Įkraunama...
Įkraunama...

NORO virusas

QUOTE(Jonozmona @ 2009 01 26, 15:59)
4u.gif  4u.gif
sveikit ir daugiau neisrkit..nėra baisiau, kai vaikutis sergantis verysad.gif

Ačiū, smile.gif jau galima sakyt beveik pasveikome,jau trečia diena kai nebevemia ir nebeviduriuoja thumbup.gif šiandien važiuosime pas močiutę,gavau spiričiuko,tai prieš kelionę visus pakampius išplausiu su sodos tirpalu,paskui su ūkišku muilu,girdėjau irgi lb gerai,žaisliukus su spiričiuku ir kitus paviršius nuvalysiu,paliksim langelius pravirus,kad gerai išsivėdintų,gana tam virusui pas mus karaliauti. mirksiukas.gif
Papildyta:
O razinų nuovirą ir aš viriau,bet manasis kipšiukas kažkodėj jo negėrė schmoll.gif tai teko man jį suvartoti,niam niam,man tai jis skanus lotuliukas.gif
Atsakyti
Persirgus noro virusu keleta savaiciu reikia laikytis dietos,jokio kepto maisto ,sulciu ir darzoviu ,gerti virskinimo fermentus ir gerasias bakterijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2009 01 29, 15:34)
Persirgus noro virusu keleta savaiciu reikia laikytis dietos,jokio kepto maisto ,sulciu ir darzoviu ,gerti virskinimo fermentus ir gerasias bakterijas  4u.gif

darzoves galima mirksiukas.gif tik virtas, troškintas...taip pat ir keptus obuolius galima mirksiukas.gif iš vaisų bananą 4u.gif
mums virškinimo fermentų (pangrolio) nereikėjo, nes virškino gerai, nepūtė pilvuko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Na, mums irgi tos pacios bedos verysad.gif Prasidejo nuo staigaus vemimo vakare ir taip per nakti kankinomes, o ryte ir viduriuoti pradejo. Tai dabar jau trecia para eina, viduriuojam po kokius 5, ir daugiau, kartus i diena, o valgo nedaug ir po valgio kazkiek isvemia atgal cray.gif Daktares klausem del to, tai patare kreono puse kapsulytes sugirdyt... bet kad suneliui dabar tik 10,5 menesiuko...Kaip manot, gal geriau tas pangrolis ar kiti virskinimo fermentai?

Geriam skysciu po truputi, bet va kazkodel rehidronas nepatinka, geriau paprasta vandenuka su druska geria, ramuneliu arbata. Reiks ir man razinu nuovira pabandyt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaiduxe @ 2009 01 30, 18:18)
Na, mums irgi tos pacios bedos  verysad.gif  Prasidejo nuo staigaus vemimo vakare ir taip per nakti kankinomes, o ryte ir viduriuoti pradejo. Tai dabar jau trecia para eina, viduriuojam po kokius 5, ir daugiau, kartus i diena, o valgo nedaug ir po valgio kazkiek isvemia atgal cray.gif  Daktares klausem del to, tai patare kreono puse kapsulytes sugirdyt... bet kad suneliui dabar tik 10,5 menesiuko...Kaip manot, gal geriau tas pangrolis ar kiti virskinimo fermentai?

Gerkit daug skysčių...
O aš iš proto išssikraustysiu....prieš savaitę pravemėm....šiandien vėl tas pats...Tai, negi , kol aplinkui kiti sirgs tuo virusu - mes vis iš naujo ir iš naujo apsikrėsim???? verysad.gif
Atsakyti
mes irgi su tom paciom bedom.... doh.gif o razinku nuoviras tinka 6 men vakuciui? kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2009 02 10, 22:23)
mes irgi su tom paciom bedom.... doh.gif  o razinku nuoviras tinka 6 men vakuciui? kaip manot? g.gif

o tu jau duoti savo vaikučiui kažką gerti, išskyrus savo pienuką? g.gif jei duodai sultyčių kokių, arbatelės, tia gali...o jei maitini, tia mamos pienelis geriausias gėrimas, draugė gulėjo su mergyte 7 men tom pačiom bėdom, tai mamos pienuką pagrinde gėrė

sveikatos 4u.gif
Atsakyti
mano dukryte 1 metuku po ligu dabar bijosi buteliuko ir is jo negeria pamacius verkti pradeda. geria tik su sauksteliu ir tik vandenuka, bet jauciu kad skysciu mazai...
is puodelio dar nelabai pavyksta gerti...
kaip sugudrauti ir ka duoti gerti?
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 02 11, 13:13)
mano dukryte 1 metuku po ligu dabar bijosi buteliuko ir is jo negeria pamacius verkti pradeda. geria tik su sauksteliu ir tik vandenuka, bet jauciu kad skysciu mazai...
is puodelio dar nelabai pavyksta gerti...
kaip sugudrauti ir ka duoti gerti?

žinok, mums panašiia buvo, bet pora kartų vos ne per prievartą buteliuką įkišau su gerimuku į burną , kad pajaustų, kad skanu, sakau jai "čia skanu, čia sultytės", iš sulčių buteliuko pildavau, ji gudri, supranta, lyg verke kelis kartus, bet supratus, kad čia skanu pradėjo gerti be problemų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 11 vasario 2009 - 13:53
duodu ir sultyciu ir arbatyciu ivairiu,tai tada bandau razinkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2009 02 11, 14:52)
žinok, mums panašiia buvo, bet pora kartų vos ne per prievartą buteliuką įkišau su gerimuku į burną , kad pajaustų, kad skanu, sakau jai "čia skanu, čia sultytės", iš sulčių buteliuko pildavau, ji gudri, supranta, lyg verke kelis kartus, bet supratus, kad čia skanu pradėjo gerti be problemų 4u.gif

oi nepavyko mums su tuo buteliuku nei graziuoju nei piktuoju. nakti per miegus kaip prabunda tai iduodu buteliuka su vandeneliu ir tinka, bet diena tai paskui lakstau su sauksteliu doh.gif
Atsakyti
O mamo mazajai 11men. eina, tai irgi karsciuoja virs 38,5, viduriuoja su pilvuko skausmais sad.gif Bet nevemia, kaip manot ar cia gali but noro virusas?
Atsakyti