QUOTE(Nada... @ 2010 06 29, 20:36)
siandien ir as pirkau duonkepe- bomann. norejau panasonic, kaip Ragaines, amazon labai geri atsiliepimai apie ja, bet LT neprekiauja jais..
dar svarsciau apie moulinex 5000, bet pardavejas patare nesvaistyt pinigeliu, nes, anot jo, visos vis tiek kinietiskos, be to, iki 400 lt. visos duonkepes vienodos, na, nebent funkciju kiekiu skirias, bet ne kokybe.
o 500 lt man gaila, nzn. ar aplamai naudosiuos, be to, net nezinociuau, ka LT pirkt, nieko idomaus nemaciau
dar svarsciau apie moulinex 5000, bet pardavejas patare nesvaistyt pinigeliu, nes, anot jo, visos vis tiek kinietiskos, be to, iki 400 lt. visos duonkepes vienodos, na, nebent funkciju kiekiu skirias, bet ne kokybe.
o 500 lt man gaila, nzn. ar aplamai naudosiuos, be to, net nezinociuau, ka LT pirkt, nieko idomaus nemaciau
As irgi turiu bomann duonkepe,pirkom is varle.lt,tai negaliu atsidziaugti ja Ir duonyte kepem,ir tesla minkem ir jau marmelada spejau pasidaryt,ir kaina labai maza
gal kas norit mano kenwoodo? pazaidziau ir nebereik. nepasiteisino pas mus tas aparatas. BM 450 + apvalios duonos kepimo forma dovanu.
sveikos ,
tik visai neseniai isgirdau, kad yra toks stebuklas kaip duonkepes ...
Gal galit pasidalinti patirtim, ar verta pirkti del pyragu? Mane labiausiai vilioja pyragu kepimas, nes orkaite prasta. Galvoju apie paprasta Bomann CB 593 varianta (vyras skeptiskai nusiteikes, kazin ar skirs didesne suma is seimos biudzeto ... ). Gal kuri turit? Ar duonkepes pacios ir suminko, ir kildina? Ar yra koks atskiras stalciukas uogoms ar uogienei, jei kepamas pyragas? Ar pyragai duonkepej kepti gardus ?
Aciu uz nuomones .
tik visai neseniai isgirdau, kad yra toks stebuklas kaip duonkepes ...
Gal galit pasidalinti patirtim, ar verta pirkti del pyragu? Mane labiausiai vilioja pyragu kepimas, nes orkaite prasta. Galvoju apie paprasta Bomann CB 593 varianta (vyras skeptiskai nusiteikes, kazin ar skirs didesne suma is seimos biudzeto ... ). Gal kuri turit? Ar duonkepes pacios ir suminko, ir kildina? Ar yra koks atskiras stalciukas uogoms ar uogienei, jei kepamas pyragas? Ar pyragai duonkepej kepti gardus ?
Aciu uz nuomones .
QUOTE(eveka @ 2010 07 13, 08:29)
duonkepė ir suminko,ir kildina,ir kepa.Pyragai tai bus kaip saldi bulka,bet skanu,gi visokių priedų galima įdėti(aguonų,riešutų,razinų,cinamono,džiov.slyvų,džiov.papajos gabalėlių,džiov.spanguolių,...)Galima tešlą tik užminkyti duonkepėje,o pyragą kepti orkaitėje,tada kepu su uogienės,varškės,šokolado,karamelės...įdarais.Duonos jau metai neperku parduotuvėje,o dar tešlos užminkymas koldūnams,makaronams ir kaip aš anksčiau be duonkepės gyvenau ,važiuojant į sodą visada vežamės kartu,naudoju beveik kasdien
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 01, 14:14)
nupirko duonkepę - Bomann iš Varlės.lt
Nesuprantu, neleidžia man iš tos varles.lt užsisakyti. Nekelia į krepšelį ir taškas Užkniso
Beiškodama pirkti dar dviejų duonkepių Bomann CB 593, pamačiau, kad yra akcija joms azon.lt. O pasiderėjus dar nuleido kainą iki 135 Lt už vieną (atsiimant prekes jų sandėlyje, Kaune) . Pristatymas būtų + 10 Lt už kiekvieną duonkepę.
Laba, labai ilgai domejausi duonkepėmis, skaiciau forumus atsiliepimus ir t.t su jomis yra tkie reikalai: kad ir kokios firmos ji bebutu, kad ir kiek bekainuotu ji neiskeps jums skanesnes duonos nei ta kuri kainuoja pigiai, nes principas yra tas pats, na nebent norite moketi uz pavadinima 3x daugiau, del pagaminimo kinijoje dabar viskas gaminama ten, nes ten darbo jega yra pigesne. Bet reikia tureti omeny jeigu pvz daikto brandas(pavadinimas) vokiskas, o raso pagaminta kininjoje , tai nereiskia kad nusipirksite kinietiska š...., patikekit tos imones kurios perkelia savo gamyklas ten uztikrina ta pacia vokiska kokybe.Tad kinijos visiskai nereikia bijoti. Vakar uzsukau i Maxima banginyje(KLP), ir mano dideliam dziaugsmui po ilgu ieskojimu radau "Melissa" 643111 kainavo 99Lt. Ji identiska Bomanui bet kainuoja zymiai pigiau tad ciupau nieko nelaukdama. Kas iesko liko ten dar 1vnt.
QUOTE(Bonaqua @ 2010 07 28, 09:39)
kad ir kokios firmos ji bebutu, kad ir kiek bekainuotu ji neiskeps jums skanesnes duonos nei ta kuri kainuoja pigiai, nes principas yra tas pats, na nebent norite moketi uz pavadinima 3x daugiau
Ne visai sutikčiau. Ne tik kaina ir pavadinimas skiriasi, bet ir duonkepių kokybė, atliekamos operacijos ir dar kai kurie ypatumai... Sutinku, kad kai kurių duonkepių kainos yra labai stipriai užkeltos ir, kad puikiausiai galima išsikepti skanios duonos ir su pigia Bomann ar Melissa. Kiekvienas turi atsirinkti savo .
Antrą kartą aš vėl rinkčiausi Panasonic (kainavo apie 400 Lt), nors mama ir anyta jau turi Bomann'us ir džiaugiasi, bet vis tik yra keletas niuansų, dėl kurių dedu didelį + Panasonic'ui
Sveikos mamytes ,
Labai dziaugemes savo Kenwood BM450, bet va pasirodo ji neturi duonos is speltos miltu programos , o butent sitos noreciau iskepti savo alergiskam mazyliui, nes is iprastu miltu jam netinka Tai dabar teks parduoti ir dairytis kitos. Jeigu kas noresit - rasykit i az. Daiktas tikrai labai geras ir nedaug naudotas.
Labai dziaugemes savo Kenwood BM450, bet va pasirodo ji neturi duonos is speltos miltu programos , o butent sitos noreciau iskepti savo alergiskam mazyliui, nes is iprastu miltu jam netinka Tai dabar teks parduoti ir dairytis kitos. Jeigu kas noresit - rasykit i az. Daiktas tikrai labai geras ir nedaug naudotas.
QUOTE(ausru @ 2010 07 30, 17:26)
Labai dziaugemes savo Kenwood BM450, bet va pasirodo ji neturi duonos is speltos miltu programos , o butent sitos noreciau iskepti savo alergiskam mazyliui, nes is iprastu miltu jam netinka Tai dabar teks parduoti ir dairytis kitos
Turiu šią duonkepę ir kepu duoną su speltos miltais arba kitais miltais, kuriuos net spec. perku "Vitaminų pasaulis" (būtent begliuteninės duonos.. aktualu tiems, kas turi celiakiją) : Kadangi šie miltai be gliuteno, tai naudoju ir atitinkamą programą. Kaip tai neturi? Yra speciali programa šiai duonai Kenwood BM 450 - 9 programa - duona be gliuteno.
Arba kažką ne taip pažiūrėjot, arba kažkokia kita pardavimo priežastis