Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 03, 10:19)
Na, kad Panasonic geresnė, tai man abejonių nekyla, bet viskas susiveda į kainą.

Taip, kainų skirtumas didelis tikrai. Mums ji kainavo prieš praėjusias kalėdas apie 400 Lt... Dabar gal dar brangiau kainuoja.
Kaip ir minėjau, kad iš pažįstamų, kas turi Bomann duonkepes - tikrai patenkinti, o dar ir kaina tikrai gera, tai nėra ką ir galvoti. O kadangi Bomann, Clatronic ir Topshop duonkepės labai panašios, tai manau tikrai nebus didelio skirtumo kurią paimsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 09 03, 07:44)
Mes naudojam Panasonic SD 255, tai vis tik galiu pasakyti, kad ir tuos pačius produktus sudėjus, duonelės skiriasi. Kokybiškesnė vis tik kepta su Panasonic. Matomai turi įtakos skirtingas programų laikas - Bomann pagrindinės programos trukmė 3:00 val., o Panasonic 4:00  smile.gif

O jūs Lietuvoj pirkot? Jau kaip šitos norėčiau wub.gif Bet kainuoja virš 600 ir dar niekur nėra jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 03, 10:33)
O jūs Lietuvoj pirkot? Jau kaip šitos norėčiau wub.gif Bet kainuoja virš 600 ir dar niekur nėra jos verysad.gif

Ne, atsisiuntėme iš www.amazon.co.uk
Atsakyti
Pažiūrėsiu namie pavadinimą savos duonkepės (pirkome Vokietijoje), kuri tikrai šauniai maišo ir kepa duonelę, bet skaniausios ten isverdamos daržovės daro yra ryžių (makaronų) virimo programa bei jogurto gaminimas (šio neišbandžiau, nes niekaip neprisiruošiame nuvykti įsigyti jogurto bakterijų).
Be Vokietijoje duonkepės tikrai nebrangios, o jei pasiseks gauti modelį paskutinį iš ekspozicijos tuomet daroma 25-40 proc. nuolaida kainai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2010 09 03, 11:31)
<...> bet skaniausios ten isverdamos daržovės daro yra ryžių (makaronų) virimo programa bei jogurto gaminimas<...>

o, geras... dar apie tokias duonkepes negirdėjau bigsmile.gif
Lauksim duonkepės pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2010 09 03, 11:31)
Pažiūrėsiu namie pavadinimą savos duonkepės (pirkome Vokietijoje), kuri tikrai šauniai maišo ir kepa duonelę, bet skaniausios ten isverdamos daržovės daro yra ryžių (makaronų) virimo programa bei jogurto gaminimas (šio neišbandžiau, nes niekaip neprisiruošiame nuvykti įsigyti jogurto bakterijų).
Be Vokietijoje duonkepės tikrai nebrangios, o jei pasiseks gauti modelį paskutinį iš ekspozicijos tuomet daroma 25-40 proc. nuolaida kainai
4u.gif


jei jūs LT gyvenat, tai nusipirkit paprasčiausio jogurto dobilas ir nereiks jokių bakterijų. Į litrą pieno vieną mažą indelį įdėsit ir viskas turi gautis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2010 09 03, 11:31)
niekaip neprisiruošiame nuvykti įsigyti jogurto bakterijų).

Galima vietoj bakterijų dėti indelį jogurto su "gyvomis" bakterijomis
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2010 09 03, 10:31)
Pažiūrėsiu namie pavadinimą savos duonkepės (pirkome Vokietijoje), kuri tikrai šauniai maišo ir kepa duonelę, bet skaniausios ten isverdamos daržovės daro yra ryžių (makaronų) virimo programa bei jogurto gaminimas (šio neišbandžiau, nes niekaip neprisiruošiame nuvykti įsigyti jogurto bakterijų).
Be Vokietijoje duonkepės tikrai nebrangios, o jei pasiseks gauti modelį paskutinį iš ekspozicijos tuomet daroma 25-40 proc. nuolaida kainai
4u.gif

ooo, aš ir tokios noriu bigsmile.gif Vienžo, aš kai išsirinksiu duonkepę su visom įmanomom funkcijom, tai kainuos turbūt kaip padėvėtas geros būklės automobilis lotuliukas.gif

QUOTE(keistuole @ 2010 09 03, 10:59)
jei jūs LT gyvenat, tai nusipirkit paprasčiausio jogurto dobilas ir nereiks jokių bakterijų. Į litrą pieno vieną mažą indelį įdėsit ir viskas turi gautis  4u.gif

Aš taip darydavau, iš tikrųjų gaunasi, tik jo skonis kitoks nei parduotuvinio. Mano organizmas kai įpratęs prie konservantų ir kito brudo, natūralaus produkto nenorėjo pripažint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 03, 12:09)
ooo, aš ir tokios noriu bigsmile.gif Vienžo, aš kai išsirinksiu duonkepę su visom įmanomom funkcijom, tai kainuos turbūt kaip padėvėtas geros būklės automobilis lotuliukas.gif
Aš taip darydavau, iš tikrųjų gaunasi, tik jo skonis kitoks nei parduotuvinio. Mano organizmas kai įpratęs prie konservantų ir kito brudo, natūralaus produkto nenorėjo pripažint tongue.gif


Na, kad ta duonkepe su visom nuolaidom Berlyne kainavo viso labo apie 100 euru, tad manau ne daug wink.gif
Ir siaip buitine technika ten nebrangi, tik kad visa kita jau ir taip turime.
Papildyta:
QUOTE(Ragainė @ 2010 09 03, 11:41)
o, geras...  dar apie tokias duonkepes negirdėjau  bigsmile.gif
Lauksim duonkepės pavadinimo  mirksiukas.gif


Backmeister Multi (modelis 68211).
http://www.amazon.de...t/dp/B0016KCT16 (sitaip atrodo)

Papildyta:
QUOTE(Failas @ 2010 09 03, 12:00)
Galima vietoj bakterijų dėti indelį jogurto su "gyvomis" bakterijomis

Aciu, girdejau, reikes pabandyti, nors geriausia rasoma, kad su bakterijomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 06 rugsėjo 2010 - 08:46
Esu skaičiusi rusiškuose puslapiuose apie taip vadinamą multivarką. Na ja kepa, verda ir t.t. - tipo universalus puodas. Gal čia kas panašaus? Pas mus parduotuvėse tik ryžiams puodus esu mačiusi. Gal dar kada ir pas mus ateis?
Atsakyti
sveikos, kepėjėlės, prašau konultacijos ax.gif
nusipirkau duonkepę ir išbandžiau. Duonelė atrodo super, bet dar neprapjoviau, vis grožiuosi tongue.gif Iškilo klausimas: labai sunkiai išsiėme kepalas, mat jį "laikė" maišymo mentelės. Norint jas išimti prieš pradedant kepti, kaip pagauti momentą, kada tai padaryti? Mat pas mane lyg ir nebuvo signalo po minkymo (duonkepė Moulinex 5000) arba aš neišgirdau g.gif Ir dar - jei renkuosi atskirai minkymo programą, o po jos kepimo, kuriam laikui nustatyti kepimą?
Atsakyti
Likus 1.40 val iki kepimo pabaigos - greitai prišoku ir ištraukiu menteles, tešlą paversdama tai į vieną, tai į kitą pusę. Tai reikia padaryti iki prieš paskutinio kildinimo. kai kuriose duonkepėse rašo, pamėginau pritaikyti - tiko. Nėra gerai atidarinėti duonkepę, kai tešlą kildina, tačiau atlikus greit, viskas išeina, ir skylių kepalėlyje nelieka.
Atsakyti