Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo kursai

Heh merginos būtų gerai, kad rašytumėte į privatą, taip greičiau pastebiu ir sureaguoju ir jūs pačios greičiau matot atsakymus.
Plius jeigu veluojat ir ant ribos spėjimo parašykite iš karto savo mob. tada greituoju būdu susiekčiau su mokytoja ir perduočiau kontaktus. Ji iš kart atsako ir dažniau tiksliau į klausimus, plius jūs visada galite atsisakyti, čia jūsų laisva valia, naudokitės ja wink.gif
Papildyta:
Kaina bijau sumeluoti, bet rodos apie 500. 4 mėnesiai kartą į savaitę.
Siuvmo mašinos reiktų tik nuo vidurio kursų.
Atsakyti
i az parasiau nr savo
Atsakyti
Kaina 600 lt smile.gif
Atsakyti
man tai iskilo klausimas, gal kvailas, o kodel norit ismokt siuti bigsmile.gif
Atsakyti
Aristokratė, manau tikrai kvailas klausimas blush2.gif Juk, kaip džiugu, kai pati gali atsipalaiduoti siuvant. Be to, tai jau bus savas darbas. O savas darbas juk mielesnis ir vienetinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2009 02 09, 21:26)
Aristokratė, manau tikrai kvailas klausimas  blush2.gif  Juk, kaip džiugu, kai pati gali atsipalaiduoti siuvant. Be to, tai jau bus savas darbas. O savas darbas juk mielesnis ir vienetinis  4u.gif


nu kaip paziuresi biggrin.gif , nes pvz. kaip pries 10 metu Lietuvoje nebuvo per daugiausia parduotuviu, o kainos aukstos, as labai norejau ismokt siuti, bet dabar, kai parduotuviu daug, kainos pusetinos, jau ir nesinori siutis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 02 10, 10:33)
nu kaip paziuresi  biggrin.gif , nes pvz. kaip pries 10 metu Lietuvoje nebuvo per daugiausia parduotuviu, o kainos aukstos, as labai norejau ismokt siuti, bet dabar, kai parduotuviu daug, kainos pusetinos, jau ir  nesinori siutis  ax.gif .

Labas, Aristokrate. O aš visą laiką galvojau apie siuvyklą. Orentavausi į trikotažo- galanterijos gaminius, bet neradau sau kompanjonų. Labai gerai žinau rinką. Tikrai dar galima joje surasti laisvą nišą.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 10, 16:51)
Labas, Aristokrate. O aš visą laiką galvojau apie siuvyklą. Orentavausi į trikotažo- galanterijos gaminius, bet neradau sau kompanjonų. Labai gerai žinau rinką. Tikrai dar galima joje surasti laisvą nišą.


as irgi galvojau, kol i ES neistojom, kol musu pigi jega nepabrango ir dar jos pritruko, o dabar daug siuvimo fabriku bankrutuoja del sumazejusiu uzsakymu, manau, kad ne vien krize kalta, bet ir organizaciniu savybiu stoka g.gif

Aisku, jei siuvykloje kazka gamini, kuri kazka isskirtinio, galima tureti mini siuvyklele iki 5 siuveju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 vasario 2009 - 10:35

Aristokratei
Butent mini mobili siuvykla mane visada domino. Tam reikia geros Šef- sivėjos ir išmanančio siuvėjos amatą, mechaniko, o visa kita po kojomis guli. Šie du arkliukai kartu patemtų bet kokį verslo vežimą, bet kurioje ES šalyje.
Štai pavyždys. Įrengimų bandymui gavau daug visokių trikotažo atraižų. Pasidariau lekalus ir iš tų margų skeutelių per pusantro mėnesio prisiuvau, virš 2500 vaikiškų rūbelių(Nr.26- 32 berankoves, kelnaitės, golfukai). Išėjo dviguba nauda. Šie sudurstyti skarmalai buvo staigiai išpirkti už labai gerą kainą. Pasipylė ušsakymai, tuomet aš ir pagalvojau apie siuvyklą, o tų siuvėjų- nėra. Darbo biržoje esančias- reikia permokyti. Siuvėjos paruošimas, tokios, kad, pav. ,galėtų "aklai" siūti su pl- siūle, trunka apie pusė metų, pagalbinę suvėją galima apmokyti pėr pora savaičių.
Atrodo atitolau nuo pagrindinės temos smile.gif
\
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 11, 14:06)
Štai pavyždys. Įrengimų bandymui gavau daug visokių trikotažo atraižų. Pasidariau lekalus ir iš tų margų skeutelių per pusantro mėnesio prisiuvau, virš 2500 vaikiškų rūbelių(Nr.26- 32 berankoves, kelnaitės, golfukai). Išėjo dviguba nauda. Šie sudurstyti skarmalai buvo staigiai išpirkti už labai gerą kainą. Pasipylė ušsakymai, tuomet aš ir pagalvojau apie siuvyklą, o tų siuvėjų- nėra. Darbo biržoje esančias- reikia permokyti. Siuvėjos paruošimas,  tokios, kad, pav. ,galėtų "aklai" siūti su pl- siūle, trunka apie pusė metų, pagalbinę suvėją galima apmokyti pėr pora savaičių.
Atrodo atitolau nuo pagrindinės temos smile.gif


as, tai tikiu, nes vaiku drabuziai tikrai einami bigsmile.gif , ypac pigus ir kokybiski, nes kai pasiziuri kiek parduotuveje kainuoja pora siuliu vaikiska maikute (net ir kudikiui) baisu darosi blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 vasario 2009 - 15:15
QUOTE(Aristokratė @ 2009 02 11, 16:13)
as, tai tikiu, nes vaiku drabuziai tikrai einami  bigsmile.gif , ypac pigus ir kokybiski, nes kai pasiziuri kiek parduotuveje kainuoja pora siuliu vaikiska maikute (net ir kudikiui) baisu darosi  blink.gif .

Palietėme skaudžią, vaikiškų drabužių temą. Viena medalio pusė- brangus, kita- negygyjeniški, o išskalbus- praranda formą. Čia ir yra viena iš tų nišų, kur galima neblogai isitvirtinti. Pradžiai, šiam darbui geriausiai tiktų paprasti, bet patikimi tarybiniai įrengimai: 208kl. overlokas ir 76kl. pl- siūlė (skaitytojoms nepatariu pačioms pirkti tokių mašinų- verksite). Su jais viena vidutinė siuvėja, neatsitraukdama nuo puodų, laisvai pasiuva apie 50 ir daugiau vaikiškų kelnyčių arba kt. panašaus sudėtyngumo gaminukų per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 11, 16:20)
Palietėme skaudžią, vaikiškų drabužių temą. Viena medalio pusė- brangus, kita- negygyjeniški, o išskalbus- praranda formą. Čia ir yra viena iš tų nišų, kur galima neblogai isitvirtinti. Pradžiai,  šiam darbui geriausiai tiktų paprasti, bet patikimi tarybiniai įrengimai: 208kl. overlokas ir 76kl. pl- siūlė (skaitytojoms nepatariu pačioms pirkti tokių mašinų- verksite). Su jais viena vidutinė siuvėja, neatsitraukdama nuo puodų, laisvai pasiuva apie 50 ir daugiau vaikiškų kelnyčių arba kt. panašaus sudėtyngumo gaminukų per dieną.


gal masinu paveiksliuku galima biggrin.gif
Atsakyti