QUOTE(Shalnaja @ 2007 02 23, 11:04)
Mes si treciadieni gryzom is ligonines
Gulejome net savaite
Kai paklausiau kur tas Noro virusas gyvena man pasake vakuminese pakuotese
Gal kas zinote kiek daugiau
Eik tu? Rimtai?
Mes pradžioje manėm, jog apsinuodijom maistu, būtent barščių sriuba, kurioje buvo burokėliai iš vakuminės pakuotės
Bet ligoninėj apsinuodyjimą atmetė, įtarė NORO virusą. Tai, jei ta zaraza gyvena vaakume, daug ką paaiškina mūsų atveju
...
Papildyta:
QUOTE(saule97 @ 2007 02 23, 11:36)
Na paskaičiau aš jūsų komentarų ir visia liūdna pasidarė... Mano dukriukas vakar atsisakė mano pienelio, bet visa kita valgė, nelabai norėjo arbatos iš buteliuko gerti, bet gėrė. Galvojom, kad atėjo tas metas kai mažė dienomis nebegers pienelio iš manęs. Vakare ji prieš miegelį vis gi gėrė iš manęs. Naktį pakilo temperatūra iki 37,5. Ji laikosi iki šiol. Ryte suviduriavo vieną kartą. Valgyt nelabai nori, bet rytais ji visada nevalgi, galbūt po nakties, nes naktį gan daug valgo. Galvojau duoti bifolac miltelių, nes kai buvo dar kūdikėlis nuo temperatūros buvo irgi paleistas pilvukas, gydytoja mums sakė jų pagerti. Bet nežinau iš tiesų kaip elgtis. Bandysiu gydytojai paisikambinti po pietų. Labai bijau, kad nesusirgtų rimtai..nes kitą šeštadienį turime išskristi į kelionę..labai nesinori jos prarast, bet ir dėl vaiko labai neramu.
O kaip jums viskas prasidėjo, ar aukšta temperatūra buvo?
Smectos duoti turbūt dar per mažas vaikiukas
Jei nevemia, tai gal tiesiog paleido viduriukus, nes kažką tokio užvalgei ir tavo pienukas suerzino mažylės viduriukus
O gal šiaip koks virusiukas prikibo, pakilo temp ir dėl to suviduriavo.. Stebėk, duok daug arbatėliu (kmynai labai padeda). Jei pradės dar ir vemti, tai jau nekas
Tada jau gali įtarti ta bjaurybę NORO arba ROTO virusą
Bet jie griebia labai staigiai, greičiausiai jau būtų pasireiškę visi požymiai - ypač vėmimas. Linkiu, kad tai būtu tik paprastas sunegalavimas