Įkraunama...
Įkraunama...

NORO virusas

QUOTE(kemppinele @ 2009 02 11, 14:40)
duodu ir sultyciu ir arbatyciu ivairiu,tai tada bandau  razinkas  thumbup.gif

nepadejo razinkos verysad.gif bet mes jau sveikstam biggrin.gif , taip nualina tos lygos,siaubas,daba net pedkelnytes krenta nuo uzpakaliuko ,svoris krito... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sengana @ 2009 02 12, 15:10)
O mamo mazajai 11men. eina, tai irgi karsciuoja virs 38,5, viduriuoja su pilvuko skausmais sad.gif Bet nevemia, kaip manot ar cia gali but noro virusas?

nejuokauk,pasidaryk tyrimus,gali buti ir salmonelioze
Atsakyti
Labutis mamytes,as ir norejau pasikonsultuoti su jumis kadangi mano mazylis jau 3diena vemia na kaip ir daug atpilineja net nesuprantu ar cia atpilineja nes gausiai ir kai pavalgo ir po to dar kuri laika na zodziu bet kada isskyrus nakty.Labai bijau kad cia ne koks virusas pas ji ,bet temperaturos neturi ir neviduriuoja g.gif nezinau kas cia galetu buti?mazyliui 5menesiai.Duodu ramuneliu bei pankoliu arbatyte nepadeda schmoll.gif jis pas mane Hipp misineli geria nuo gimimo tiko tik sitas kiti ne.Valgem ir kosytes Hippo skirtas nuo 4men.nezinau kas tai galetu jam buti? g.gif 2.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Labai geras gėrimas BASIC maišeliuose, su mineralais.
Atsakyti
mes dabar sergam siuo virusu, pirmiausiai vyras uzsikrete nuo bendradarbio ir si virusa mums i namus parnese, mazoji sunkiai atsigauna, na dar sergam 3 para. Temperaturos neturi, bet veme, skauda pilvuka labai ir nieko i burna ir su tais skysciais sunkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sengana @ 2009 02 12, 15:10)
O mamo mazajai 11men. eina, tai irgi karsciuoja virs 38,5, viduriuoja su pilvuko skausmais sad.gif Bet nevemia, kaip manot ar cia gali but noro virusas?

maniskei 3 metai, karsciuoja labai iki 39,7 viduriuoja, kankina pilvo spazmai, nevemia... taciau ir gerkle baisiai raudona, nu negi gali buti salmonelioze g.gif
Papildyta:
QUOTE(aramelle @ 2009 03 08, 09:22)
nejuokauk,pasidaryk tyrimus,gali buti ir salmonelioze

Atsakyti
Panašu, kad mes būsim pasigavę šį virusą... gulėjom ligoninėj nuo trečiadienio, o šeštadienį vaikas 4 k. atpylė, 1 k. smarkiai vėmė ir 4 k. viduriavo (na ne vandenuko skystumo, bet skysčiau nei įprastai). Kadanagi penktadienį buvom pradėję naudoti mišinuko po pusės metų pertraukos, tai gydytoja galvojo, kad netinka mišinukas. Temperatūra buvo normali 36,5-36,7. Sekmadienį 2 k. viduriavo. Nei man, nei vaikui temperatūros nebuvo. Pirmadienį atsikėlus aš pati bėgau į tūliką ir skrandis neveikė, galvojau vemsiu, bet atsirūgus praėjo, nors visą dieną kažkaip nelabai gerai man su juo buvo. Temp. vakare pakilo iki 37,5. Vaikas 2 k. viduriavo ir 1 k. vėmė, temp. vakare 37. Sako jums turbūt noro-virusas. Vyrui visą dieną skrandį žiauriai skaudėjo, o vakare temp. užkilo beveik iki 39. Šiandien mums jau geriau, bet vaikas jau viduriavo vėl ir temp. 37,5, mums po 37. Stengiamės gert daug skysčių, bet vaikas visiškai negeria iš buteliuko nei su soskyte, nei snapeliu, nei iš puodelio, nei su šaukšteliu, nei mano nutraukto pienuko, nei mišinuko, nei arbatėlės, nei vandenuko, vos prisiartinus klykia, staugia, mosuoja rankytėm, tai klykiančiam per prievartą kažkiek sugirdom 30-50ml, o daugiau tai mano pienelį ir papuko 4-5 k. per parą geria. Ligoninėj maisto praktiškai nevalgė (o prieš tai namie viską sukirsdavo), tai šiandien grįžus pirmą kartą visą košytę suvalgė (tai man net ant širdies geriau). Ką dar papildomai vartojot, gal gerųjų bakterijų?
Dar spėlioju kaip čia mes užsikrėtėm, tai galvoju turbūt nuo palatos draugų, nes lelius porą dienų po kokius 6 k. per dieną kakojo (bet nevėmė)...o po 3 parų mano mažiukui pasireiškė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2009 02 19, 22:54)
nepadejo razinkos verysad.gif 

O sakykit, tos razinkos kaip padeda? Ieškau pagalbos šiaudo smile.gif
Atsakyti
Susiskambinau su gydytoja, tai kol vaikas viduriuoja, sakė duot Smecta arba Enterol (taip pat ir suaug.), o kai nebeviduriuos, tai sekančia dieną visiems sergantiems šeimos nariams gerti Bifolac arba Linex gerųjų bakterijų, tik pažiūrėjau, kad Bifolac vaikui 0,5 pak.x2k., suaug.1pak.x2k.,tai parai 5 pak. (pakuotė 12 pak. apie 44 Lt), o Linex vaikui 1 kaps.x3k., suaug. 2 kaps.x3k., parai 15 kapsulių (pakuotė 16 kaps. apie 21 Lt). O sakė apie savaitę reikėtų pagert...tai nemaža prabanga gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2010 03 30, 15:19)
O sakykit, tos razinkos kaip padeda? Ieškau pagalbos šiaudo  smile.gif

Razinų kompotas papildo organizmą kaliu, kurio netenkama viduriuojant.
Atsakyti
Susirgo pirma dukra , paskui vyras , o po trijų dienų ir aš. Gytukas dar geria mamos pieną ir buvo dezinfekuojamos rankos , jam dabar 3mėn, ar yra tikimybė, kad nesusirgs.

jai suirgs kuo gydytis iš anksto dėkoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkur girdėjau, kad rotu ir noru daugiau serga nuo 6 mėn, tokie maži nelabai serga 4u.gif
Atsakyti