Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(alkatina @ 2010 05 15, 18:50)

QUOTE(keistuole @ 2010 05 15, 19:14)

Na aš irgi bandysiu laredoute pirkti. Tik viena mintis stabdo: kokia kalba pateikti receptai instrukcijoje?
Tik prancūzų ar ir anglų? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2010 05 15, 19:52)
Na aš irgi bandysiu laredoute pirkti. Tik viena mintis stabdo: kokia kalba pateikti receptai instrukcijoje?
Tik prancūzų ar ir anglų?  4u.gif  4u.gif

prancūzų, bet internete radau rusišką vertimą ir šiaip porą išsiverti, o paskui viskas aišku.
Be to ten tos jų bulkinės duonos, tai man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 05 15, 19:55)
prancūzų,

Ačiū, kad atsakei. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Dairausi ir aš šio stebuklo.Nalabai žinau kokios noriu, perskaičiau visą temukę, gal padėtumėt atsakyt į keletą sau užduotų klausimų.Šiaip pažiūrėjus ir paskaičius tiktų Moulinex OW5000, nes labai norėčiau kad galėtų iškepti visų rūšių duonelę ir baltą ir ruginę (kuriai kaip suprantu reikai dviejų peiliukų)ir džemuko išsivirt, kad galėtų keksą iškept, mielinę tešlą bandelėms, picai išsimaišyt orkaitėje kepti.Dar labai norėčiau kad galėtų kept su riešutais, kad turėtų kaip suprantu stalčiuką iš kurio ji galėtų juos paimt ir nereikėtų prie jos budėt, kad galėčiau ryte duonelę visai šeimynai pateikti šiltą, turiu omeny kad užstačius programą per naktį viskas iškeptų. Gal galėtų kuri patarti kas turi šitokio modeliuko duonkepę ar viską darys šis modelis.Ačiū.
Atsakyti
Pagal jūsų aprašymą, mano supratimu, visos duonkepės daro viską ką išvardinote, išskyrus stalčiuką razinoms.
Pas mane Moulinex, bet skaičių tai nežinau. Vnz., Senukuose kainavo 350LT ir buvo žymiai mažesnė už kitas. Ėmiau kad daug vietos neužimtų.
Puikiai išmaišo man ruginę duoną ir su viena mentele, bet aš jų po kilogramą, nekepu, darau mažesnes. Tai nzn kaip būtų su didelėmis. O dėl riešutų, turbūt nieko tokio juos ir iškarto sudėt. Bent jau aš nemokėčiau už stalčiuką + 200 Lt.
Ir dėl kepimo naktį, jei gyvenat standartiniam bute, kur garso izoliacija nekokia, tai nepavyks. Nes naktį atrodo kad baisiai ūžia, kai minko tešlą smile.gif
Atsakyti
Ačiūūūūūūūūūūūū Laurriuk už atsakymą.Va ir aš apie tas razinas galvoju ar verta............Tiesa o gal vis tik pamenat kokie ten jūsiškės skaičiukai, mat tada turėčiau į jus paršymą dėl instrukcijos.Mes ją žadam pirkti Lavijoje, ten pigiau išeina, bet bijau kas bus su instrukcija?O jei lietuviškai nebus kuo ir tikiu kad nebus, kaip tada aš sugebėsiu viską padaryt?Sakykit ar tada galėsit pagelbėti kokiu klausimu?O dėl garso ar tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai garsiai burzgia?Gyvenam nuosavam mane, bet žinot kaip su ta izoliacija būna...................Turim katiną kuris net indaplovės garso bijo, budi visą tą laiką kol ji ūžia išplėstom akim ir stačiom ausim, gaila žiūrėt, o patys tai jau pripratom.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 05 20, 10:40)
Ačiūūūūūūūūūūūū Laurriuk už atsakymą.Va ir aš apie tas razinas galvoju ar verta............Tiesa o gal vis tik pamenat kokie ten jūsiškės skaičiukai, mat tada turėčiau į jus paršymą dėl instrukcijos.Mes ją žadam pirkti Lavijoje, ten pigiau išeina, bet bijau kas bus su instrukcija?O jei lietuviškai nebus kuo ir tikiu kad nebus, kaip tada aš sugebėsiu viską padaryt?Sakykit ar tada galėsit pagelbėti kokiu klausimu?O dėl garso ar tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai garsiai burzgia?Gyvenam nuosavam mane, bet žinot kaip su ta izoliacija būna...................Turim katiną kuris net indaplovės garso bijo, budi visą tą laiką kol ji ūžia išplėstom akim ir stačiom ausim, gaila žiūrėt, o patys tai jau pripratom.

aš ir skalbimo mašiną ir indaplovę paprastai naktim leidžiu, tai man iš jų garso daugiau ir nieko, miegam.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 05 20, 10:40)
<...>O dėl garso ar tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai garsiai burzgia?<...>

Na mūsiškė (panasonic) tai gana tyli, ir tik maišymo metu šiek tiek girdisi, kaip skrebena, bet naktį net ir to negirdime... Anytos boman jau kur kas garsesnė. Galbūt nuo modelio priklauso garsumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 05 20, 09:40)
nebus, kaip tada aš sugebėsiu viską padaryt?Sakykit ar tada galėsit pagelbėti kokiu klausimu?O dėl garso ar tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai garsiai burzgia?

Mano duonkepė tokia
http://www.senukai.l...00-krups_4.html
Nu o kai maišo tai burzgia. Bet neištisai o su pertraukom, tai ir nervina miegant, vis prikelia. Namie, antram aukšte, turbūt netrukdytų. Man ir indaplovė trukdo ir knarkimas. Gal kiti nejautrūs.
O dėl instrukcijos, skanerio neturiu, atsiųsti negalėsiu. Bet ten knygutė yra kur angliškai parašyta, išsiversit.
Atsakyti
Sveikos,

ilgai ieskojau duonkepes, bet man jos tokios dideles ir daug vietos uzimancios pasirodydavo. Ir netycia radau Tefal Home Bread OW2001. SUper kompaktiska duonkepe. Dabar namai kvepia sviezia duona rytais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 05 19, 09:22)
... labai norėčiau kad galėtų iškepti visų rūšių duonelę ir baltą ir ruginę (kuriai kaip suprantu reikai dviejų peiliukų)...
2 peiliukai reikalingi didesnio apimties, pailgai duonai, galimybėj kepti 2 mažesniu, skirtingu tešlų donelėms. Su ruginė duona tai neturi nieko bendro. Ruginėj duonai reikia tik ilgiau keldinti tešla.
Atsakyti
Ačiū msn29 užm atsakymą. O sakykit ta ruginė tešla nebūna labai kieta ir tada su veinu peiliuku maišyt labai sunku, skaičiau lyg labai sunkiai maišo su tuo vienu peiliuku tą tešlą.O gal aš ką ir maišau.Užtat ir noriu viską išsiklausinėti iki galo, nes niekaip nenuspredžiu kokios noriu.
Atsakyti