Įkraunama...
Įkraunama...

NORO virusas

mes kai gulejom ligoninej tai sake kad si liga aceit nuo nesvariu ranku ir tt.,o uzsikrete tai po mano maziaus visi kas prie jo pabuvo t.y. ir as ir tetis ir mociute, o man sake kad NORO virusas temp neturi,beje maniskiui jos ir nebuvo g.gif ir lasalines jam nestate nes jis puikiai isgere GASTROLITA o lasaline tapati ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2007 04 05, 10:12)
mes kai gulejom ligoninej tai sake kad si liga aceit nuo nesvariu ranku ir tt.,o uzsikrete tai po mano maziaus visi kas prie jo pabuvo t.y. ir as ir tetis ir mociute, o man sake kad NORO virusas temp neturi,beje maniskiui jos ir nebuvo  g.gif ir lasalines jam nestate nes jis puikiai isgere GASTROLITA o lasaline tapati ir yra  4u.gif

4u.gif Maniškė irgi be temperatūros prasirgo,bet negėrė,aš jai su švirkštu girdžiau,bet išvemdavo,kad ir po mažai girdžiau verysad.gif
Taip ir mums sakė,kad nenuplautos rankos galėjo būti,čiaudėjo kas nors su šia bacila,
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2007 04 04, 21:04)
Nu zinokite nieko nesuprantu kas darosi su mano viena is dukreliu.Pakylo siandien vakare Paulai temper. 38,8 . Siandien jai suejo 6 tos ligos diena.Ir beje tik siandien mes parsigabenome is ligonines namo. Ar cia ta temper. auksta prie to noro viruso gali buti ar mes cia ligonineje kazka naujo pagavome? g.gif  Pirmomis ligos dienomis pas ja temp. buvo 37,5.O dabar staigiai uzkilo, nors jinai jau 4 dienas kai nevemia, neviduriuoja.

Ligonineje maniskiams abiems temperatura buvo iki 38,9, sunui pries pora dienu buvo pakilusi 37,5,kazko nesitraukia tas virusas, nors jau savaite kaip is ligonines grize esam. dukra tustinasi 1-2 kartus per diena, bet tebeviduriuoja. Geriam bifovali 2k. dienoj, sunaus viduriai tai net per kieti jau, o va su dukra nekas.

Kas del koses, tai bijau ant pieno virti, nes gydytoja pasake susilaikyti nuo pieno produktu, tik jogurta galima....
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2007 04 05, 10:27)
Ligonineje maniskiams abiems temperatura buvo iki 38,9, sunui pries pora dienu buvo pakilusi 37,5,kazko nesitraukia tas virusas, nors jau savaite kaip is ligonines grize esam. dukra tustinasi 1-2 kartus per diena, bet tebeviduriuoja. Geriam bifovali 2k. dienoj, sunaus viduriai tai net per kieti jau, o va su dukra nekas.

Kas del koses, tai bijau ant pieno virti, nes gydytoja pasake susilaikyti nuo pieno produktu, tik jogurta galima....

unsure.gif taip taip ir man sakė pieno produktų vengti,bet mes dar mažiukės,mišinuko jai reikia kaip maisto ax.gif bet tfu tfu tfu kol kas gerai,tikiuosi,kad jau pasveikom 4u.gif
O jum sveikatytės linkiu 4u.gif
Be to,aš ir daviau bifolac iš pradžių,o paskui pradėjau Linex 2k. per dieną,tai nuo jo greičiau viduriukai susitvarkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes ka tik sita nesamone persirgom,apsiejome be ligonines,nes mano mazoji rehidrona kaip sultis gere,o ligonines atsisakiau, nes atvaziavus i tas santariskes net nupurte visa doctor.gif pasakaiu darysiu viska bet negulsiu,ir isgijom, tik va dar spalinukiu is kazkur pasigavom,bet ir tu jau atsikratem thumbup.gif o tempa ir mums buvo gal viena diena 37,5,bet juk tokiem [pipirams tai visai nieko nereiskia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2007 04 06, 10:32)
Ir mes ka tik sita nesamone persirgom,apsiejome be ligonines,nes mano mazoji rehidrona kaip sultis gere,o ligonines atsisakiau, nes atvaziavus i tas santariskes net nupurte visa  doctor.gif pasakaiu darysiu viska bet negulsiu,ir isgijom, tik va dar spalinukiu is kazkur pasigavom,bet ir tu jau atsikratem  thumbup.gif o tempa ir mums buvo gal viena diena 37,5,bet juk tokiem [pipirams tai visai nieko nereiskia  mirksiukas.gif

Aš irgi sakau baisu,kad būtų normali ligoninė,o kai pamačiau aš tą priimamą ir palatą tai siaubas kažkoks doh.gif
O dar pradėjo mane gasdinti,jei nesigulsiu ir t.t. Viena seselė pasakė,kad bus viskas gerai 4u.gif o kiti tik ir laukė kol įkišim už rankovės. doh.gif
Atsakyti
mano dukruze pries pora sav pardejo viduoriuot,nusilpo, bet neturejo temperaturos ir neveme,valge nedaug.dabar jau valgo, linksma,zvali, bet kasdien vistiek viduoriuoja,duodu smectos,bet nepadeda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(limpid @ 2007 04 06, 15:29)
mano dukruze pries pora sav pardejo viduoriuot,nusilpo, bet neturejo temperaturos ir neveme,valge nedaug.dabar jau valgo, linksma,zvali, bet kasdien vistiek viduoriuoja,duodu smectos,bet nepadeda.. g.gif

Morkų ryžių nuoviro būtų gerai jei duotumėt ors200 hipp ir būtinai gerųjų bakterijų Linex ar bifolac mirksiukas.gif
jei Vilniuje gyvenat,tai hipp nuoviras yra Akropolio eurovaistinėj ar hiperrimi kažkurioj mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu dabar aisku ko mums pakylo auksta temp.kai grizome is ligonines. Cia jau ne noro virusas kaltas, nes nuo jo jau pasveikome. Ogi is ligonines atvezeme nauja virusa, persalimo virusa. verysad.gif Tai parode siandien kraujo tyrimas.
Bet zinokite kaip mano paneles nusilpo po to noro viruso- po kiekvieno padukymo turi atsigulti ir pailseti kazkiek minuciu.Anksciau to buvo. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(limpid @ 2007 04 06, 14:29)

O pas medikus buvote?As tavo atveju butinai parodyciau dukra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violet: 06 balandžio 2007 - 17:47
QUOTE(sraigyte1 @ 2007 04 06, 13:32)
Morkų ryžių nuoviro būtų gerai jei duotumėt ors200 hipp ir būtinai gerųjų bakterijų Linex ar bifolac  mirksiukas.gif
jei Vilniuje gyvenat,tai hipp nuoviras yra Akropolio eurovaistinėj ar hiperrimi kažkurioj  mirksiukas.gif

aha yra zirmunu hipr rimi, as dar duodu iki siol thumbup.gif

QUOTE(violet @ 2007 04 06, 16:46)
Nu dabar aisku ko mums pakylo auksta temp.kai grizome is ligonines. Cia jau ne noro virusas kaltas, nes nuo jo jau pasveikome. Ogi is ligonines atvezeme nauja virusa, persalimo virusa. verysad.gif  Tai parode siandien kraujo tyrimas.
Bet zinokite kaip mano paneles nusilpo po to noro viruso- po kiekvieno padukymo turi atsigulti ir pailseti kazkiek minuciu.Anksciau to buvo.  verysad.gif
Papildyta:
O pas medikus buvote?As tavo atveju butinai parodyciau dukra.

o as jau is proto baigiu iseit,nes mano zuikiui vis ta tempa buna, o elgiasi kaip tu ir aprasei, zaidzia duksta, bet tarpais atsigula ar atsiseda pailseti,o dabar sventes tai kraujo tyrimu atsakymai bus tik 3dieni.O tavo mergyciu akutes neatrodo tokios kaip pavargusios,nes maniske akys labai nekaip atrodo,bet elgesys normalus g.gif ir viskas po to velnio noro viruso gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2007 04 08, 09:42)
.O tavo mergyciu akutes neatrodo tokios kaip pavargusios,nes maniske akys labai nekaip atrodo,bet elgesys normalus  g.gif ir viskas po to velnio noro viruso  gun_bandana.gif

Banginiukas,
bet sioje foto kuri yra avatare joms yra 7 men. o dabar joms yra jau 2,2 m. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2007 04 11, 13:46)
Banginiukas,
bet sioje foto kuri yra avatare joms yra 7 men. o dabar joms yra jau 2,2 m. blink.gif

tai as ne apie avatara kalbejau doh.gif ne taip mane supratai, o gal as ne taip supratau doh.gif bet jus sirgot neseniai,ane g.gif tai klausiau ar po ligos akytes neatrode pavargusios g.gif blush2.gif

mes kraujo tyrima siandien suzinojom, tai nusilpo biski organizmas,prilipo sloga su kosuliu doh.gif
Atsakyti