Panašu, kad mes būsim pasigavę šį virusą... gulėjom ligoninėj nuo trečiadienio, o šeštadienį vaikas 4 k. atpylė, 1 k. smarkiai vėmė ir 4 k. viduriavo (na ne vandenuko skystumo, bet skysčiau nei įprastai). Kadanagi penktadienį buvom pradėję naudoti mišinuko po pusės metų pertraukos, tai gydytoja galvojo, kad netinka mišinukas. Temperatūra buvo normali 36,5-36,7. Sekmadienį 2 k. viduriavo. Nei man, nei vaikui temperatūros nebuvo. Pirmadienį atsikėlus aš pati bėgau į tūliką ir skrandis neveikė, galvojau vemsiu, bet atsirūgus praėjo, nors visą dieną kažkaip nelabai gerai man su juo buvo. Temp. vakare pakilo iki 37,5. Vaikas 2 k. viduriavo ir 1 k. vėmė, temp. vakare 37. Sako jums turbūt noro-virusas. Vyrui visą dieną skrandį žiauriai skaudėjo, o vakare temp. užkilo beveik iki 39. Šiandien mums jau geriau, bet vaikas jau viduriavo vėl ir temp. 37,5, mums po 37. Stengiamės gert daug skysčių, bet vaikas visiškai negeria iš buteliuko nei su soskyte, nei snapeliu, nei iš puodelio, nei su šaukšteliu, nei mano nutraukto pienuko, nei mišinuko, nei arbatėlės, nei vandenuko, vos prisiartinus klykia, staugia, mosuoja rankytėm, tai klykiančiam per prievartą kažkiek sugirdom 30-50ml, o daugiau tai mano pienelį ir papuko 4-5 k. per parą geria. Ligoninėj maisto praktiškai nevalgė (o prieš tai namie viską sukirsdavo), tai šiandien grįžus pirmą kartą visą košytę suvalgė (tai man net ant širdies geriau). Ką dar papildomai vartojot, gal gerųjų bakterijų?
Dar spėlioju kaip čia mes užsikrėtėm, tai galvoju turbūt nuo palatos draugų, nes lelius porą dienų po kokius 6 k. per dieną kakojo (bet nevėmė)...o po 3 parų mano mažiukui pasireiškė