Pasipirkau ir aš šį stebuklą Bomann
Jungiuos į laimingųjų būrį
Per 4 pastarąsias dienas, kai ją turim, tik ir užsiimam duonos kepimu ir ... naikinimu
Jaučiu, greit teks kreiptis į dietologus dėl viršsvorio
Įdomu, ar ilgai ji atlaikys - ta prasme, ar jos nėra greit gendančios? Tokių atsiliepimų čia nemačiau, tai gal viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2010 08 18, 18:36)
pigu.lt, bet dabar paskaičius jų taisykles, tai irgi išdėstę priešingai nei įstatyme.
Šiaip aš šią istoriją išdėsčiau ir liet. internetinių parduotuvių temoj, tai galim ten keltis, kad negautume velnių už šiukšlinimą. O gal išvis reikėtų naujos temos apie nesąžiningus prekiautojus?
Tai galim ir neteršdamos pakalbėt apie nesąžiningus pardavėjus. Duonkepę pirkau prieš kokias 4 dienas. Norėjau jau anksčiau "varle.lt" užsisakyt, bet nekėlė jos man į krepšelį ir viskas. O va prieš kelias dienas ėjau pro jų ofisą ir manau sau - užeisiu, gal dar pigiau gausiu, nes bus be siuntimo (realiai aš gyvenu kitam mieste, nei jų ofisas). Taigi, ten paprašė už ją 179lt. O aš kažkaip susimaliau, pas ką kokios nuolaidos, nes daug peržiūrėjau svetainių. Darbuotojai gi, geradariai, kad įtikinamiau, dar tipo savo svetainę atidarė ir parodė, kad perkant internetu ji 189lt kainuotų
Na, galvoju, pati kažką supainiojau
Kur gi ne. Atsiverčiu, o pas juos - kuo gražiausia nuolaida - 154,99lt
Vadinasi, tikrai ji buvo, ir tikrai aš ne skleroznikė (kuo mane įtikino ofise), o tik žiopla per visą pilvą
Žoooooodžiu, "sutaupiau"
Na, bet daiktas man patiko. Beveik nesigailiu