QUOTE(marka100 @ 2010 02 22, 12:18)
Pas notara teises paveldejimo dokumenta turetumem paimti jau kita savaite,visus musu su seserim reikalus tvarko advokate,ir sakykit kodel musu atveju netaikomas mokestis valstybei,kuo isskirtinis musu atvejis?
Jis savo pavarde man daves nuo gimimo,mano gimimo liudijime jis oficialiai yra mano tevas.
Del jo zmonos ji buvo ir laidotuvese,is banku yra atejes rastas kad ta diena kai kriminalistai uzregistravo jo mirti ta diena nuimti pinigai.
Del skolos imonei dabar gavus ta dokumenta is notaro ji(advokate) perduos imonei kad yra nauji paveldetojai,kiek zinau bus rengiamas akcininku susirinkimas per kuri bus sprendziama tos skolos likimas,jo akciju procentas yra 35%,ar jie gali reikalauti uz skola atiduoti akcijas?Skola yra 320tukst. litu
Atleiskit jei as gal taip neaiskiai,bet milijonas minciu galvoj
Jis savo pavarde man daves nuo gimimo,mano gimimo liudijime jis oficialiai yra mano tevas.
Del jo zmonos ji buvo ir laidotuvese,is banku yra atejes rastas kad ta diena kai kriminalistai uzregistravo jo mirti ta diena nuimti pinigai.
Del skolos imonei dabar gavus ta dokumenta is notaro ji(advokate) perduos imonei kad yra nauji paveldetojai,kiek zinau bus rengiamas akcininku susirinkimas per kuri bus sprendziama tos skolos likimas,jo akciju procentas yra 35%,ar jie gali reikalauti uz skola atiduoti akcijas?Skola yra 320tukst. litu
Atleiskit jei as gal taip neaiskiai,bet milijonas minciu galvoj
mokesčio valstybei nebus, nes pagal LR Paveldimo turto įstatymą, paveldimo turto mokesčiu neapmokestinami mirusiojo asmens vaikai, sutuoktinis, tėvai, anūkai, seneliai, globėjai, rūpintojai, broliai ir seserys.
Remiantis Jūsų gimimo liudijimu, jis yra jūsų tėvas.
dėl akcijų ir skolų komentuoti nieko negaliu, nebe mano kompetencija