Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(pašnekutė @ 2010 08 18, 18:18)
Gal negausim lupt už "ne į temą", bet mano dukros brokuotą MP4 elektromarktas "taisė" apie porą mėnesių. Netekus kantrybės paskambinau į vartotojų teises pasikonsultuoti. Pasakė, kad tiek laiko laikyt neturi teisės ir turi arba atiduoti sutvarkytą, arba duot naują, arba gražint pinigus. Kai vėl eilinį kartą ėmė maivytis - pasakiau, kur ir ko skambinau. Suveikė kaip burtažodis ir namo, dideliam dukros džiaugsmui, grįžau su nauju MP4.
Nepykit už "ne į temą"  4u.gif  4u.gif  4u.gif

grasinausi ir aš vartotojų teisėm, bet nepadėjo doh.gif
Aplenkiu dabar eletromarktą iš tolo.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 08 18, 10:55)
aš ne į temą, bet kur kompą pirkot?

Šiaip galima į vartotojų teises kreiptis, nes internetinė prekyba irgi reglamentuojama.
Aš elektromarkte pirkau lygintuvą, kuris normaliai neveikia, tai irgi nesugebėjau išsireikalaut pinigų, nors ir ne internetu, o pačioj parduotuvėj pirkau.
Jie tipo taiso, bet nieko nepataiso.

pigu.lt, bet dabar paskaičius jų taisykles, tai irgi išdėstę priešingai nei įstatyme.

Šiaip aš šią istoriją išdėsčiau ir liet. internetinių parduotuvių temoj, tai galim ten keltis, kad negautume velnių už šiukšlinimą. O gal išvis reikėtų naujos temos apie nesąžiningus prekiautojus?
Atsakyti
Pasipirkau ir aš šį stebuklą Bomann ax.gif
Jungiuos į laimingųjų būrį hihihi.gif
Per 4 pastarąsias dienas, kai ją turim, tik ir užsiimam duonos kepimu ir ... naikinimu lotuliukas.gif Jaučiu, greit teks kreiptis į dietologus dėl viršsvorio lotuliukas.gif Įdomu, ar ilgai ji atlaikys - ta prasme, ar jos nėra greit gendančios? Tokių atsiliepimų čia nemačiau, tai gal viskas bus gerai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 18, 18:36)
pigu.lt, bet dabar paskaičius jų taisykles, tai irgi išdėstę priešingai nei įstatyme.

Šiaip aš šią istoriją išdėsčiau ir liet. internetinių parduotuvių temoj, tai galim ten keltis, kad negautume velnių už šiukšlinimą. O gal išvis reikėtų naujos temos apie nesąžiningus prekiautojus?

Tai galim ir neteršdamos pakalbėt apie nesąžiningus pardavėjus. Duonkepę pirkau prieš kokias 4 dienas. Norėjau jau anksčiau "varle.lt" užsisakyt, bet nekėlė jos man į krepšelį ir viskas. O va prieš kelias dienas ėjau pro jų ofisą ir manau sau - užeisiu, gal dar pigiau gausiu, nes bus be siuntimo (realiai aš gyvenu kitam mieste, nei jų ofisas). Taigi, ten paprašė už ją 179lt. O aš kažkaip susimaliau, pas ką kokios nuolaidos, nes daug peržiūrėjau svetainių. Darbuotojai gi, geradariai, kad įtikinamiau, dar tipo savo svetainę atidarė ir parodė, kad perkant internetu ji 189lt kainuotų g.gif Na, galvoju, pati kažką supainiojau doh.gif Kur gi ne. Atsiverčiu, o pas juos - kuo gražiausia nuolaida - 154,99lt doh.gif Vadinasi, tikrai ji buvo, ir tikrai aš ne skleroznikė (kuo mane įtikino ofise), o tik žiopla per visą pilvą doh.gif lotuliukas.gif Žoooooodžiu, "sutaupiau" doh.gif Na, bet daiktas man patiko. Beveik nesigailiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 08 16, 09:08)
nu jo nesmagu,

papasakosiu apie savają Kenwood
spėjau iškept jau keturias duonas baltos t.y kvietinės gavosi puikiausiai, visi išgyrė ir net aš pati save..... nu jei uošvienė marčios duonos nepabrokyjo, vadinasi puiku, bet kepiau ruginę, susiradau patį papraščiausią receptą iš SM net su vaizdine medžiaga t.y. kepėja nufotografavo savo duoną, nu tai ką šūds ir rupūs miltai gavosis, manoji nors ir reklamoje rašė, kad kepa ruginę duoną, tešlą sunkiai minkė, teisingiau telšla buvo jai per kieta, maišytuvas išsigremžė sau orbitą aplink save ir sukosi sau ramus toje skylėje, o tešla visai nesimaišė tai teko medine mentele pačiai pareguliuot tą maišymą, duona iškept iškepė bet žiauriai man neskani, išmest  nekilo ranka, tai įmečiau į šaldytuvą palaikysiu ir vėliau išmesiu kaip pasenusią  rolleyes.gif

bet radau jau duonos kepėjų forume dvi kepėjas, kurios turi tokią pat kaip manoji kepyklas gal ir daugiau rasiu, bent jau tikiuosi, kad kai turėsiu laisvo laiko, reikės pašmirinėt ir pasižiūrėt kaip joms sekasi kept ruginukes nes aš kaip ir nesu baltos duonos mylėtoja, tai man ir bus gilus nusivylimas jei reklama bus mane išdūrus nu, bet batono sakiau daugiau nebepirksiu pardėje, maniškis tiesiog nuostabus  bigsmile.gif

Nesu tikra, bet man regis Kenwood duonkepes neturi rugines duonos programos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 08 19, 07:35)
Nesu tikra, bet man regis Kenwood duonkepes neturi rugines duonos programos  g.gif

nus ermitaže didžiausia reklama pridėta, kad kepa rugines duonas kalbu apie būtent apie BM 350 ir programų aprašyme 1 pagrindinė programa yra užvadinta baltos ar tamsios duonos receptai, tai aš pagal nutylėjimą užskaičiau kaip ruginę, šeip aš gal truputuką perlenkiau lazdą su tos ruginukės neskanumu nes šeip ji pabuvo "subrendo" ir tikrai valgomas daiktas su sviestu net skanu tik, kad aš jo beveik nevalgau.... pašmirinėjus po duonos kepimo temas pamačiau, kad tikrai daugiau receptų kai juoda duona kepama maišant kvietinius ir ruginius miltus, pasižiūrėjau savo mėgstamos juodos duonos sudėtį, kuria perku parduotuvėje ten taip pat kviečiai su rugiais maišyti, o manoji gryna ruginė ir be jokių navarotų kaip raugas, salyklas ir ttt

nu gal ir negalima tamsios duonos užskaityt kaip ruginės nežinau, bet paskaitinėjus pamačiau, kad kepa tas juodas duonas beveik su visom duonkepėm

šeip toks mano pastebėjimas plytos formos kibirėlyje lyg ir per trumpas tas maišytuvas ruginei, bet pabandysiu su apvalia forma ten dugnas mažesnis gal visai gerai gausis, o šeip kitą kart kepsiu maišydama rugius su kviečiais nes vis tik mano švelniam gomuriui per aštrūs vieni rugiai lotuliukas.gif
kol kas jokių kitų programų neišbandžiau kaip tik pirmą vat vienintelis minusas, kurį matau einamuoju momentu, tai, kad nėra spec. programos makaronų tešlai arba laisvos progreamos, kurią galėtum nusistatyt pati tai koldūnams tešlą maišau su pirma ir paskui išjungiu, nežinau gadinasi kas toje mašinoje ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
asi isigijau Severin duonkepe. dabar kaip tik kepa pirma kepala biggrin.gif KOl kas viskas liuks, ir int.parduotuve vakar apmokejus siandien jau atveze, ir instukcija liet. kalba, viskas kol kas suprantama. Ir pati duonkepe patiko, kibirelis didelis, du maisytuvai, tinka ir ruginei duonai, yra programos dzemui ir tik kepimui ar tik minkymui, ateityje ir jas isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
O koks modelis? Kai kepsit ruginę duoną, būtinai parašykit, kaip pavyko.
Atsakyti
Severin 3986, siandien kepiau pusiau rugine su kvietiniais miltais maisyta, gavosi gerai, bet man mieline duona nelabai skani, vien rugine kepsiu su raugu smile.gif
Atsakyti
ooo, laukiu rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kuri turite top shop reklamuojamą Bread maker 901 duonkepę? Kaip ji? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2010 08 30, 16:52)
Laba diena,

Gal kuri turite top shop reklamuojamą Bread maker 901 duonkepę? Kaip ji?  ax.gif

Mano draugė turi. Valgiau jos keptą ir baltą, ir juodą duoną, ir džemą, viskas labai normaliai. Tik nežinau, kaip jos patvarumas, man Top Shop didelio pasitikėjimo nekelia.

Na, ir mano istorijos su duonkepe pabaigai anekdotas. Mano užklausimas Philips buvo, kam naudoti Bake Only ir kaip kepti ruginę duoną. Parašiau rugpjūčio 15, atsakymą gavau 24, kai duonkepę buvau jau grąžinusi ir beveik pamiršusi. O štai ir smagusis atsakymas:
Del duonos receptu prasome sekti nuoroda pateikta zemiau, cia rasite ir misinius ir programas kurias tiems misiniams reiketu naudoti:
http://www.malsena.l...s-juodai-duonai
"Bake Only" yra paprasciausia programa, kuri naudojama kepimui (120 laipsniu). Jeigu iskepete duona naudodama kita programa, taciau noretumete daugiau skrebucio, arba duona Jums atrodo per mazai iskepusi, naudokite sia "Bake Only" programa pasiekti norimam rezultatui.
Jeigu turėsite klausimų, maloniai prašome mums rašyti, arba skambinti nemokamu telefonu 8-800-30483 iš fiksuoto ryšio telefono.

Nuėjus nurodyta nuoroda, esminė dalis čia:
Duoną iš šio mišinio galima iškepti naudojant ir buitinę duonkepę, nustačius režimą ruginei-kvietinei duonai kepti (dažniausiai - Programa Nr. 3), pirmiausia supilant vandenį, o tik po to mišinį ir mieles.

Turbūt nė sakyti nereikia, kad režimo ruginei-kvietinei duonai kepti toje duonkepėje nėra. Taip sakant, ačiu už nieką, Philips Baltic patarėjai.

Na ir galiausiai, turiu klausimą dėl planuojamos duonkepės. Kažkas temoje minėjo, kad MOULINEX OW 2000 kepą ruginę duoną, bet jos aprašyme neradau to paminėta. Gal kas ją turi ir gali pasakyti tiksliai? Arba išvis, kas turite duonkepę, kuri kepa ruginę duoną, prisipažinkit. Nes niekur nerandu jokio padoraus aprašymo ir niekaip negaliu išsirinkti duonkepės.
Atsakyti
Sakyti, kad Moulinex negenda, tai nereiketu wink.gif Mano Moulinex garantinis keite "motoriuka", o antra karta - kepimo inda
Atsakyti