Įkraunama...
Įkraunama...

NORO virusas

nu smektą tai subėriau į šaukštelį,truputį užpyliau vandenėlio ir vyras laikė vaiką,o aš sugirdžiau. o ką darysi,juk vaikui nuo to geriau. juk taip ir nusividuriuoti gali,nusilps. bandyk kaip sakiau,į šaukštelį įbert ir sugirdyt iš jo.
laikykitės,viskas praeis ir susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2007 02 19, 10:47)
nu smektą tai subėriau į šaukštelį,truputį užpyliau vandenėlio ir vyras laikė vaiką,o aš sugirdžiau. o ką darysi,juk vaikui nuo to geriau. juk taip ir nusividuriuoti gali,nusilps. bandyk  kaip sakiau,į šaukštelį įbert ir sugirdyt iš jo.
laikykitės,viskas praeis ir susitvarkys  4u.gif

Bandėm g.gif Tik, jei per prievarta jai sukiši, ji viską išvemia doh.gif Nu reiks vistiek kažkaip sukišt, bandyt kitaip apgaudinėt, niekur nedingsi schmoll.gif . Kažkaip jogurto kapsulių miltelius ji ramiai suvalgo su košes šaukštu, o smectos nekenčia verysad.gif Labai jau skonis specifinis.
Tiesa, vakar tik du kart privarė i pampersa, šiandien dar nei karto.. thumbup.gif Reikalai taisosi. Tik jau atrodom labai nekaip - pabalusi, sukūdusi verysad.gif
Ačiū Tau už palaikymą ir patarimus 4u.gif Tikrai kažkaip ramiau ant dūšios ax.gif
Atsakyti
nėra už ką ax.gif
jei jau tiek beviduriuoja,tai tikrai greit pasveiks thumbup.gif . manoji tas 5 dienas po kokius 12 kartų varė,o paskui po tų visų smektų vos vaikas beprakakojo. na skonis jų tai bjaurus,tikros kalkės schmoll.gif dar šiaip padeda knynų arbata,tik reikia juos užpilti verdančiu vandeniu. na bet manoji jų negėrė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2007 02 19, 15:18)
nėra už ką  ax.gif
jei jau tiek beviduriuoja,tai tikrai greit pasveiks  thumbup.gif  . manoji tas 5 dienas po kokius 12 kartų varė,o paskui po tų visų smektų vos vaikas beprakakojo. na skonis jų tai bjaurus,tikros kalkės  schmoll.gif  dar šiaip padeda knynų arbata,tik reikia juos užpilti verdančiu vandeniu. na bet manoji jų negėrė  doh.gif

O tavo mergytė vos mėnesiu už maniškę vyresnė bigsmile.gif Mano princesė 2005 08 13 gimus wub.gif
Atsakyti
Nuėjau šiandien į darželį mažosios pasiimt, sakė, kad vėmė verysad.gif , nieko nevalgė....grįžom, puoliau čia skaityt smile.gif šiaip nuotaika liuksiška merginai, prigėrė MP, laukiu kokios nors reakcijos, na kaip niekur nieko, kol kas viskas gerai g.gif tikiuosi, kad nebus prie mūsų šis ar koks kitas nelabasis prikibęs.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 02 19, 17:00)
O tavo mergytė vos mėnesiu už maniškę vyresnė  bigsmile.gif Mano princesė 2005 08 13 gimus  wub.gif

jooo,tik mėnesiuku tesiskiria mūsų mergytės

ramuniuks,gal šiaip kas vaikui nepatiko,negalvok iškart apie blogiausią. nors mes mamos tokios...prisigalvojam visko...
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 02 19, 17:00)
O tavo mergytė vos mėnesiu už maniškę vyresnė  bigsmile.gif Mano princesė 2005 08 13 gimus  wub.gif

o mūsiškės iš vis tuomet 6 dienelėm tesiskiria wub.gif
Atsakyti
Negerietis tas virusas, manau mana leliai tas pats Noro virusas blink.gif tai va sestadieni ryta atsikele, patvarke visa 150ml misinuko ir po valandos isveme viska, pasidare mieguista visai be jegu verysad.gif taip iki pietu veme, o po pietu lyg ir nustojo, bet pradejo viduriuoti doh.gif zodziu vakare temperatura 38,5 tai iskarto i primamaji. Sako apsinuodijimas maistu gali but arba kokia infekcija blink.gif nu jo galvoju, tada gavom duri i uzpakaliuka. Dave smectos pakeli ir viena kapsule geruju zarnyno bakteriju blink.gif smecta isvemem, bakterijos suejo per tris kartus thumbup.gif tai va siandien jau 4 diena jei tik duodu misinuko tai isvemia gal del to kad nieko nevalgo ir skarndukas susitrauke? verysad.gif geria tik daug arbatos nu ir batono rieke per diena sukapliuoja :unsure:nu vakar varskytes biski su jogurtu valge, bet as kaip negaba kokia vel sugalvojau su misinuku migdyt isgere 60ml ir po 5min isveme doh.gif siande jau biski ir sausainio valge bet jokios koses mesos nieko zodziu daugiau neima i burna doh.gif. nzn nei ka daryt bijau kad nenusilptu. Ji judri pas mane lb,o dabar tokia letesne, bet laksto po kambarius ir zaidzia nors kojos ir biski susipina g.gif . Kaip jai isiulit maisto ar nenusilps jin man visai, o gal, kad zaidzia nors ir maziau judri tai reiskia , kad taisosi? nu vnz patarkit 4u.gif Ar jusu beibiai irgi kelias dienas nieko nevalge? g.gif
Atsakyti
na manoji pupa kai viduriavo tai 5 paras nevalgė,nieko neįsiūliau,tik kokį vafliuką,truputį makaronų virtų. o vietoj pieno daviau actimelį,nes sako pieniškų patiekalų nepatartina duot. geriau rūgpienį,kefyrą,jogurtą. kefyrą reikia pašildyti,jis suskystėja,palieka kaip pienas. bet ar dar duodi gerūjų bakterijų vaikui?
Atsakyti
bakteriju neduodu, nes mums dave tik viena kapsule ligoninej g.gif gal galima ju vaistinej nusipirkt jei reikia duoti? siande jau valge ir kelis virtus makaronus mana maze bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 02 19, 17:40)
o mūsiškės iš vis tuomet 6 dienelėm tesiskiria wub.gif

Bet ir sunkiausia tokiems maziukams vaikams kaip musiskiams atlaikyti toki bjauru virusa.. unsure.gif Maniske jau lyg pergyveno baisiausia, bet labai sunkiai atsigauna - vaiksto vis dar be energijos, greit pavargsta, deda galvyte, mieguista labiau, zirzesne, apetitas vis dar prastas... verysad.gif Nebeliko jos pupsanciu zanduku, pabalusi.. Tik sirdi spaudzia, gaila kleckutes verysad.gif

To tas kur upelyje gyvena Kad vaikas mazai ar isviso nevalgo, man gydytojai sake, - nera labai tragiska, atsigaus - atsivalgys.. Svarbiausia, jei vis dar taviske vemia ir viduriuoja, - skysciai, daug daug ju gert... Kitaip gresia laseline verysad.gif . Maniske tai kaip tycia, nieko geriamo i burna neima, ot ozka doh.gif ... Tik pamato, kad ka geriamo atsinesu, tuoj rekia - nenoju! negejsiu! ajbata nee!!! blink.gif wacko.gif Mano pieno fabrikas tik ir gelbeja doh.gif
Jogurto kapsules (gerasias bakterijas) BUTINAi duok! Ligoninej jus turejo perspeti, kad jas butina vartoti maziausiai 2savaites g.gif Betkurioj vaistinej nusipirksi (Linex, ar Yogurt). As saviskei suberiu tuos miltukus is kapsulytes (1k i diena) i kokia kosyte ir suvalgo tuos kelis saukstus.
Sveikit visos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 21 vasario 2007 - 00:13
Tada reikes siande butinai nusipirkt bakteriju 4u.gif o maniske tai lb daug arbatos geria per para kazkur 1l o gal ir daugiau thumbup.gif
Atsakyti