Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos

QUOTE(nomke7 @ 2009 12 13, 11:23)
Tikiu  biggrin.gif , bet as turedama 3 metus duonkepe, tik dabar atradau italiska fokacio, o kiek as dar nezinau....
Kai isigysi duonkepe, apsilankyk duonos kepimo temoje, ten labai daug puikiu receptu, neuzteks ir menesio viska isbandyt ir atsirinkt tai, kas tinka ir patinka.

oj kas cia per fokacio?! g.gif
as ten daznai uzsuku, pasiskaitau atsiliepimus, pasizymiu receptukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 07, 16:56)
Aš tai dar niekur nerandu konkretaus išvardijimo kokios yra tos "Kenwwod" duonkepių programos g.gif Randu tik nurodytą skaičių, bet konkretaus įvardijimo kaip kad "Moulinex", sunkiai g.gif

As turiu (Kenwood BM 450), bet tik angliskai - jeigu reikia, parasykit savo pasta i az, pasiusiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 15 gruodžio 2009 - 10:27
Skaiciau skaiciau apie duonkepes, bet vis tiek neissirinkau kokios paprasyt Kaledu senelio doh.gif blush2.gif Vienos giria ir tas pigias po 200Lt, kitos turi tas, kurios po 600Lt kainuoja. Tai koks skirtumas tarp brangios ir pigios apart to gamintojo vardo?

Siaip prie technikos visos man paciai tiktu metalo spalvos duonkepe smile.gif Noriu, kad dzemus darytu, tesla picoms, bulkoms, keksams ir t.t. ir zinoma skanios duonos noretusi smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 16, 14:25)
Skaiciau skaiciau apie duonkepes, bet vis tiek neissirinkau kokios paprasyt Kaledu senelio doh.gif  blush2.gif  Vienos giria ir tas pigias po 200Lt, kitos turi tas, kurios po 600Lt kainuoja. Tai koks skirtumas tarp brangios ir pigios apart to gamintojo vardo?

Siaip prie technikos visos man paciai tiktu metalo spalvos duonkepe smile.gif  Noriu, kad dzemus darytu, tesla picoms, bulkoms, keksams ir t.t. ir zinoma skanios duonos noretusi smile.gif  doh.gif

as irgi paskaitau paskaitau...... daug pinigu leisti nenoriu, noriu tokiu funkciju kaip ir tu ieskai...... tai va gal yra koks variantas nebrangus ir geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 12 16, 16:19)
as irgi paskaitau paskaitau...... daug pinigu leisti nenoriu, noriu tokiu funkciju kaip ir tu ieskai...... tai va gal yra koks variantas nebrangus ir geras  g.gif

As kiek suprantu si viska daro, o ir viena supermamyte naudoja tokia ir labai patenkinta:

http://www.senukai.l...eta-2149_5.html

Tik vat vis gi man idomus kainu skirtumas....ar tik del vardo kitos brangesnes, at ten yra kitokiu pliusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 16, 17:37)
As kiek suprantu si viska daro, o ir viena supermamyte naudoja tokia ir labai patenkinta:

http://www.senukai.l...eta-2149_5.html

Tik vat vis gi man idomus kainu skirtumas....ar tik del vardo kitos brangesnes, at ten yra kitokiu pliusu g.gif

as nzn kodel, bet linkstu link sios
http://www.senukai.l...00-krups_5.html
vien tik todel kad galima pasirinkt kepimo svori
Atsakyti
Gal zinot kokios pastaruju dvieju kainos? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2009 12 17, 10:14)

eta kainuoja 210..... o kita galima rasti uz 289.....
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2009 12 17, 10:14)

dabar senukuose akcija, eta 219, rodos, o moulinex 245

http://daugakciju.lt...mp;limitstart=1
Atsakyti
as irgi turiu duonekepe, pirkau vokietijoje, kepiausi namie, naudojau paprastus miltus ir sausas mieles, labai skani duonyte, yra ten ir receptu. bent jau mano pakuoteje buvo apie 30 skirtingu receptu. skanu, bet nera butinybe, manau greitai atsibos, ir elektros daug ima, nes maiso apie valanda ir kepa 1,5 (paprasciausia duona). taip kad manau pagalvokite pries perkant, ar verta. juk siais laikais pinigai reikalingi kitiems dalykams, o siaip juk galima inernete rasti pigiau. as uz savo mokejau 50 euru, pries 6 metus, o cia Lt dabar ji kainuoja netoli 300 lt. brangus malonumas, kuris greitai atsibosta mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokie modeliai duonkepiu turi tuos du pagalius teslai maisyti...girdejau vienas ten skirtas ruginei duonai, kitas kitokiai?
Atsakyti
prasome neskleisti dezinformacijos del elektros sanaudu.
paprastai duonkepes galingumas- 600- 800W
Vadinasi, tik kepdama [1val] ji naudoja visa savo galinguma- 0,6kw [apie 20ct] na, ir maisymas [15min] - 0,4kw - 10ct
gi elektrine orkaite yra kaip min 1,1kw ir kaitinam ja bent 1,5val, kad duona iskeptu....
Rasyciau daugiau, ale vaikas kazka kompe nuspaude, kad mygtukai susimaise, tai sunku pastoviai naudot fn klavisa... doh.gif
Atsakyti