Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(DaivaVe @ 2010 06 21, 16:04)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  o ar patenkinta sita duonkepe? as vis dar galvoju del jos, ar yra joje atskira programa minkymui ir atskira kepimui? ir apskritai gal yra kur nors galimybe pasiziureti, kokios tos jos programos? Nes prancuzu as visiskai ne bum bum  blush2.gif  sugebejau tam tinklapyje ja tik i krepseli isimesti... Perkant noretusi zinoti, ka perku, o ne kate maise  g.gif

yra internete angliška instrukcija, o šiaip ir LT parduotuvės ją parduoda, tai galit pažiūrėt, ką ten rašo.
Atsakyti
ar matet senukuose duonkeme clatronik kainuoja 140 su senuku kortele, si savaidgali padovanojom mamai nes ji varvino seile i manaja, (manoji mulinex) tai iskepe duonyte ir liux niekuom nesiskere nuo mano atseit sustresnes, o kaina tai liux thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ieškau duonkepės,kuri keptų iš begliuteninių miltų,žinau kad tokios yra,bet dabar nerandu. Jei jūsų duonkepės aprašyme rašo,kad tokią kepa,gal parašytumėt pavadinimą?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hela @ 2010 06 27, 20:20)
Ieškau duonkepės,kuri keptų iš begliuteninių miltų,žinau kad tokios yra,bet dabar nerandu. Jei jūsų duonkepės aprašyme rašo,kad tokią kepa,gal parašytumėt pavadinimą?Ačiū 4u.gif

Panasonic SD255 smile.gif
Atsakyti
Moulinex OW 5003 XXL instrukcijoje irgi rasoma, kad galima kepti tokia:

user posted image

Cia istrauka is instrukcijos.
Papildyta:
Nu vertimas tai lotuliukas.gif , bet esme aiski 4u.gif
Atsakyti
Aciū! Gal esate kuri kepus duoną iš begliuteninių miltų ir turite receptukų,arba žinote kur ju ieškoti?
Atsakyti
siandien ir as pirkau duonkepe- bomann. norejau panasonic, kaip Ragaines, amazon labai geri atsiliepimai apie ja, bet LT neprekiauja jais..
dar svarsciau apie moulinex 5000, bet pardavejas patare nesvaistyt pinigeliu, nes, anot jo, visos vis tiek kinietiskos, be to, iki 400 lt. visos duonkepes vienodos, na, nebent funkciju kiekiu skirias, bet ne kokybe.
o 500 lt man gaila, nzn. ar aplamai naudosiuos, be to, net nezinociuau, ka LT pirkt, nieko idomaus nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 29, 20:36)
siandien ir as pirkau duonkepe- bomann. norejau panasonic, kaip Ragaines, amazon labai geri atsiliepimai apie ja, bet LT neprekiauja jais..

Sveikinu thumbup.gif . Manau, kad tikrai nesigailėsi smile.gif . Teisybę pasakius, man bomann patiko labiau nei moulinex, vien jau tuo, kaip įsistato kibirėlis, o dar ir tas kainų skirtumas... Jei anksčiau būčiau žinojusi apie duonkepes tiek kiek žinau dabar, tai gal irgi būčiau pasirinkusi bomann, nors tikrai nesigailiu dėl saviškės, dirba ji beveik kas antrą naktį ir savaitgaliais po kelis kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 06 29, 21:14)
Sveikinu  thumbup.gif . Manau, kad tikrai nesigailėsi  smile.gif . Teisybę pasakius, man bomann patiko labiau  nei moulinex, vien jau tuo, kaip įsistato kibirėlis, o dar ir tas kainų skirtumas... Jei anksčiau būčiau žinojusi apie duonkepes tiek kiek žinau dabar, tai gal irgi būčiau pasirinkusi bomann, nors tikrai nesigailiu dėl saviškės, dirba ji beveik kas antrą naktį ir savaitgaliais po kelis kartus biggrin.gif

aciu 4u.gif man irgi patiko funkcijos, viskas ko reikia, isskyrus rugine duona, kuriai, kaip man aiskino konsultantas, reikia dvieju menteliu.
pasakiau, kad maciau, jog ETA turi dvi, tai pardavejas sake, kad ta duonkepe viena prasciausiu , pardavinejame LT specializuotozse parduotuvese g.gif
moulinexas jis irgi ispeike, nors patys prekiauja, nieko ypatingo geriau jos nedarys, tik Rusijops rinkai gaminami keli puikus moulinex modeliai, bet pas mus ju neveza rolleyes.gif
zodziu, i darba, seses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 29, 21:51)
pardavejas sake, kad ta duonkepe viena prasciausiu ,

moulinexas jis irgi ispeike

O ką rekomendavo, jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 29, 21:51)
aciu 4u.gif  man irgi patiko funkcijos, viskas ko reikia, isskyrus rugine duona, kuriai, kaip man aiskino konsultantas, reikia dvieju menteliu.

Anyta ir ruginę duoną su bomann išsikepa, užtenka jai vienos mentelės. Gal padeda jai paminkyti, gerai net nežinau. Darbšti moteriškė ta mano anyta, bet dabar jau sako "kad aš daugiau beminkyčiau rankomis koldūnams tešlą" . biggrin.gif Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2010 06 29, 22:04)
O ką rekomendavo, jei nepaslaptis? blush2.gif

nieko, neklausiau biggrin.gif panasonic'us irgi pagyre mirksiukas.gif apie kenwoodus nepaklausiau, nepatinka man jie rolleyes.gif sake, kad labai daug bomann'u parduoda, o skundo negavo ne vieno, jei tiket, aisku biggrin.gif
beje, maciau " Ragaines" duonkepe uz 80 svaru- su atsiuntimu 450 lt., visai gera rolleyes.gif
Anyta ir ruginę duoną su bomann išsikepa

bigsmile.gif bandysiu ir as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 29 birželio 2010 - 21:27