QUOTE(Restar @ 2010 03 29, 14:43)
Dėkui, Ragaine . Ale visai susisuko galva (būčiau jau nusipirkus tą Panasonic), bet paaiškėjo, kad abiejų kortelių, kuriomis galėčiau atsiskaityti internetu galiojimo laikas pasibaigęs . O dabar va, ir klaustukų iškyla . Aš tai kažkaip noriu iš karto pirkti normalią ir džiaugtis ja ilgai. O ne pirkti belekokią pigią, paskui keisti. Kaip sako "skūpus moka 2 kartus". Dabar dėl to džemo susirūpinau . Šiaip gi gal ir pažaisčiau kokį kartą ar 2, nes gi duonkepės pagrindinė funkcija ne ta, na, bet kai nėra, tai gal man jos reikia ?
Dar norėjau paklausti - tas Panasonic'as aprašomas, kaip turintis 3 kepalo dydžius, bet kažkur atsiliepimuose kažkas skundėsi, kad atseit dydis vienas . Kaip iš tiesų yra?
Dar norėjau paklausti - tas Panasonic'as aprašomas, kaip turintis 3 kepalo dydžius, bet kažkur atsiliepimuose kažkas skundėsi, kad atseit dydis vienas . Kaip iš tiesų yra?
Pas mane ne Panasonic, bet irgi trys kepalo dydžiai. Tai tiesiog programose šiek tiek skiriasi laikas, priklausomai nuopasirinkto kepalo dydžio.
O džemai tai toks truputuką žaidimas, tam kartui pasidaryt, tikrai ne žiemai konservuot. Nebent gyvenant ne mieste, vis kasdien parsineši žemuogiu ir išverdi