Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(Mrs. R @ 2009 12 17, 21:26)
prasome neskleisti dezinformacijos del elektros sanaudu.
paprastai duonkepes galingumas- 600- 800W
Vadinasi, tik kepdama [1val] ji naudoja visa savo galinguma- 0,6kw [apie 20ct] na, ir maisymas [15min] - 0,4kw - 10ct
gi elektrine orkaite yra kaip min 1,1kw ir kaitinam ja bent 1,5val, kad duona iskeptu....
Rasyciau daugiau, ale vaikas kazka kompe nuspaude, kad mygtukai susimaise, tai sunku pastoviai naudot fn klavisa... doh.gif

Dėl elektros, gal ir ne daug sunaudoja, bet pas mus ji apie metus jau stovi ir dirba labai retai.
Aisku, bulka skani gaunasi, o ypac gerai, kai tingim eiti i parda, kai tik duonos truksta lotuliukas.gif
Bet jei kas leistu atsukti laika atgal, tai as jos nepirkciau, naudingas daiktas, bet ne butinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2009 12 18, 10:14)
Dėl elektros, gal ir ne daug sunaudoja, bet pas mus ji apie metus jau stovi ir dirba labai retai.
Aisku, bulka skani gaunasi, o ypac gerai, kai tingim eiti i parda, kai tik duonos truksta  lotuliukas.gif
Bet jei kas leistu atsukti laika atgal, tai as jos nepirkciau, naudingas daiktas, bet ne butinas doh.gif

nuva, as taip ir galvojau...... pradedu abejoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 18, 12:31)
nuva, as taip ir galvojau...... pradedu abejoti  g.gif

Bet is kitos puses... ne milijona kainuoja mirksiukas.gif
Jau kaip as jos norejau, kaip galvojau viska kepsiu, bet... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš prieš pirkdama duonkepę, duoną ėmiau kepti orkaitėj. Mano šeimai ji patiko, o MB, kad palengvintų mano dalią, padovanojo aparatą. Jei šeima nemėgsta miltų gaminių, tai duonkepę pirkt tik todėl, kad kažkam ji nepakeičiama - nėra reikalo schmoll.gif
Yra šeimų, kurios iš viso retai gamina namuose, tai duonkepė neprivers to daryti. Yra namų, kurios net neturi orkaitės ir gyvena....
Bet jei jūs namuose valgot duoną, picą, pyragus, bandeles, koldūnus, čeburekus, verdat uogienes, verta pasilengvinti sau dalią.... Juolab, kad tikrai ne arklį kainuoja. Ir pvz jei jūs negaminat ištaigingų valgių, tai načiort jums pvz ir bagetų formos lotuliukas.gif išgyvensit be jų, o kartą ar du nusipirksit jau iškeptus iš sutaupytos duonkepės kainos...
Aš neįsivaizduoju, kaip gyvenčiau be virtuvinio kombaino, nes man kasdien reik ką malt, smulkint, kapot, plakt, trint... Mano sesuo sako - taigi viską rnkom galima padaryt... Bet žinot, jei rankom, tai aš jau geriau nedaryčiau....
Atsakyti
Man reikia reikia labai reikia duonkepes, bet vis neissirenku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jau issirinkau, pagaliau karsta.gif - Kenwood BM 450 - vakar parsivezem ir nakciai uzkepem savo pirmaja duonuke. Kepem duona su sokoladu, tai vidury naktu is miegu prikele karsto sokolado kvapas hihihi.gif, bet ryte rezultatu daugiau nei patenkinta - duonuke tikras profo darbas thumbup.gif . Tiesa pasakius net nesitikejau tokio gero rezultato, nes buvau uzsienio forumuose ir ne visai teigiamu atsiliepimu prisiskaicius, bet dabar tai tikrai nesigailiu, kad sita issirinkau thumbup.gif
Atsakyti
450 brangus modelis smile.gif kodel butent si rinkaisi?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 18, 15:23)
450 brangus modelis smile.gif kodel butent si rinkaisi?

mastau.gif Del keleto niuansu: 1. norejau, kad kepimo indas butu ne tefloninis, nes is teflono prie 200 laipsniu tempos issiskiria nuodingos dujos, sukeliancios vezi. Sitos duonkepes indas, kaip rase, aluminium non-stick, bet kai gavau (uzsisakinejau internetu, tai neturejau galimybes apziureti gyvai), tai jauciuosi apgauta, nes nors indas ir aliuminio, bet is vidaus padengtas kazkuo labai panasiu i teflona g.gif - nu bet mat ji biesas, ka jau padarysi, turbut kitokio nerasciau jau.
2. turiu alergiska vaikiuka, todel norejau tureti galimybe issikepti duona be gliuteno ar is speltos miltu.
3. norejau, kad butu ne tik duotos programos, bet ir galimybe paciai sukurti programa.
4. norejau, kad butu tas stalciukas riesutams, razinoms ir kitiems priedams is kurio duonkepe pasiima pati ir nereikia prie jos budeti, kad laiku sumestum reikiamus priedus.
5. norejau duonkepes su nekaistanciu pavirsiumi, kad nereiketu sergeti, kad vaikas neprikistu pirsciuku.
6. norejau patvaraus daikto, nezinau dar ar pasiteisins, bet neradau atsiliepimu, kad po keliu kartu sugestu. O pvz apie Panasonic SD 255 tokiu atsiliepimu radau (pagrinde rinkausi tarp situ dvieju modeliu).
7. norejau, kad butu stabili, tvirta, kad nesokinetu po stala minkydama duona hihihi.gif, o sita del savo svorio tikrai nei is vietos pajudeti negali biggrin.gif (tuo paciu ramu, kad vaikas uz laido paemes nenutemps - nepajegs smile.gif )

Toki pati modeli galima parsisiusti is http://www.amazon.co...r/dp/B001QTVX50 - bus maziausiai 100Lt pigiau nei pas mus, tik tiek, kad jei sugestu, tai terliojimasis su siuntimais del garantinio remonto.

P.S Buvau radus atsiliepimu, kad menkai apskrudina ir turedama tai omenyje vakar pasirinkau 3 apskrudinimo lygi - tai ka zinau mastau.gif, gal kas megsta visai sudegusia, tai jiems gal ir menkai, bet man tai jau vos ne per daug suskrudino, daugiau nesirinksiu pacio stipriausio lygio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 gruodžio 2009 - 17:46
Dar del nekaistancio pavirsiaus noriu si ta pridurti: turim tokia siuvimo masina, kurios pavirsius plastmasinis ir ijungus ten kazkas is vidaus lieciasi, svyla ir skleidzia bjauru kvapa - tai ir sumoketu pinigu gaila ir vietos namuose ir ismesti gaila - atrodo daiktas naujas, o visiskas s..... . Del to pries pirkdama duonkepe nusprendziau, kad geriau jau daikta brangesni isigyti, nei vel pinigus i bala ismesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 gruodžio 2009 - 23:28
O mes iš tų dviejų modelių vis tik išsirinkome Panasonic SD 255. Pasiskaitinėjom rusiškuose puslapiuose - ten ją labai išgyrė, tai ir padėjo mums apsispręsti. Dabar laukiame, kada pristatys... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2009 12 19, 21:38)
O mes iš tų dviejų modelių vis tik išsirinkome Panasonic SD 255. Pasiskaitinėjom rusiškuose puslapiuose - ten ją labai išgyrė, tai ir padėjo mums apsispręsti. Dabar laukiame, kada pristatys...  ax.gif

Ar pirkot iš amazon.co.uk? Ten tikrai neblogos kainos. Aš Panasonic SD 254 dvi pirkau (dovanų), dabar keliauja, išėjo po 276 Lt. Jau naudoju ją pusmetį ir esu labai patenkinta. Tik vienas trūkums - nėra langelio ir labai įdomu pažiūrėt į vidų, tai atidarinėju smile.gif Bet tai smulki problema.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 12 19, 23:11)
Ar pirkot iš amazon.co.uk? Ten tikrai neblogos kainos. Aš Panasonic SD 254 dvi pirkau (dovanų), dabar keliauja, išėjo po 276 Lt. Jau naudoju ją pusmetį ir esu labai patenkinta. Tik vienas trūkums - nėra langelio ir labai įdomu pažiūrėt į vidų, tai atidarinėju smile.gif Bet tai smulki problema.

As irgi labai gundziausi is ten pirktis, bet paskui pagalvojau o kas, jeigu sukratys, sutrenks pakeliui g.gif ? Tai tektu vos parsisiuntus jau del garantinio kreiptis doh.gif , todel neisdrisau - pirkausi cia.
Papildyta:
Stai paziurekit koks musu pirmas blynas su duonkepe gavosi smile.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 20 gruodžio 2009 - 09:34