QUOTE(taram-param @ 2009 03 15, 22:55)
Tai, kad aš taip ir darau. pasidarau iškarpas, pirma iš kokios senos paklodės pabandau siut, tada iškerpu iš medžiagos, susiuvu, rtada taisau ir dar taisau, paskui dar pataisau, kol jau galu gale nebera iš ko taisyt
, butu daug lengviau jei nereikėtų šimtą kartų begti ir matuotis, o tiesiog aprengti manekeną ir viską iš šono pamatyti, pridaigstyti kur klaidelė, bet nerandu kur Kaune nusipirkti. o iš Burdos siūnant irgi reikia ši ta "nusištaukinti", nes kai pabandžiau atriodo tokią nesudėtingą suknelę pasisiūti tai net 2-3 cm palikau kreštelį ilgesnį, o kaklas vistiek gavosi toooooks išnertas, kad vos pupuliukai mano nekrenta lauk
na zinok, su manekenu tokis niuansas, kad jie bus ne toks, kaip tu
nebent gaminsi identiska
O tu iskart susiuni? As tai sudaigstau pirma - is pradziu su adatelem, po to pasimatuoju, jei gerai - kokiu ryskiu siulu sudaigstau, uzsidedu, paziuriu, kur reikia ka pataisyt - kai nesusiuta, o sudaigstyta lengviau juk, be to ir ant medziagos nesimato, jei isardai. Kai jau man tinka viskas, tada jau susiunu, pasimatuoju, islyginu jei reikia - ir tada jau nupjaunu ko nereikia