Įkraunama...
Įkraunama...

NORO virusas

QUOTE(tas kur upelyje gyvena @ 2007 02 21, 14:11)
Tada reikes siande butinai nusipirkt bakteriju 4u.gif  o maniske tai lb daug arbatos geria per para kazkur 1l o gal ir daugiau thumbup.gif

Oi, tai saunuole taviske thumbup.gif Greiciau ir atsigaus. Tuomet jums jokios ligonines nebegresia clap_1.gif
Atsakyti
nu labai tikiuos, kad greit pasveiks smile.gif jau nusipirkom linex bakteriju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tas kur upelyje gyvena @ 2007 02 21, 19:10)
nu labai tikiuos, kad greit pasveiks smile.gif  jau nusipirkom linex bakteriju thumbup.gif

Sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tas kur upelyje gyvena @ 2007 02 21, 20:02)
ACIU uz pagalba 4u.gif

Tai nėr už ką mirksiukas.gif . Va man vis kvaršina mintis galvą, kur mes tą zarazą pasigaut galėjom. Labiausiai įtarimų baseinas kelia, nes ten tiek visokios liaudies apsilanko, gal ir užnešė kas nors g.gif Mūsų pediatrė sakė, kad dabar šita infekcija labai įsisiautėjo, turėjo net porą rimtų atvejų su traukuliais swoon.gif Siaubas kažkoks... wacko.gif
Atsakyti
Aga pas mus mieste irgi lb daug vaikuciu serga verysad.gif , bet mes jau visai sveikstam thumbup.gif jau ir bananus ir jogurta valgom dar gydytoja siande buvo tai sake, kad sveikstam liepe gert bakterijas biggrin.gif ir dar israse tokius Pangrol tai intensyviai gersim vaistukus kol visai sveiki busim smile.gif

oregano, o kaip taviske gal jau sveikstat ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tas kur upelyje gyvena: 22 vasario 2007 - 22:59
QUOTE(tas kur upelyje gyvena @ 2007 02 22, 22:58)
Aga pas mus mieste irgi lb daug vaikuciu serga verysad.gif , bet mes jau visai sveikstam  thumbup.gif  jau ir bananus ir jogurta valgom dar gydytoja siande buvo tai sake, kad sveikstam liepe gert bakterijas biggrin.gif  ir dar israse tokius Pangrol tai intensyviai gersim vaistukus kol visai sveiki busim smile.gif 

oregano, o kaip taviske gal jau sveikstat ? g.gif

Jau neblogai visai thumbup.gif Nebeviduriuojam, apetitas dar šiaip sau, bet jau gerėja reikalai rolleyes.gif Tikiuosi, kad jau galutinai viskas sugrįš į vėžias ir daugiau ta infekcija neatsinaujins. Tik tiek, kad besirgdami dar spėjom apkrėsti mano mama, tai dabar ji kankinas doh.gif
Atsakyti
Mes si treciadieni gryzom is ligonines ax.gif Gulejome net savaite doh.gif
Kai paklausiau kur tas Noro virusas gyvena man pasake vakuminese pakuotese g.gif Gal kas zinote kiek daugiau g.gif
Atsakyti
Na paskaičiau aš jūsų komentarų ir visia liūdna pasidarė... Mano dukriukas vakar atsisakė mano pienelio, bet visa kita valgė, nelabai norėjo arbatos iš buteliuko gerti, bet gėrė. Galvojom, kad atėjo tas metas kai mažė dienomis nebegers pienelio iš manęs. Vakare ji prieš miegelį vis gi gėrė iš manęs. Naktį pakilo temperatūra iki 37,5. Ji laikosi iki šiol. Ryte suviduriavo vieną kartą. Valgyt nelabai nori, bet rytais ji visada nevalgi, galbūt po nakties, nes naktį gan daug valgo. Galvojau duoti bifolac miltelių, nes kai buvo dar kūdikėlis nuo temperatūros buvo irgi paleistas pilvukas, gydytoja mums sakė jų pagerti. Bet nežinau iš tiesų kaip elgtis. Bandysiu gydytojai paisikambinti po pietų. Labai bijau, kad nesusirgtų rimtai..nes kitą šeštadienį turime išskristi į kelionę..labai nesinori jos prarast, bet ir dėl vaiko labai neramu.
O kaip jums viskas prasidėjo, ar aukšta temperatūra buvo?
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 02 23, 11:04)
Mes si treciadieni gryzom is ligonines ax.gif Gulejome net savaite doh.gif
Kai paklausiau kur tas Noro virusas gyvena man pasake vakuminese pakuotese g.gif Gal kas zinote kiek daugiau g.gif

Eik tu? Rimtai? blink.gif Mes pradžioje manėm, jog apsinuodijom maistu, būtent barščių sriuba, kurioje buvo burokėliai iš vakuminės pakuotės g.gif Bet ligoninėj apsinuodyjimą atmetė, įtarė NORO virusą. Tai, jei ta zaraza gyvena vaakume, daug ką paaiškina mūsų atveju unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(saule97 @ 2007 02 23, 11:36)
Na paskaičiau aš jūsų komentarų ir visia liūdna pasidarė... Mano dukriukas vakar atsisakė mano pienelio, bet visa kita valgė, nelabai norėjo arbatos iš buteliuko gerti, bet gėrė. Galvojom, kad atėjo tas metas kai mažė dienomis nebegers pienelio iš manęs. Vakare ji prieš miegelį vis gi gėrė iš manęs. Naktį pakilo temperatūra iki 37,5. Ji laikosi iki šiol. Ryte suviduriavo vieną kartą. Valgyt nelabai nori, bet rytais ji visada nevalgi, galbūt po nakties, nes naktį gan daug valgo. Galvojau duoti bifolac miltelių, nes kai buvo dar kūdikėlis nuo temperatūros buvo irgi paleistas pilvukas, gydytoja mums sakė jų pagerti. Bet nežinau iš tiesų kaip elgtis. Bandysiu gydytojai paisikambinti po pietų. Labai bijau, kad nesusirgtų rimtai..nes kitą šeštadienį turime išskristi į kelionę..labai nesinori jos prarast, bet ir dėl vaiko labai neramu.
O kaip jums viskas prasidėjo, ar aukšta temperatūra buvo?

Smectos duoti turbūt dar per mažas vaikiukas g.gif Jei nevemia, tai gal tiesiog paleido viduriukus, nes kažką tokio užvalgei ir tavo pienukas suerzino mažylės viduriukus unsure.gif O gal šiaip koks virusiukas prikibo, pakilo temp ir dėl to suviduriavo.. Stebėk, duok daug arbatėliu (kmynai labai padeda). Jei pradės dar ir vemti, tai jau nekas schmoll.gif Tada jau gali įtarti ta bjaurybę NORO arba ROTO virusą doh.gif Bet jie griebia labai staigiai, greičiausiai jau būtų pasireiškę visi požymiai - ypač vėmimas. Linkiu, kad tai būtu tik paprastas sunegalavimas 4u.gif
Atsakyti
Išsikapstėm mes kažkaip (tikiuosi), temperatūra nukrito, o kitokių požymių nei gripo nei kitų virusų kol kas nėra, labai tikiuosi, kad ir nebeatsiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule97: 25 vasario 2007 - 10:27
QUOTE(saule97 @ 2007 02 25, 10:26)
Išsikapstėm mes kažkaip (tikiuosi), temperatūra nukrito, o kitokių požymių nei gripo nei kitų virusų kol kas nėra, labai tikiuosi, kad ir nebeatsiras.

clap.gif
Atsakyti