink.gif
http://www.supermama...?...20&t=670838
Atsakyti
Mano Moulinexas pirktas lapkricio 20 sugedo sad.gif Nebemaiso. Teks su Topo centru mustis,kad pakeistu i kita prekes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 14:18)
Mano Moulinexas pirktas lapkricio 20 sugedo sad.gif Nebemaiso. Teks su Topo centru mustis,kad pakeistu i kita prekes doh.gif

O čia kuris Moulinex? ax.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos duonytės kepėjos 4u.gif

nepykit jeigu jau apie tai kalbėta. blush2.gif vis svarstau ar pirkti duonkepę ir kokią. Radau, kad parduoda viena mamytė duonkepę maxima eta. Ką jus apie ją galvojat. Ar verta tokią pirkti?
Atsakyti
Galvoju apie duonkelę dovanai, sakykit, ar visose galima kepti duoną iš sėlenų? Ir kokią įtaką kepiniui turi galingumas?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 12 09, 22:36)
Galvoju apie duonkelę dovanai, sakykit, ar visose galima kepti duoną iš sėlenų? Ir kokią įtaką kepiniui turi galingumas?

Siaip visos duonkepes labai panasios, o galingesnes tiesiog kepa didesni kepaliuka nei mazesnio galingumo arba turi papildomu (beje nelabai reikalingu) funkciju kaip pvz.bagetes pas Moulinex ax.gif
Atsakyti
Ačiū. Mačiau, kad nemažai yra turinčių Boman duonkepes, ar joje galima kepti duoną iš sėlenų ir kiek mentelių ji turi?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 12 10, 09:46)
Ačiū. Mačiau, kad nemažai yra turinčių Boman duonkepes, ar joje galima kepti duoną iš sėlenų ir kiek mentelių ji turi?

Kiek zinau Boman turi 1 mentele, o pigiausias variantas su 2 mentelem butu sitas
tokia duonkepe nusipirko mano broliene, siaip visai nieko aparatas,man tik nepatiko,kad pries maisant tesla sildo apie 40min produktus ir nera makaronu funkcijos (kai tik suminko tesla ir nekildina). As pati asmeniskai turiu Moulinex ir esu labai ja patenkinta. Tik jei pirkciau dabar, tai imciau paprastesni varianta be bageciu funkcijos, nes jos visiskai nenaudoju 4u.gif
O kas ta duona is selenu? Kuom ji ypatinga? Kai pati kepu tik paprasta,tai nelabai zinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 10, 09:24)
O kas ta duona is selenu? Kuom ji ypatinga? Kai pati kepu tik paprasta,tai nelabai zinau  blush2.gif

Nežinau kas smile.gif Tiesiog žinau, kad ją kepa skardoj tas, kam dovanot galvoju, ir sako, kad labai sveika g.gif
Moulinex kažkaip labai atsiliepimai dviprasmiški... dar įdomu, kaip Sencor
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 12 10, 09:50)
Nežinau kas smile.gif Tiesiog žinau, kad ją kepa skardoj tas, kam dovanot galvoju, ir sako, kad labai sveika g.gif

tai jei kepa skardoj, nemanau, kad su duonkepe geriau gausis. Duonkepė iš principo labiau baltom batoninėm duonom tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2010 12 07, 18:57)
O čia kuris Moulinex? ax.gif
4u.gif  4u.gif

moulinex ow5020 nuveziau i taisykla, tai variklis parejo doh.gif Nesutikau menesi laukti doh.gif detales, tai turiu dabar ta duonkepe atgal i parduotuve tysti doh.gif Vien laiko gaisatis. REikes keisti i kita, bet kad as to pacio dizaino noriu, neisivaizduoju ar verta vel rizikuoti? Ar imti kito gamintojo?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 14, 22:38)
moulinex ow5020 nuveziau i taisykla, tai variklis parejo doh.gif  Nesutikau menesi laukti doh.gif  detales, tai turiu dabar ta duonkepe atgal i parduotuve tysti doh.gif Vien laiko gaisatis. REikes keisti i kita, bet kad as to pacio dizaino noriu, neisivaizduoju ar verta vel rizikuoti? Ar imti kito gamintojo?

Imkit ta nauja Kenwood BM 900 smile.gif dizainas labai panasus, o dar turi ingridientu stalciuka thumbup.gif
Atsakyti