As irgi savaja jau turiu...jau nustatyta rytinei duonytei
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 22, 15:58)
Marko&Vitka Karnišauskai, eikit i kepejeliu tema, gal ten pagelbes
ačiū SuperBaba už patarimą- ainu ieškoti kepejėlių temos
QUOTE(sandirame @ 2009 12 17, 13:32)
as irgi turiu duonekepe, pirkau vokietijoje, kepiausi namie, naudojau paprastus miltus ir sausas mieles, labai skani duonyte, yra ten ir receptu. bent jau mano pakuoteje buvo apie 30 skirtingu receptu. skanu, bet nera butinybe, manau greitai atsibos, ir elektros daug ima, nes maiso apie valanda ir kepa 1,5 (paprasciausia duona). taip kad manau pagalvokite pries perkant, ar verta. juk siais laikais pinigai reikalingi kitiems dalykams, o siaip juk galima inernete rasti pigiau. as uz savo mokejau 50 euru, pries 6 metus, o cia Lt dabar ji kainuoja netoli 300 lt. brangus malonumas, kuris greitai atsibosta
na dėl elektros tai tikrai nesutinku.mano orkaitė tiek elektros ima,kad duonkepė man išsigelbėjimas.anksčiau aš duonytę orkaitėje kepdavau tik savaitgaliais arba sėdėdavau naktim,nes dieną brangu baisiausiai...
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2009 12 22, 14:39)
Labas visoms būsimoms ir esamoms kepėjoms
Gal kas turit tokį agregatą?
Vadinasi Tefal OW3001
Gal kas turit tokį agregatą?
Vadinasi Tefal OW3001
kiek domėjomės,tai čia ta pati Moulinex pagal viską,tik skirta kitai rinkai,ir kodas kitoks
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 23, 03:07)
Aha, mačiau ir aš, kad Moulinex turi tokį patį modelį kaip ir Tefal, tik nesupratau, kodėl tik pavadinimas skyrėsi. Tai ko gero galima ieškotis ir kaip Moulinex manual user'į. Ačiū už pastabumą
Valio, gavau instrukciją rusų klb tiesa, modelis analoginis mano turimam, tai ir funkcijos tokios pat. Jei kam reikės, kreipkites į mane
Kai pamačiau šįvakar Kalėdų Senio dėžę (o nepamatytų tik aklas tokio didumo dėžės, kad ir kaip būtų slepiama po Kalėdų Senio palto skvernu ) ir kai ant dėžės šono pamačiau 'Kenwood BM 450' mano nuostabai ir džiaugsmui nebuvo ribų Mes turėsim duonkepę
Atkrito visi mano rūpesčiai renkantis ir svarstant Aš jau buvau susitaikiusi su paprastesniu ir pigesniu variantu, jau ruošiausi pirkti iškart po Naujų
Atkrito visi mano rūpesčiai renkantis ir svarstant Aš jau buvau susitaikiusi su paprastesniu ir pigesniu variantu, jau ruošiausi pirkti iškart po Naujų
QUOTE(Rasma @ 2009 12 24, 23:05)
Kai pamačiau šįvakar Kalėdų Senio dėžę (o nepamatytų tik aklas tokio didumo dėžės, kad ir kaip būtų slepiama po Kalėdų Senio palto skvernu ) ir kai ant dėžės šono pamačiau 'Kenwood BM 450' mano nuostabai ir džiaugsmui nebuvo ribų Mes turėsim duonkepę
Sveikute, Rasma, sveikinu įstojus į duonos kepėjų gretas Tai išties nuostabi dovana.
Rasma, pas mane tokia pati situacija buvo radau didziule deze su 450 ir dar specialu indeli apvaliai duonai kepti. vakar jau isbandem baltos duonos recepciuka. Vyrui nuo vasaros zirziau zirziau kad reikia, o jis taip skeptiskai i amne ziurejo, mazdaug "kiek duonos reik suvalgyt kad atsipikrtu ta tavo duonkepe?" - mat mes tai nebaisus duoniniai esam, bet uztat esam uz skania duonute. Tai va, gavosi musu duona tokia ala trys kapeikos tik padidintas variantas. Man visai patiko traski plutele, tik va labai jautesi mieliu kvapas, o as jo nemegstu....
Mano klausimas apie tas savo 5 favorite programas - cia tipo pats susiformuoji visa kepimo cikla - kiek sildyt, kiek minkyt, kiek kildinti kiek kepti ir kaip kepti?
Mano klausimas apie tas savo 5 favorite programas - cia tipo pats susiformuoji visa kepimo cikla - kiek sildyt, kiek minkyt, kiek kildinti kiek kepti ir kaip kepti?
QUOTE(Junda @ 2009 12 25, 23:20)
Sveikute, Rasma, sveikinu įstojus į duonos kepėjų gretas
Džiaugiuosi aš tokiom dovanom, tai tikrai
"žalia naujokė"
QUOTE(dresin @ 2009 12 26, 11:49)
Rasma, pas mane tokia pati situacija buvo radau didziule deze su 450 ir dar specialu indeli apvaliai duonai kepti.
Taip, pas mane tas katilėlis irgi priedo buvo
Sakyk, o pas Tave ta spalvota atskira receptų knygelė (ne instrukcija ) buvo pvz. anglų ar rusų kalba? Pas mane vien prancūzų ir italų kalbomis tos knygutės...o lietuviškoje instrukcijoje (ir kitose kur man suprantama - anglų, rusų instrukcijose) viso labo išversti 5 receptai
O į Tavąjį klausimą atsakau - taip. Pats susikuri kiek maišysi, kiek kildinsi, kada ir kiek kepsi Aš tai vadinu aukštuoju pilotažu...kiek skaičiau įvairiuose forumuose, tai tas 'savarankiškai' sukurtas programas daugelis naudoja ruginei duonai kepti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 26, 23:45)
O į Tavąjį klausimą atsakau - taip. Pats susikuri kiek maišysi, kiek kildinsi, kada ir kiek kepsi Aš tai vadinu aukštuoju pilotažu...kiek skaičiau įvairiuose forumuose, tai tas 'savarankiškai' sukurtas programas daugelis naudoja ruginei duonai kepti
Aha, aš čia kai paskaičiau, galvoju jezau kaip būtų gerai man tokia funkcija, nes dabar daug ka minkau ant vienos programos, tada nutraukiu, kildinu ant kitos, nutraukiu ir kepu ant trečios... Jei ne paslaptis, kiek jūsiškė kainavo maždaug? Ar čia šita?
QUOTE(Junda @ 2009 12 27, 12:28)
Aha, aš čia kai paskaičiau, galvoju jezau kaip būtų gerai man tokia funkcija, nes dabar daug ka minkau ant vienos programos, tada nutraukiu, kildinu ant kitos, nutraukiu ir kepu ant trečios... Jei ne paslaptis, kiek jūsiškė kainavo maždaug? Ar čia šita?
Parduotuvėje kainuoja apie 610 Lt, LT internetinėse parduotuvėse pigiausiai buvau radusi už 575 Lt, o kiek vyras mokėjo tiksliai neklausiu, nugi dovana Bet apie 600 Lt tai tikrai Nes paklaustas ar kainavo apie 600 Lt, tai numykė teigiamai
Taip šita, kaip paveiksliuke.
'Savos kūrybos' programos įmanomos 5. Tiek variantų galima sukurti ir išsisaugoti, kad kaskart nereiktų programuoti iš naujo
Jei rusų kalba suprantate skaityti, tai pvz. rusų forume Ваня28 nurodo (#125 žinutė) plikytos ruginės duonos 'savos kūrybos' programėlės nustatymus: http://hlebopechka.r...;topic=8408.120
Įvairiuose anglų/rusų forumuose buvau aptikusi nemažai siūlymų kaip programuoti, bet kaip ir sakiau, man tai dar 'aukštasis pilotažas' Aš pradėjau nuo paprastų receptukų iš knygelės, kad dar perprasčiau kaip kas ir nenusivilčiau duonkepe. Nes griebus iškart sudėtingus kepimus, gali kas neišeiti ir aišku kas tada būtų kaltas
QUOTE(Rasma @ 2009 12 27, 14:14)
Parduotuvėje kainuoja apie 610 Lt, LT internetinėse parduotuvėse pigiausiai buvau radusi už 575 Lt, o kiek vyras mokėjo tiksliai neklausiu, nugi dovana Bet apie 600 Lt tai tikrai Nes paklaustas ar kainavo apie 600 Lt, tai numykė teigiamai
Ale ir siaubinga kaina. Galvoju, tiek to, maniškė už 255 Lt. visai šauniai veikia, nu tuos trūkumus kaip stalčiuko ir langelio nebuvimas, savo programavimo nebuvimas tia kompensuosiu kažkaip pati Dar ir elektros mažiau ryja...