Sveikutės
Užsimaniai ušmokt siūti. Nu labai labai noriu
Per google bandžiau surasti, bet Vilniuje labai mažai radau kursų. Gal galite patarti, kur galima būtų rasti, kokie geresni, kur eiti, nuo ko pradėti ir panašiai?
Domina Vilnius
QUOTE(Frosted @ 2006 10 15, 08:07)
Sveikutės
Per google bandžiau surasti, bet Vilniuje labai mažai radau kursų. Gal galite patarti, kur galima būtų rasti, kokie geresni, kur eiti, nuo ko pradėti ir panašiai?
Domina Vilnius
Domina Vilnius
As lankau pas p. Danute privaciai, namuose. Esu baisiai patenkinta Kaina 20 lt/val.
Pas p.Danute mes norejom vasara lankyti pamokas (grupele apie 6 zmones), bet issigandom, kad vasara "nepailsesim" ir atidejom rudieniui Tai jeigu susiorganizuosim, galesim pranest
Jo, jo, aš tik šiuos ir buvau internete radus
Bet man tai reikėtų ko nors nuo pradžių, nes aš visai visai nemoku nieko
Ar jūs ten tobulinsitės ar pradėsit nuo pradžių?
Aš labai norėčiau O kada jūs čia žadat?
Bet man tai reikėtų ko nors nuo pradžių, nes aš visai visai nemoku nieko
Ar jūs ten tobulinsitės ar pradėsit nuo pradžių?
Aš labai norėčiau O kada jūs čia žadat?
O gal ir Kaune kas lanko tokius kursus?
Kas labai labai nori išmokti siūti ir neturi galimybės eiti į kursus siūlau nusipirkt žurnalą Burda ,ten rasite ir iškarpų,ir aprašymą kaip reikia siuti .Dar geras siuvino žurnalas Atelje(rusiškas) , jo reikia teirautis pas tuos kas prekiauja rusiška literatūra.Būna pirkti knygų (Siuvėjų pradžiamoksliai).Sėkmės
Sorry, kas mano, kad burda pades pradedanciajam. Tai ka as bandziau is zurnalu ir ka ismokau pas p. Danute, tai skiriasi kaip dangus ir zeme. Jau nekarta buvo rasyta apie p.Danutes pamokas, kad pas ja yra naturoje daromi pavyzdeliai ivairiu "mazgu", kas neaisku maloniai paaiskina, o ir sau drabuzeliu jos pagalba pasisiusi.
Mano patirtis su Burda buvo tokia, pradedu ir padedu i sona, nes nesigauna, o dabar po pamoku tik malonu siuti
Mano patirtis su Burda buvo tokia, pradedu ir padedu i sona, nes nesigauna, o dabar po pamoku tik malonu siuti
Kad Burdoj visi dydžiai nuo 36 prasideda, ir tas kaip 38 atrodo
Be to, as norėčiau išmokti pati iškarpas daryti, ir matavimus visokius, kad galėčiau pasisiųti ne vien tai, kas žurnale yra.
Ir žurnaluose nebūna parodyta siuvimo eiga ir kokius dygsnius naudoti, nu vienžo
O kokia pas p. Danutę kaina kursų, jei ne indivudualiai lankyti?
Be to, as norėčiau išmokti pati iškarpas daryti, ir matavimus visokius, kad galėčiau pasisiųti ne vien tai, kas žurnale yra.
Ir žurnaluose nebūna parodyta siuvimo eiga ir kokius dygsnius naudoti, nu vienžo
O kokia pas p. Danutę kaina kursų, jei ne indivudualiai lankyti?
Pas p.Danute planavom vaiksciot nuo rudens , bet kolkas tylu. Kadangi siuo metu as ir nelabai galeciau, tai ir nesidraskau Jeigu tos mamos nieko neorganizuos, tai po Naujuju pati bandysiu tartis O kainuotu 300-400Lt. (tiksliai nepamenu, bet kazkas panasaus) triju men. kursas. I ji ieina tai kas buvo auksciau nuorodoje. Tai kol kas tiek
O del Burdu Kiek bandziau savarankiskai siut, tai nieko man neisejo tik kruva medziagos sugadinau, bet turiu vilties ...
O del Burdu Kiek bandziau savarankiskai siut, tai nieko man neisejo tik kruva medziagos sugadinau, bet turiu vilties ...
Vilnietėms gerai, nes jos turi p. Danutę o ką mums Kaunietėms daryti?
Kursus lankyti vis tik verta,pati esu baigusi,nes jei kila kokių klausimų,tau viską paaiškins,o paskui jau galima ir iš Burdos siūti.
QUOTE(rege @ 2006 10 16, 12:28)
Pas p.Danute planavom vaiksciot nuo rudens , bet kolkas tylu. Kadangi siuo metu as ir nelabai galeciau, tai ir nesidraskau Jeigu tos mamos nieko neorganizuos, tai po Naujuju pati bandysiu tartis O kainuotu 300-400Lt. (tiksliai nepamenu, bet kazkas panasaus) triju men. kursas. I ji ieina tai kas buvo auksciau nuorodoje.
Rege, o kada dabar planuosi eiti? Aš labai norėčiau prisijungti, kad ir po Naujųjų. Man 20Lt/val biski brangokoka
Cia is viso 300-400 ar per mėnesį? Aš žinau dar vieną merginą, kuri prisijungtų prie norinčių išmokti siūti
QUOTE(rulle @ 2006 10 16, 12:51)
Kursus lankyti vis tik verta,pati esu baigusi,nes jei kila kokių klausimų,tau viską paaiškins,o paskui jau galima ir iš Burdos siūti.
Rulle, o tu iš kokio miesto? Kur ir pas ką kursus lankei?