Aš pilnai pritariu Linutukei. Dabar ruošiuosi lankyti jogą, bet nevažiuoju į gerą mokyklą vien dėl to, kad ji centre. Jau geriau į kokius Žemuosius Panerius iš Šeškinės nusigaučiau nei į centrą .
QUOTE(Aristokratė @ 2009 04 10, 11:31)
ka as zinau , man pvz. atrodo, kad siuvimas Lietuvoje nera populiarus
Na, kai krize ir zmonems pinigeliu truksta, tai rankdarbiai ir gaminimas namuose ispopuliareja manau
QUOTE(babouziuke @ 2009 04 10, 18:53)
Siuvimo kursai, tai labai gera niša verslui. Tokių pas mus dar nėra. Nuo klienčių neatsigintumėte . Aš kažkada turėjau tokią mintį organizuoti siuvimo kursus, bet pati nesu profesionalė (būčiau samdžius dėstytoją kokią), todėl pristabdžiau .
Aš pvz labai domiuosi įvairiom drabužių konstravimo metodikom, drabužių konstravimu kompiuteriu, o ne rankom. Galvoju gal reikės kada nors bandyti konstravimo kursus organizuoti .
Aristokrate, sakau tik pirmyn .
Aš pvz labai domiuosi įvairiom drabužių konstravimo metodikom, drabužių konstravimu kompiuteriu, o ne rankom. Galvoju gal reikės kada nors bandyti konstravimo kursus organizuoti .
Aristokrate, sakau tik pirmyn .
Dažnai tie, kas moko, patys nieko nemoka.
QUOTE(Singer meistras @ 2009 04 10, 22:59)
Dažnai tie, kas moko, patys nieko nemoka.
Nenoreciau pas tokius mokytis
QUOTE(spaceRenata @ 2009 04 12, 07:34)
Cia sijono nuotrauka:
http://www.burdafash...18/000001518703
ji is ineto, o ten aiskiau nieko nepateikta, tad ar uztektu tiek info, kad nubraizyti brezinukus? ar siust ismatavimus?
http://www.burdafash...18/000001518703
ji is ineto, o ten aiskiau nieko nepateikta, tad ar uztektu tiek info, kad nubraizyti brezinukus? ar siust ismatavimus?
tavo ismatavimu butini sijono iskarpai bet jei nori tik primityvaus mazo brezinuko - tai nebutina (na kad paziureti kaip atrodo schemute)
QUOTE(Chera @ 2009 04 12, 11:45)
tavo ismatavimu butini sijono iskarpai bet jei nori tik primityvaus mazo brezinuko - tai nebutina (na kad paziureti kaip atrodo schemute)
issimatuosiu sian vakare. tuomet ir atsiusiu
SU VELYKOM!!!!!!!!
QUOTE(Chera @ 2009 04 12, 11:45)
kol susiruosiau pasimatuoti, radau nuoroda, is kurios parsisiunciau brezinius
aciu uz pasiulyma, manau kreipsiuosi, kai kita karta ka pasisiut sugalvosiu
QUOTE(spaceRenata @ 2009 04 13, 23:04)
kol susiruosiau pasimatuoti, radau nuoroda, is kurios parsisiunciau brezinius
is kur siuntiesi brezinius?
QUOTE(Chera @ 2009 04 14, 11:58)
is kur siuntiesi brezinius?
is cia:
http://klk.pp.ru/boa...hp?t=379&page=2
yra dar cia forume tema, ten daugiau nuorodu
QUOTE(spaceRenata @ 2009 04 14, 12:35)
bet cia galima siustis tik po viena faila per diena?
QUOTE(Aristokratė @ 2009 04 10, 12:31)
ka as zinau , man pvz. atrodo, kad siuvimas Lietuvoje nera populiarus
Dar vienas paskatinimas butu: siandien perziurejau Vilniaus aukstesniosiose/profesinese/ir visokiose kitose ugdymo istaigose siulomas su siuvimu susijusias programas. Ir ka gi, dauguma dienines studijos arba neakivaizdines, kurios taip pat organizuojamos darbo dienomis tam tikromis savaitemis, zodziu reiketu derinti moksla su darbu, na o toks hobis neturetu drabui traukdyti. Vakariniu studiju nerasta. Taigi Vilniuje mokancia siuti turime monopoliste Danute