Aš parti tai rinkausi tarp "Kenwood" ir "Moulinex". Kadangi žadėjau pati pirkti, tai buvau išsirinkusi pigesnę "Moulinex".
Mano nuomoe, kiek skaitinėjau, esmė ne pačioje duonkepėje, o esmė - mentelėse,
ruginė tešla kieta, tai joms rekomenduojama mentelė kaip 'šukos'.
"Kenwood" tokių neturi. Bet mano duonkepė - padovanota, tad nelabai ką rinkausi. Bet ruginę duoną iškepa. Tik aš 100 proc. rupios ruginės nemėgstu, man ji per kieta, per rūgšti ir pan., tai dedu 2/3 ruginių ir 1/3 rupių kvietinių miltų. Su išminkymu jokios problemos nebūna.
Ruginės tešlos programą turi iš pigesnių (bet ne visiškai pigių) Moulinex OW2000
http://www.epolis.lt...reke/id/110004/ na, aš į ją pradžioje ir žiūrėjau..
Dvi mentelės nebūtinai bus tik ruginei duonai, jei duonkepė turi ilgą gulsčią kibirėlį, tai gali turėti dvi menteles bet kokiai duonai (tiesiog jei ilgas katilėlis, tai neužteks vienos mentelės visur pasiekti tešlą, iš kiekvieno kampo ir gerai išminkyti)