Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(1RUGILE @ 2010 05 24, 08:44)
Ačiū msn29 užm atsakymą. O sakykit ta ruginė tešla nebūna labai kieta ir tada su veinu peiliuku maišyt labai sunku, skaičiau lyg labai sunkiai maišo su tuo vienu peiliuku tą tešlą.O gal aš ką ir maišau.Užtat ir noriu viską išsiklausinėti iki galo, nes niekaip nenuspredžiu kokios noriu.

kai kuriose būna spec. mentelė ruginei tešlai.
O dėl tų dviejų mentelių, tai jos vis tiek geriau maišo nei viena.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 05 24, 08:44)
Ačiū msn29 užm atsakymą. O sakykit ta ruginė tešla nebūna labai kieta ir tada su veinu peiliuku maišyt labai sunku, skaičiau lyg labai sunkiai maišo su tuo vienu peiliuku tą tešlą.O gal aš ką ir maišau.Užtat ir noriu viską išsiklausinėti iki galo, nes niekaip nenuspredžiu kokios noriu.
Toks dėsningumas yra: kietesnę tešlą pailgos formos inde, su dviem mentelėm dažniau „pagaunama“. To tarpu, kai kvadratinio formos inde su viena mentelė gali tiesiog sukti centre.
Atsakyti
Sveikos, vis dar neturiu duonkepės, blaškausi, kaip smilga vėjyje doh.gif . Tai neapsisprendžiu, tai svarbesnių reikalų atsiranda...
Dabar dar toks klausimas iškilo - o tos duonekepės kaip "praneša", kad jau iškepė duonelė - sypypsi? Išsijungia? Na, kaip suprantat, kad jau, jeigu pvz. Panasonic SD 255 neturi langelio, pro kurį galima pažiūrėti? Dabar didysis klausimas - ar jo labai reikia ar tik "nice to have" reikalas jis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 05 25, 12:12)
<...>Dabar dar toks klausimas iškilo - o tos duonekepės kaip "praneša", kad jau iškepė duonelė - sypypsi? Išsijungia? Na, kaip suprantat, kad jau, jeigu pvz. Panasonic SD 255 neturi langelio, pro kurį galima pažiūrėti? Dabar didysis klausimas - ar jo labai reikia ar tik "nice to have" reikalas jis <...>

Duonkepė sucypsi kelis kartus ir išsijungia, bet dar berods 30 min. palaiko šilumą. Pažiūrėti tai tik iš pradžių dėl įdomumo kartais praverdavom dangtį, dabar tai laukiam ramiai signalo ir viskas. Pastebėjau, kad be langelio Panasonic duonkepėje gražiau ir lygiau apkepa viršus, nei su langeliu (Boman) ... Gal todėl, kad dangčio vidinėje pusėje esanti skarda atspindi karštį labiau, nei langelis? Nors duonos kokybė ir nenukenčia, bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 05 25, 13:15)
Duonkepė sucypsi kelis kartus ir išsijungia, bet dar berods 30 min. palaiko šilumą. Pažiūrėti tai tik iš pradžių dėl įdomumo  kartais praverdavom dangtį, dabar tai laukiam ramiai signalo ir viskas. Pastebėjau, kad be langelio Panasonic duonkepėje gražiau ir lygiau apkepa viršus, nei su langeliu (Boman) ...  Gal todėl, kad dangčio vidinėje pusėje esanti skarda atspindi karštį labiau, nei langelis?  Nors duonos kokybė ir nenukenčia, bet...  smile.gif

Dėkui. Jaučiu, kad reikia tiesiog pasiduoti pirmajam norui (o jis - širdį atiduoda šitai duonkepei) ir nebesiblaškyti. Kiek esu gyvenime patyrusi - visada intuicija pasiteisindavo, nors ne visada logiškai ji ir paaiškinama g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 05 25, 13:58)
<...> Jaučiu, kad reikia tiesiog pasiduoti pirmajam norui (o jis - širdį atiduoda šitai duonkepei) ir nebesiblaškyti <...>

Manau neteks gailėtis. Duonkepė tikrai gera, nors ir ne pati pigiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 05 25, 11:12)
Na, kaip suprantat, kad jau, jeigu pvz. Panasonic SD 255 neturi langelio, pro kurį galima pažiūrėti? Dabar didysis klausimas - ar jo labai reikia ar tik "nice to have" reikalas jis g.gif .

Aš be langelio tikrai nepirkčiau. schmoll.gif Man jo labai reikia. Vien jau pažiūrėt ar kyla tešla, ar gerai maišo, ar ne per daug skysčio ir t.t. Aš pastoviai žiūriu, ypač jei naujas receptas. Ir labai dažnai būna kad trūksta miltų.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2010 05 26, 13:37)
Aš be langelio tikrai nepirkčiau.  schmoll.gif  Man jo labai reikia. Vien jau pažiūrėt ar kyla tešla, ar gerai maišo, ar ne per daug skysčio ir t.t. Aš pastoviai žiūriu, ypač jei naujas receptas. Ir labai dažnai būna kad trūksta miltų.

Gal ir gerai, kad be langelio pas mus. Sudedam produktus ir nesukam galvos. Kepam beveik kasnakt jau pusė metų, bet dar nebuvo, kad neiškiltų ar dar kas nors nutiktų. Na, labai norint pažiūrėti, taigi galima pakelti duonkepės dangtį biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kuri turite? Kaip?
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Turiu jum klausima-pasiulyma. Ar nieks artimiausiu metu nesruosia pirkti duonkepes? As radau Lenkijoj e-parduotuvej varianta nebloga, pvz mano pasirinktas modelis 200 Lt pigesnis negu pas mus, galetume kartu su kuo nors uzsakyti is ten, butu ir siuntimas pigesnis. Nieks nesusigundys? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2010 06 07, 22:27)
Sveikos, mamytes. Turiu jum klausima-pasiulyma. Ar nieks artimiausiu metu nesruosia pirkti duonkepes? As radau  Lenkijoj e-parduotuvej varianta nebloga, pvz mano pasirinktas modelis 200 Lt pigesnis negu pas mus, galetume kartu su kuo nors uzsakyti is ten, butu ir siuntimas pigesnis. Nieks nesusigundys? bigsmile.gif

Aoie kokį modelį eina kalba? Nes vis dar ruošiuosi blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 06 08, 09:58)
Aoie kokį modelį eina kalba? Nes vis dar ruošiuosi  blush2.gif .

Siaip ten ivairiu yra, o mano pasirinktas tai moulinex ow6000.
Atsakyti